Telefon Android ne vklopi - kaj storiti? Rešitev problema

V sodobnem svetu ne more predstavljati življenja brez telefona. Ta mali pomočnik je v vsakem človeku. To vam pomaga povezati s pravo osebo. Ampak, si predstavljajte, da vam ne zavrtite telefon "Android". Kaj storiti v tem primeru? Seveda, ne bo pametni telefon težko. Če nimate rezervno pripomoček, morate hitro popraviti svoj stroj. V tem članku si bomo ogledali, zakaj ne vklopite telefon "Android".

Preverite svoj mobilni telefon

Če je vaš telefon ni vključen, ni treba, da ga razstaviti in videti, kaj bi lahko bilo. Seveda, če nimate določena znanja, se lahko ti ukrepi lahko škodljiva za napravo. Sčasoma lahko popravila postalo težje in dražje samo. Zakaj ne vključite telefon "Android"? Kaj storiti v tem primeru?

Pred vkrcanjem na drastično ukrepanje, preverite - morda se ni zlomil. Najprej je treba ugotoviti, ali je baterija napolnjena, ali morda razlog program zruši aparat.

Preverite baterije mobilnih naprav

Kot smo videli, ne smejo biti vključeni telefon zaradi nizke baterije. Put pametni polnilnik in počakajte približno 30 minut. Nato poskusite vključiti. Če je telefon lahko "oživiti" problem brezplačno visoke porabe. Kako to popraviti? Dovolj, da izklopite Bluetooth in Wi-Fi po uporabi. Ti predmeti so vedno v iskanju možnih omrežij za obveščanje uporabnika o tem. Če vasizklopite te elemente, lahko shranite polnjenje dlje časa. Prav tako morate zmanjšati svetlost pametnega telefona, saj svetel zaslon porabi veliko energije.

Če imate funkcijo mobilnega telefona, ki omogoča samodejno spreminjanje svetlosti glede na osvetljenost prostora, jo morate vključiti. Nazaj na problem. Če se je telefon lahko vklopil, ko je napolnjen, potem naj ostane tako blizu 4 ure. Vredno je preveriti življenjsko dobo baterije - morda je čas za spremembo te komponente. Če se telefon ne vklopi, vendar plačuje Android, morate upoštevati druge možne situacije.

Gumb za vklop pametnega telefona

Telefon lahko utripa, vendar se ne vklopi. To je lahko posledica gumba za izpad napajanja. Razlogi, zakaj morda ne deluje, so lahko različni:
 • Če ste kupili le mobilni telefon in se ne vklopi, je gumb za vklop morda napačen in razlog je v tovarniški napaki. Kaj storiti v tem primeru? Pojdite v trgovino, kjer ste kupili pametni telefon, in jih prosite, naj vrnejo denar, zamenjajo telefon ali popravijo. Prodajalec mora v tem primeru nekaj storiti.
 • Možen je še en razlog, ki je povezan z vašo netočnostjo. Če na mobilno napravo izgubite tekočino ali jo izpustite, so lahko razlogi, zakaj se telefon ne bo vklopil. V tem primeru naprave ni treba razstaviti. Seveda, če imate garancijo, potem lahkoposkusite stopiti v stik s servisnim centrom. V nasprotnem primeru boste morali uporabiti pomoč strokovnjaka. Na žalost, tudi on ne more popraviti nobenega telefona.
 • Pomnilniška kartica

  Torej nimate telefona Android. Kaj storiti? Razlog se morda skriva na kartici SD. Vaš telefon morda ne podpira določene pomnilniške kartice, lahko visi nad napravo ali pa je ne vključi. Izbrati morate pomnilniško kartico v specializiranih prodajalnah in se najprej naučiti, da bo ustrezala vašemu pametnemu telefonu. Če enake učinke povzročajo različne pomnilniške kartice, je težava v telefonu. V tem primeru je treba previsoko oceniti mobilno napravo. To lahko storite sami, vendar morate biti previdni, saj vam lahko le škodi.

  Po posodobitvi telefona se telefon ne vklopi.

  Včasih s pametnimi telefoni obstajajo situacije, ko se po posodobitvi ne vklopi. Praviloma so novi pripomočki bolj nagnjeni k temu. Na vašo mobilno napravo pridejo različne posodobitve, ki žal niso varne. Običajno takšne izpostavljene pametne telefone, ki imajo stalen dostop do interneta. Po takih posodobitvah lahko telefon izklopite in vklopite.
  Druga možna situacija je, da poskušate vklopiti telefon, in ničesar ni za nadaljevanje z Androidom in nič drugega se ne dogaja. Ponovno nalaganje bo vrnilo telefon nazaj k taki težavi. Torej, naprave Android ne boste ponovno vklopili. Kaj storiti? V tem primeru poskusite izklopiti napravo in nekaj minut pritisniti baterijoomogočite in ponastavite nastavitve. Če težava ni bila resna, se boste vsi umaknili in čez nekaj časa se bo telefon vrnil v prejšnje stanje. Če zavrne ustrezno delo, uporabite nastavitve za ponastavitev strojne opreme. S tem boste izbrisali telefon za posodobitve in vse informacije. Ampak najverjetneje se bo vrnil na delo. Seveda boste izgubili vse osebne podatke, a vrnitev telefona staremu življenju bo verjetno bolj pomembna. Ta ponastavitev bo za vsak pametni telefon drugačna. Najti morate ustrezen način za svoj model. Po ponastavitvi telefona se ne vklopi? Na žalost pa Android morda ne bo našel takšne rešitve. V tem primeru bo treba osvežiti napravo.

  Po vdelani programski opremi se telefon ne vklopi (Android). Kaj storiti v tem primeru? Seveda morate ponovno osvežiti.
  Najprej pojdite na spletno mesto proizvajalca in poiščite potrebno strojno programsko opremo, ki bo ustrezala vašem modelu. Ni vredno iskati vdelane programske opreme preko iskalnika, saj bo dala veliko različnih programov, ki verjetno ne bodo primerni. Tako lahko samo povečate problem in prinesete pametni telefon v "opeko". Po vdelani programski opremi se telefon ne vklopi. "Android", da se vrnete v življenje je še vedno mogoče. Novo vdelano programsko opremo morate pravilno namestiti. Če ne veste, kako to storiti, se obrnite na servisni center. Dalahko ste prepričani, da bo telefon v redu.

  Mehanske poškodbe

  Najpogostejši vzrok za poškodbe pametnih telefonov so mehanske poškodbe. Če je telefon padel ali ste na njega razlili tekočino, je to resen problem, od katerega tako preprosto ne moremo ravnati.
  Če padec ni bil resen, lahko poskusite potisniti baterijo, SIM kartico, SD kartico. Čez nekaj časa se vrnemo na kraj. Če je telefon zaslužil, potem imate srečo in je preprosto zapustil stike. V nasprotnem primeru je težava resnejša. Če nimate potrebnega znanja, ne poskušajte sami razstaviti in popraviti mobilne naprave. V tem primeru se obrnite na servisni center.

  Sorodne publikacije