Joshua Graham: Zgodovina osebnosti

V vesolju Fallouta je v vseh zadnjih delih in dodatkih našel človeka po imenu Joshua Graham. Njegova zgodba je zajeta v skrivnosti, bolečih padcih in porazih. Kljub temu se njegova osebnost zanima za oboževalce zaradi odprtosti tega človeka in dobronamernega do tujcev.

Prvi del zgodovine

Joshua Graham iz ljudstva monosa se je rodil v Ogdnu. Ko je dosegel starost, je odšel na potovanje z dvema pridigarjema, imenovanima Edward Sellow in Bill Kolhauon. Učil jih je jezike starih plemen, ki so ležali na poti teh ljudi.


Ko jih je pleme Černonogova nepričakovano vzelo v ujetništvu po veselem sprejemu, razlog za to je bila revščina in pričakovanje odrešitve. Edwardu Wellowju je uspelo organizirati in učiti vojaško umetnost skupaj z Grahamom. Korak za korakom so osvojili bližnje območje, medtem ko slava ni zasenčila oči Edwardu. Razglasil se je za Cezarja in ustvaril lastno legijo bojevnikov. Edward je enega svojih delov zaupal svojemu najbližjemu sodelavcu Joshui.

Drugi del zgodbe

Bill Kolhauon je protestiral proti množičnemu umoru, ki ga je uredil njegov prijatelj. Oba sta bila iz Nove Kaledonije in sta se štela za prijatelje. Cezar ga je poslal s sporočilom o razglasitvi vojne svoji nekdanji domovini. Jozhui Grahamu so ukazali vojaki, in vojaška akcija je sprva potekala dobro.
Taktike postopnih napadov, začenši sšibek korpus in konča z veterani, je dala rezultate. Ujeli so trdnjavo Arades in se tesno približali jezu Hoover. Tam so vojaki padli v past izkušenega poveljnika republike in so bili poraženi. Legat se je vrnil k Cezarju in mu sporočil poraz, ki ga je močno razburil. Edward je naročil, naj nekdanjega tovariša razmaže s katranom, požari in ga vrže v brezno. Od tega trenutka je Joshua Graham prejel vzdevek "Gourd".


Fant je preživel in celo uspel postati vodja mrtvega konja. Naučil jih je braniti in uporabljati orožje, prav tako pa so jih rešili pred smrtjo v vojni proti belo-nacistom, ki jih je Cezar začel. Navdušenci niso zaman, za kar se zanima Joshua Graham. Orožje, ki ga je poslal njegov nekdanji tovariš v obliki najboljših morilcev, ni delovalo. Vsi so mrtvi, vendar je Gorillius še vedno živ.

Videz in značaj

Ko potuje po plemenu mrtvih konjev, se lahko srečamo z osebo po imenu Joshua Graham. Fallout je ogromen svet, vendar z ustreznim prizadevanjem tega legendarnega človeka lahko dosežete in se pogovorite. Je dobronameren, srečen in velikodušen človek.
Miren, neznanec vzame človeka doma in obravnava bogastvo. Ne pripoveduje zgodbe o svojem življenju, še posebej, če se nanaša na videz. Po požaru je njegovo telo vzelo grozljiv pogled, tako da je bil fant prisiljen, da se je pod belimi povoji skrival 24 ur na dan. Služenje v cesarski legiji kot legat, imenuje velika napaka mladosti. Joshua pogosto pravi, da se je naučil nekaj lekcijv času borbe. Eden od njih je, da je treba ceniti človeško življenje, ker ga je tako enostavno izgubiti v norem svetu jedrske prihodnosti, ki so ga ljudje nekoč skoraj uničili zaradi lastne pohlepe.

Sorodne publikacije