Opis globalnih modes "GTA: San Andreas"

Kljub svoji ogromni starosti je "GTA: San Andreas" še vedno živ in se počuti odlično. Res je, v obliki številnih sprememb, ki se dogajajo do danes, kot tudi s spletnimi strežniki. V tem pregledu bomo pogledali globalne modove na "GTA: San Andreas". Sedaj lahko najdete vsaj 10 obsežnih sprememb, ki niso šala ali odkrita. Na katerega se lahko smejite, drugi pa se resnično lahko zanima za amaterja tega dela.

Pokrajina MTA

Ta sprememba je lahko zanimiva predvsem za ruske igralce. Razvijalci delajo za prenos mest z resnično arhitekturo na prostore igralnega motorja "GTA: San Andreas". Globalni moderator je na razvojni stopnji, vendar se lahko testira. Potrebujete samo namestitveni program na uradni strani razvijalca in ga namestite na čisto različico igre. Že v igri je arhitektura Sankt Peterburga, Moskve, Samare, Kazana, Voroneža, Tyumen in več drugih naselij.


Ste tukaj

Če so poskusi, da bi globalni moderator za "GTA: San Andreas" v ruski realnosti bili številni, potem je preoblikovanje priljubljene igre v grozo nekaj novega. Vsaj veliko manj ljudi ve o tej spremembi. Tukaj ste popolnoma spremenili ploskev in kraj delovanja. Dogodki se odvijajo na zaprtem in skrivnostnem otoku. Ploskve se vrtijo okoli čudnega laboratorija in skrivnost vam bo razkrila. Ne bomo v podrobnosti razkrili podrobnosti o zgodovini. Vendar pa je spremembaponuja pogled na igro iz drugega zornega kota in odvračanje od kupa enake vrste dodatkov z avtomobili, hišami ali več igralci. Poleg tega je to še en globalni mod za "GTA: San Andreas" z avtomatsko namestitvijo. Namestitev je zelo preprosta - dovolj je, da prednaložite originalno igro.


Neskončno poletje

Zdaj se spoznajmo z ostalimi amaterskimi modifikacijami. Od njenih obrtnikov so poskušali narediti dober poletni rekreacijski simulator v naravi. To lahko zveni super. Toda v tej globalni modi za "GTA: San Andreas" obstaja nekaj zanimivih rešitev. Obstajajo vsi elementi, ki so značilni za vroče poletje. V mestih mesta hodijo v poletnih oblekah, na podeželju čakate na zelene in divje gozdove, pa tudi na svetlo sonce, ki je nevarno. V bližnji trgovini z oblačili si je vredno vzeti pokrovček ali panko, da ne bi prišlo do sonca. Če se letna metropola začne ukvarjati s svojo zamašenostjo, je čas, da greste v vas in se zabavate v lovu na divje živali ali pa se sprostite na kmetiji. Da, te možnosti prinašajo ta globalni mod na "GTA: San Andreas".

Gostown Paradise

Ne da bi zapustili letno temo, je treba omeniti to spremembo. Povezan je s prenosom dejanj na pristen tropski otok. Na lokaciji boste našli različne krajine in vzdušje, nekaj džunglov in visokih skal. In okoli otoka je bilo neskončno morje in arhipelagi. Če vam je všeč tropska tema, poskusite namestiti Gostown Paradise.

Zaključek

Z avtomatsko namestitvijo ste srečali nekaj najboljših modulov na "GTA: San Andreas". Seveda so predstavljeni dodatki le majhen del, vendar lahko vedno obiščete tematske spletne strani in za vsak okus izberete številne zanimive spremembe!

Sorodne publikacije