Pametni televizorji s TV-sprejemnikom: funkcije in fotografije

Sodobni pametni telefoni s TV-kartico imajo največ funkcij. Večina težav, povezanih z internetom, je mogoče rešiti tudi s to napravo, če obstaja povezava s spletom. Gledanje televizijskih oddaj vam omogoča, da preživite prosti čas. Ta funkcija ni zelo priljubljena, vendar pa bodimo pozorni na naprave, ki imajo podobno možnost. Na domačem trgu ni veliko predstavnikov, ki prodajajo take naprave. Velika večina - kitajskega porekla.


Splošne informacije

Prvi pametni telefoni s TV kartico so se pojavili pred popularizacijo telefonov na dotik. Finsko podjetje "Nokia" je uspešno izdelalo naprave z zložljivimi antenami za sprejem televizijskih signalov. Kasneje so to znamko prehiteli konkurenti iz Kitajske. Po aktiviranju operacijskega sistema Android je potreba po antenah izginila. Vendar pa je s povečanjem diagonale zaslonov pripomočkov ta "čip" spet postal pomemben. Šele zdaj je antena priložena. Lahko se skrije v ohišju ali vključi v zasnovo slušalke. Na nek način je gledanje televizijskih oddaj mogoče iz praktično vsake sodobne naprave. Obstaja ena, vendar. Te funkcije se prikažejo samo, ko se povežete z internetom. Poleg tega šibek signal ne bo omogočil običajnega gledanja priljubljene televizijske serije ali drugega programa. Pametni telefoni z vgrajenimi TV-sprejemniki ne potrebujejo mobilnega interneta aliDostopne točke Wi-Fi. Pregledovanje prenosov temelji na načelu standardne televizije, le v mobilnih zmogljivostih. Takšnih modelov na trgu ni veliko. Razmislite o značilnostih in značilnostih najbolj priljubljenih različic.


ZTE Leo M1

Ti pametni telefoni s TV kartico so izdelani na Kitajskem. Na prvi pogled izgledajo kot standardni stroji. V tem primeru se naprava ne razlikuje po prvotni zasnovi, naprednem operacijskem sistemu in naprednem procesorju. Ta model se odlikuje po nizki ceni, možnosti uporabe dveh sim kartic in vgrajenega analognega sprejemnika, kar omogoča kakovostno gledanje televizijskih programov. Sprejemna antena je priložena slušalka. Gledanje televizije poteka z vgrajeno aplikacijo.

Pametni telefon "Asus" s TV tunerjem

Ta mobilna naprava omogoča gledanje digitalne televizije kjerkoli. Model se imenuje ZenFone Go. vgrajeni sprejemnik podpira večino formatov TB. Če si želite ogledati kanale, morate najprej na napravo priključiti namensko anteno, ki je priložena napravi. Ta pripomoček je vrsta adapterja za slušalke s premerom 35 mm. V tem primeru ni nujno, da so priključene slušalke. Za udobnejšo uporabo obravnavane funkcije je zagotovljena posebna aplikacija. Spodaj so navedeni glavni parametri pametnega telefona Asus s TV-sprejemnikom:
 • Zaslon - 55 palcev pri ločljivosti 1280 * 720 slikovnih pik.
 • Procesor je quad-core različica tipa Qualcomm Snapdragon 400.
 • RAM je 2 GB.
 • Sprednja kamera - 12 milijonov slikovnih pik z zaslonko F /2.0.
 • Kapaciteta baterije je 3010 mag.
 • Upravljanje sistema - program Android 5.1 Lollipop z lupino podjetja ASUS.

 • TV-sprejemnik s TV-sprejemnikom DVB T2

  Geniatech Corporation je miniaturna naprava na trgu, ki omogoča gledanje televizijskih oddaj na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu. Omenjeni tuner deluje na Androidu, različica 412. Naprava je povezana prek vmesnika USB. Ta naprava vam omogoča ogled TV programov, kjer obstaja povezava z signalom DVB-T2. Neposredna vidljivost televizijskega stolpa ni potrebna, vendar mora biti v bližini. Če želite sprejeti signal po mestu, morate priključiti močno anteno, adapter za katero je priložena napravi. Geniatech PT360 je polnopravna naprava in je uporaben v vsakem okolju, kjer pride digitalni impulz želenega obsega. Oddajanje v mestu je veliko bolj učinkovito in lažje kot na oddaljenih lokacijah, kjer morate uporabljati močne antene.

  Explay StarTV

  To je še en pametni telefon s kitajskim TV-sprejemnikom. Izšla je leta 2013, opremljena z velikostjo zaslona 35 palcev. Najbolj izstopajočih značilnosti sodobne naprave pa ni opremljen s programsko opremo Android 23 », kamere z ločljivostjo 0332 megapixels. Zlasti pogovori na internetu na tej enoti ne bodo delovali. Takšen občutek, ki ga je proizvajalec izdelalza določen namen - zagotoviti stabilno televizijsko oddajanje. Kljub temu je naprava našla potrošnika.

  LG Optimus VU

  Znana korejska družba ni sledila svojim konkurentom in izdala svojo mobilno televizijo. Spodaj so značilnosti tega pripomočka:
 • diagonala zaslona je 5 palcev.
 • Leto izdaje - 2012.
 • Razmerje - 4/3.
 • Uglaševalec - vgrajeni tip, zelo olajša ogled televizijskih programov.
 • Obravnavani model se ne razlikuje le v tem, da vam omogoča, da uživate v digitalni televiziji, temveč se dobro odraža tudi v drugih funkcijah pametnega telefona.

  Texet TM607-TV

  Ta sprememba se ne more pohvaliti s kakovostnim zaslonom in izjemno zmogljivim procesorjem. Vendar pa je pametni telefon opremljen z zložljivo anteno, ki ji daje edinstveno edinstvenost. S to inovacijo lahko na 35-palčnem zaslonu preprosto gledate vaš najljubši film ali športno igro.

  Alcatel Tribe 3041

  Pametni telefoni s digitalno TV-kartico francoskega proizvajalca so dobri kakovostni parametri. Televizijski program si lahko ogledate za odmor za kosilo, na poti na delo ali v drug primeren čas. Naprava se od konkurentov razlikuje v širokem barvnem razponu. Serija ima 8 barv, med katerimi lahko dekle ali moški izberejo ustrezno modifikacijo.

  Značilnosti

  Geniatech PT360 je na domačem trgu precej problematičen. Vendar pa vsi predpogoji kažejo, da bo ta naprava kmalu postala priljubljena,pod drugo blagovno znamko ali v drugi izvedbi. To je posledica dejstva, da proizvajalec ne želi prodati pravice do uporabe svoje naprave. Med testiranjem naprave se je izkazalo, da je opremljen s programom, kot je PadTV HD, združen z različico Google Play. Omenjeni mobilni sprejemnik se nenehno izpopolnjuje in prilagaja njegove nastavitve. Ta digitalni tuner bo zagotovo našel svoje oboževalce na trgu. Po izboljšanju bo naprava postala popolnejša, kompaktnejša in predstavljiva, bo lahko delala na več vrstah programske opreme. Parametri Geniatech PT360 (DVB-T2):
 • Nadgradnja TV aplikacije.
 • Možnost časovnega zamika.
 • Razpoložljivost elektronskega vodnika.
 • Samodejno iskanje kanalov.
 • Območje sprejemne frekvence je 4825-863 MHz.
 • V zaključku

  Sodobni pametni telefoni TV-sprejemniki so zgrajeni zelo redko. To je posledica priljubljenosti interneta in dodatnih tehničnih značilnosti, ki vodijo v dvig cene naprave, ne da bi povečali učinkovitost njenega delovanja. Medtem ko so takšne naprave prisotne na trgu - to govori o njihovem povpraševanju med določeno kategorijo uporabnikov. Zgoraj so najbolj priljubljeni analogi na domačem trgu. Večina telefonov z vgrajeno TV "- kitajske proizvodnje. Niso vedno visoke kakovosti, vendar imajo široko funkcionalnost.

  Sorodne publikacije