Kot v "Instagram" dodajte mesto: podrobnosti definicije geolokacije

Nedvomno ste se že srečali pri "Instagram" uporabnikih, ki in podjetja postavljajo fotografije lokacij s čudnimi imeni "My den", "Shelter", "Moje najljubše mesto"? To je samo užitek za vaše prijatelje, ker imajo dobro fantazijo. Mogoče je čas in preimenujete stanovanje bolj eksotično. Kot v "Instagram" dodajte mesto, boste izvedeli več o tem članku.

Zakaj dodati geolokacijo?

Pravzaprav možnost dodajanja geolokacije ni le način, da nekako prvotno poimenujete svoje stanovanje in vsem pokažete svoj čudovit humor. Kaj če ste pravkar odprli kavarno ali kozmetični salon?


"Če ne obstaja na internetu, potem ne obstaja," pravi modra misel 21. stoletja. Predstavljajte si, da si vaše bodoče stranke želijo fotografirati okusno latento sivke iz kavarne ali se čim prej pohvalijo z novo manikuro. In, da je treba opozoriti nikjer - to mesto v "Instagram" ne obstaja. Lahko bi rekli, da je oglas prejel naravno in nove stranke: "zbogom". Zato je vredno prebrati o tem, kako dodati mesto v "Instagram".

Mali trik: greva okrog s "Facebookom"

. Zgodnje težave z dodajanjem novega mesta v "Instagram" se niso pojavile: lokacija se je lahko "pojavila" takoj, ko učite fotografijo. Vendar je bila ta funkcija »orodne vrstice« odstranjena iz nekega razloga. Ampak ostala je v "Facebooku". Najprej se prepričajteda je vaš račun v "Instagram" povezan z računom "Facebook". Če ne, je čas, da to storite. Konec koncev, da ustvarimo lokacijo, bomo tam. Nato se morate prepričati, da so v telefonu vključene storitve geolokacije. V nasprotnem primeru ne boste mogli dodati mesta v "Instagram" ali ustvariti novega v "Facebooku": pametni telefon preprosto ne bo mogel ugotoviti, kje ste.


Kako dodati lokacijo v "Facebook": podrobna navodila

Torej ste vklopili geolokacijo in prenesli aplikacijo Facebook:
 • Prijavite se in odprite trak.
 • Facebook vas bo takoj vprašal: "Kaj misliš zdaj?" Ampak ne bi smeli biti zainteresirani za sam post, ampak vprašanje, ki se nahaja malo nižje: "Kje si?".
 • Pritisnite in začnite tipkati ime mesta drzno - "Facebook" bo predlagal, da izberete obstoječe. Prezrite njegove pozive in nadaljujte s tipkanjem imena neobstoječe lokacije: če ni zadetkov, bo seznam zmanjšan na samo en element - »Dodaj novo mesto«.
 • Po kliku na sistem vas bo sistem vprašal, kaj je za kraj, in vas prosili, da izberete eno kategorijo od štiridesetih, ki je na voljo - od možnosti "Hiša" do "Ekološka storitev".
 • Nato bo čakalna vrsta dobila pojasnilo lokacije. Določiti morate mesto ali klikniti možnost: »Tukaj sem, prav zdaj«, če je tako.
 • In končno boste videli stran, na kateri boste morali sprejeti končno odločitev: imeli boste priložnost, da ponovno uredite ime lokacije (lahko ji dodate celo fotografijo), spremenitedoločite naslov in indeks, preverite lokacijo na zemljevidu.
 • Če ste vsi pripravljeni, kliknite gumb "Ustvari" v zgornjem desnem kotu.

  Nazaj na tisto, kar se je začelo: kako dodati mesto v Instagramu

  , ki ga niste pozabili, zaradi česar smo tako dolgo zamajali z novo lokacijo na Facebooku? Zdaj lahko odprete "Instagram" in preverite, ali je naš novoustanovljeni gotochka. Če ste vse naredili pravilno, se mora pojaviti na spustnem seznamu. Zdaj lahko to mesto označite na fotografijah.
  Upoštevajte, da bo vaša nova lokacija vidna ne samo vašim blagovnim znamkam in naročnikom, ampak tudi vsem uporabnikom Instagrama. To je zelo dobro za podjetja, vendar ne zelo zaupno, na primer za dom. Ampak, če ste pripravljeni izpostaviti vaš domači naslov vsakomur na pregledu - to ni grozno. V "Instagramu" veste, kako dodati mesto, kar pomeni, da lahko, če se utrudite ali ne boste več relevantni, spremenite nastavitve zaslona in ga naredite dostopne samo vam.

  O pritoku naročnikov po lokaciji znamke

  Pripravite se na dejstvo, da znamka na določeni lokaciji pogosto deluje na lastnike malih podjetij kot rdeča tkanina. Zagotovljeno je, da boste po vsaki vaši oznaki na zemljevidu dobili nekoliko nejasno, kdo je prišel iz Vikingov in več novih naročnikov, ki vas želijo sprejeti kot stranko ali se prijavite za vse zaporedje. Resnično, to je redko, ko je ta način resnično zanimiv. To stanje je še posebej komično: potujete, to storitefotografijo v tujem mestu ali celo v tuji državi, označite jo na zemljevidu - in takoj vas bodo nekateri lokalni podjetniki podpisali s predlogom za njihove storitve, ne da bi razumeli, od česa ste.
  Če ste lastnik lokalnega podjetja, najprej pazite ne samo na dodajanje novega mesta na Instagram, temveč tudi na to, kako so vaše storitve brez povezave - in potem vam ni treba slediti lokalno v Instagramu, ker bo radio sarafan deloval.
 • Sorodne publikacije