Digitalni fotoaparat Sony Cyber-shot DSC-W810: opis, specifikacije in pregledi

Sony je strankam že dolgo predstavil svoje lastne produkcijske kamere. Njihova linija se pogosto napolni in posodobi. Tehnologijo nadomeščajo moderne, kakovost pa se nenehno izboljšuje. Večina proizvajalcev te tehnike eksperimentira in naredi različne radikalne spremembe, vendar ne tvegajo, vendar je Sony dokazal, da so takšne rešitve lahko koristne. Pogosto je mogoče opaziti, da razvijalci spreminjajo videz kamere. Sony Cyber-shot DSC-W810 - Izjeme od pravil. Podjetje, ki je obnovilo napravo, je dodalo veliko število možnosti in različne učinke.

Splošne informacije o fotoaparatu

Nova naprava Sony je prejela zelo zmogljivo matrico. Ima ločljivost 20 milijonov slikovnih pik in je ustvarjen s pomočjo tehnologije CCD. Zahvaljujoč tej rešitvi fotoaparat posname zelo dober posnetek in kakovost slike ostane visoka. To je ta prednost - glavna prednost vseh digitalnih naprav tega proizvajalca.

Poleg tega lahko Sony Cyber-shot DSC-W810, ki ima pozitivne ocene, ustvari videoposnetke visoke ločljivosti. Vgrajena funkcija posnetkov. Model je od proizvajalca prejel velik seznam nastavitev in možnosti. Mnogi od njih imajo samodejni način. Na primer, tehnologija "Perfect" je potrebna, da bi fotograf v vsakem trenutku odstranil vse obstoječe napake na sliki. Ta kamera bo uporabna za tiste ljudi, ki radi delajo eksperimentalno in ekstremnoukrepov Poleg običajnih funkcij, ki olajšajo delovanje naprave in izboljšajo kakovost slik, obstajajo dodatne vrste panoramskih fotografij. Ta naprava ni namenjena samo profesionalcem, ampak tudi navadnim amaterjem. Kamera ima možnost fotografiranja s širokim pogledom - 360 stopinj.

Specifikacije

Sony Cyber-shot DSC-W810 ima posebne funkcije, ki niso na voljo za številne proračunske modele. Prvič, fotoaparat odlikuje visoka ločljivost. Takšen kazalnik, ki ga je podal proizvajalec, je za tako ceno zelo redka. Kupci opozarjajo na številne druge ugodnosti.

Goriščna razdalja je 26-130 mm, pri čemer se kot zoom uporablja možnost petkratnega približevanja. Kar se tiče slikovnih pik, je njihovih 201 milijonov.Resolucija nastalih slik je 5152 x 3864. diagonala zaslona je 27 palcev. Vgrajeni repozitorij ima indeks 27 MB. Napajanje se izvaja z litij-ionsko baterijo. Njena zmogljivost je 630 čarovnik. Vsi videoposnetki so posneti v AVI. Naprava ima senzor orientacije. Masa kamere - 111 gramov. Kamera je mogoče razlikovati ne le po svojih funkcionalnih značilnostih, temveč tudi po zunanji zasnovi. Polnjenje je popolnoma povezano z zasnovo. Upoštevati je treba tudi slog naprave. Poleg srebrne barve je Sony Cyber-shot DSC-W810 Silver mogoče najti v črni in rožnati barvi.

Razpoložljivi načini

Preden se odjemalcem ustreza odlična matrika,razvijalci so poskrbeli za ustvarjanje bolj razpoložljivih načinov fotografiranja. Naprava lahko deluje v samodejnem načinu, to je, da sam fotografira. Obstaja tudi več možnosti za delo z belino.
Digitalni fotoaparat Sony Cyber-shot DSC-W810 ima sodoben in nov "Party" način. Namenjen je fotografiranju v pogojih nezadostne svetlobe: zvečer ali ponoči, v temnih prostorih. Ko delate s to funkcijo, fotoaparat neodvisno prilagodi vse potrebne parametre, kar daje dobrim detajlom odlične posnetke. V ta namen uporablja občutljivost ISO. Prav tako se spremeni nastavitev svetlosti in osvetlitve, zato se lahko fotograf ponoči zanaša na lepe fotografije.

Prednosti fotoaparata

Ta model v celoti dokazuje, kako se lahko teža ventilatorjev takšne tehnologije odzove na pomembne spremembe naprave. Mnogi kupci napišejo pozitivne povratne informacije, da Sony Cyber-shot DSC-W810 Black odlično zajema panoramske fotografije. Fotosenzibilnost in življenjska doba baterije sta prijetno za mnoge. Ampak tukaj v pregledih potrošnikov ni posebnega razburjenja glede kakovosti slik. Čeprav je matrika uspešno izbrana, model prikaže slab prenos barve. Toda na splošno je podrobnost res dobra.

V zvezi z videom so tudi ocene odlične. Zahvaljujoč izboljšanju najvišje kakovosti HD, kupci ugotavljajo, da je bilo boljše ne le video (slika), ampak tudi zvok. Pogosto se ta vsestranska naprava uporablja za ustvarjanje amaterskih fotografijin video posnetke. Takšna odločitev je res dobra.

Negativni odzivi

Tudi ob veliki želji, da bi zadovoljili kupce z velikim modelom, so japonski proizvajalci zamudili. Izvedli so veliko veliko funkcij in možnosti v proračunskem fotoaparatu, vendar pa niso uspeli izboljšati kakovosti slik, posnetih s tem fotoaparatom. Kompaktni fotoaparat Sony Cyber-shot DSC-W810 ima nizko ceno, zato veliko ljudi preprosto zapre oči. Vendar pa kamera zaradi neuspešne ergonomije zasluži negativne povratne informacije. Praviloma kupci označujejo monstruozni meni. Hkrati pa poudarjajo, da so vse kontrole dobro uveljavljene, da imajo vedno dostop, da so kompaktne. Nekateri fotografi ugotavljajo, da so vse fotografije dolgo obdelane, in ko spremenite načine delovanja, lahko opazite rahlo mačka. Zaradi neprijetnega izvajanja menija in problemov hitrosti nakupa razmišljajo in ali bi morali porabiti denar za ta fotoaparat. Toda mnogi drugi pravijo, da je za takšno stopnjo tehnologije sprejemljiva kakovost fotografij, cena je primerna, dizajn je odličen. Vsi po njihovem mnenju nadomestijo obstoječe pomanjkljivosti.

Celotni vtisi

Splošni vtis naprave je dober. Treba je opozoriti, da je aktivno svetuje, da kupijo novice fotografov. Kamera je cenjena zaradi svoje funkcionalnosti in udobja pri delu. Ergonomija je izvedena v največji možni meri, zato kupci nimajo nobenih pritožb glede tega. Le majhen odstotek uporabnikov svetuje, da se izognete napravi. Naj kupim to?rešiti sami.

Ponarejanje

Številni kupci pišejo, da naprava čez nekaj časa čez približno eno leto preneha delovati. Včasih lahko matrico odklopimo. Prav tako se kupci pogosto pritožujejo, da imajo ključe, vendar se to zgodi redko. Najverjetneje je težava v tem, da so ljudje kupili model po znižani ceni, ne pa na uradnih prodajnih mestih. Obstaja velika verjetnost, da bo prišlo do ponaredka. Kaj storiti v tem primeru? Morate poskusiti vrniti napravo ali iti na policijo. Dejstvo je, da mnogi prodajajo serije kamer nezakonito, tako da obstaja možnost, da dobijo svoj denar nazaj. Ponarejevalci imajo tudi težave s kakovostjo slike, ker delujejo s slabo matriko. Znižala je dovoljenje. Fotografije kažejo opazen hrup in slikovne pike, če so razširjene na računalniku ali prenosnem računalniku. Ne smemo pozabiti, da je nakup takšne opreme potreben samo v uradnih trgovinah. Tam izdajo garancijo, ki vam bo omogočila brezplačno popravilo naprave, če ne uspe. Ni nujno, da vodi k nizkim stroškom, saj mora a priori kupca opozoriti na morebitno nevarnost.

Kaj naj storim, če fotoaparat preneha delovati?

Pogosto se ljudje soočajo z dejstvom, da naprava preneha delovati ali se samodejno izklopi. Ne pozabite, da je bila ta naprava izdana že zdavnaj, zato lahko pride do te težave. Če želite začeti, se morate prepričati, da naprava ni ponaredek, sicer bo pomoč uradne službeprecej težko. Če je bila ob nakupu izdana garancija, se lahko obrnete na servisni center. Pomagali bodo popraviti napako. Če ni bila posledica napake lastnika, bodo popravila opravljena popolnoma brezplačno. Preverite tudi, da baterija ni prazna. Včasih se zgodi, da kazalnik pokaže polno napajanje, v resnici pa je le nekaj odstotkov. Nato lahko napravo odklopite sami.

Pomnilnik in baterija

Pregled fotoaparata Sony Cyber-shot DSC-W810, opisan v zgornjem članku, deluje z litij-ionsko baterijo. To se prodaja kot komplet. Za popolno napajanje naprave je dovolj 250 fotografij. Da bi jih shranili, morate kupiti pomnilniško kartico, saj je vgrajeni repozitorij le 27 MB. Primerne zunanje naprave za shranjevanje, kot so SD, SDHC, SDXC. Če se želite povezati z računalnikom, uporabite priključek tipa USB.

Povzamemo

Velika podjetja so zelo resna glede proizvodnje opreme v proračunskem segmentu. Poskušajo za majhno vsoto dati kupcu najvišjo kakovost naprav. Nekatera podjetja lahko združijo najboljšo kakovost in odlično ceno, ki je na voljo vsem. Japonski proizvajalec je že dolgo znan na trgu tehnologije kot zanesljiv in drag. Njegova tehnika je zahtevna, znana kot sodobna in kakovostna elektronika. Kamera Sony Cyber-shot DSC-W810, ki je večinoma pozitivna, ima svoje pomanjkljivosti. Proizvajalec ga ni mogel popolnoma opremiti z vsemi zahtevami. Glede na druge poceni fotoaparate je za ta fotoaparat značilna visoko kakovostna matrica.Ta članek opisuje običajno napravo za ustvarjanje živih in polnih življenjskih fotografij. Za fotografske začetnike se ta možnost odlično prilega, saj ima veliko število funkcij in stabilno nizko ceno. Danes lahko to kamero kupite za 7 tisoč rubljev. Zanesljivost in vzdržljivost je klicna kartica "Sony", zato v zvezi s tem naprava ne bo nikogar razočarala.

Sorodne publikacije