Globus Intercom (Globus-inter.com): pregledi zaslužkov

Družba Globus Intercom je začela poslovati avgusta 2014 in še vedno uspešno deluje. Mnenja o globus-inter.com lahko razdelimo na dve pogojni kategoriji - "neskončno zajeto" in "izjemno negativno". Če želite začeti zaslužiti, morajo uporabniki World Wide Weba prenesti poseben pripomoček v svoje osebne računalnike ali mobilne naprave. Z nameščanjem programa na vašo napravo vsak freelancer dobi priložnost, da si ogleda informacije, ki jih ponujajo oglaševalci in prejme denar za to.

Kaj je še znanega o projektu

Avtorji affiliate besedila in video vsebin kličejo svoje potencialne napotitve k prihodnjim milijonarjem. Sodeč po njihovih ocenah Globus-inter.com, vsi uporabniki, ki so že dolgo delali s podjetjem, ne potrebujejo več denarja in so že dolgo pozabili, kaj je takšno delo. Za obdobje, ko podjetje deluje, poročajo partnerske članice, približno pol milijona ljudi, ki živijo v različnih delih sveta, zasluži približno osemnajst milijonov evrov.


Takšne neverjetne kazalnike so udeleženci projekta dosegli zaradi aktivnosti oglaševalcev, ki pa se ne morejo sprehajati mimo spletnih mest, polnih toliko aktivistov. Po pregledih partnerjev o globus-inter.com lahko razumete (brez registracije na spletnem mestu), da na tej strani interakcijo vplivata dve skupini uporabnikov. Prvi je oglaševalci - ljudje, kipromocijo svojega blaga in storitev. Drugi akterji skupine so projektni partnerji. Pregledujejo povezave oglaševalcev, zaslužijo denar in zaposlujejo nove partnerje.

Kako začeti zaslužiti

Po brezplačni registraciji novega spletnega zaposlenega boste pozvani, da prenesete program v računalnik ali mobilno napravo, brez katerega dohodki v sistemu niso možni.
Z registracijo na globus-inter.com in namestitvijo programa na svojo elektronsko napravo, francoski freelancer začne gledati povezave oglaševalcev. Po nekaterih virih je dnevno število povezav za ogled približno dvajset. Na drugih blogih o podružnicah gre za potrebo, da si ogledate samo eno ali več povezav.

Pomladanske motnje-2018

Znano je, da so morali lastniki osebnih računalnikov spomladi letos ponovno namestiti svojo določeno različico dobičkonosnega orodja. Uspešni freelancerji, ki delajo prek osebnega računalnika, pravijo, da so se njihovi zaslužki aprila 2018 znižali trikrat, toda po majski ponovni namestitvi se je ponovno povečala. Vendar, kot je razvidno iz pregledov https: /globus-inter.com/ru, ki so jih pustili rusko govoreči uporabniki, razlog za zmanjšanje zaslužka ni zaradi tehničnih težav. Dejstvo je, da je projekt spomladi 2018 zapustil večino oglaševalcev.

Kako je sprememba dohodka vplivala na ukinitev virtualne grivne in spremembo pravil App Store

Junija letos so računi za grivno prenehali delovati vSistem WebMoney. V prihodnje, če verjamete v povratne informacije, bo Globus Intercom začel delati z PrivatBankom. Uporabniki, ki so že prejeli plačila na blokiranih računih WM hryvnya, ki lahko pretvorijo svoje zaslužke v obstoječo WM-valuto z uporabo storitev WebMoney Exchanger. To bo neprijetno, da se srečujejo freelancers novice, ki so se prijavili v projekt preko enega od App Store aplikacij. Razlog za neprijetnosti - prepoved vlog, so zgolj oglaševalski značaj. Spremembe ne bodo vplivale samo na spletne zaposlene, ki so namestili aplikacijo Globe za ios.

Kot je razdeljeno na nagrado Globus-inter.com. Povratne informacije udeležencev partnerskega programa

Lastniki brezplačnega startnega paketa, če verjamejo v svoje obljube partnerskim članom, prejmejo 21 odstotkov stroškov vsakega pregleda (za oglaševalca, ki kupi tisoče prikazov, bo stalo 1 evro /73 rubljev.)
Begunci prejmejo 14 odstotkov prihodkov iz naslova prve izbire (tj. Velikost zaslužka ljudi, ki jih je osebno povabil). Nekateri medijski viri pravijo, da mentor dobi le en odstotek (morda problem ni v nesposobnosti nekaterih partnerjev, ampak v slabi kakovosti zvoka). Zaslužili sredstva skoraj vsi prebivalci CIS se lahko prenese na denarnice WebMoney in PayPal. Poleg tega imajo lastniki projektov možnost, da denar nakažejo na račun mobilnega telefona ali kartico PrivatBank.

Kaj obljubljajo partnerji Globus-Intercoma.

Opazili so, da so se pridružili številni samostojni novinciza "partner" projekta, poskrbi jasno demonstrativno razpravo o mestu globus-inter.com in povratne informacije o projektu, najverjetneje, pišejo sami. Rezultati takšnih dejavnosti praviloma škodujejo podobi podjetja. Kot primer lahko navedemo naslednjo situacijo. Vsebina Affiliate je razširila informacije, da novega udeleženca, ki ne želi sodelovati pri zaposlovanju, tega ne sme storiti. Poleg tega, glede na zagotovila partnerjev, lahko napotitev vidi le eno promocijsko povezavo na dan, pri čemer dobi ustrezno nagrado za to - dvesto evrocent.
Ni treba biti financer, da bi razumeli: ta znesek je zanemarljiv in ne more zagotoviti svobodnega in donosnega obstoja. Toda ustvarjalci projekta ga niso povsem postavili! Pričakujejo, da noben uporabnik svetovnega spleta, ki pride sem, ne bo delal sam! Torej, novinec se bo moral še vedno povezati s programom napotitev. Vključenost novih udeležencev, v skladu z drugim zagotovilom partnerjev "partnerja", ne povzroča težav. Posledično, mentorji, pridobivanje video blogov in pošiljanje njihovih podrobnih napotkov podrobna navodila, zapravljaš čas zaman? Vsa potrebna navodila in pripomočki, ki jih ponuja storitev, bodo prenovljeni brezplačno. Edina izjema je situacija, ko svobodni delavec želi povečati svoj zaslužek. Kaj točno bo potrebno kupiti in po kakšni ceni ni znano.

Kako priti do napotitev na https://globus-inter.com. Mentorjeve povratne informacije

Glede rezultatov znanstvenih raziskav osvežilci poročajo, da danes vsakdo kontaktira vsaj dvesto kolegov intelektualcev: sosede, sošolce, delavce.Da bi zaslužili več, je dovolj, da vse te ljudi povabi v svojo napotitveno strukturo, nato pa priporočijo novoustanovljene napotitve. enako (povabite svoje ljudi). Udeleženci napotitvenega programa, ki jim je uspelo doseči visoke rezultate, so povedali o svojih izkušnjah z Globus Intercom, opozorijo na spletni strani "Vlake". Aktivne napotitve, glede na zgodbe teh uporabnikov, ki so prišli k njim, opravljajo plačane naloge na določenem mestu.

Tišina napotitev

Zgoraj navedenih informacij ni mogoče potrditi ali ovreči. Ni znano, ali se zavedajo svoje usodne vloge napotitev (projekt je sedemstopenjski affiliate program), težki delovni dan njihovih mentorjev pa je postal pasivni dohodek. Napotki so tihi. Možno je, da bodo novinci, ki so se seznanili s takimi razkritji, hiteli, da bodo plačevali plačane naloge pri različnih poštnih sponzorjih, in se spali, pridružili kohorti nezadovoljnih in goljufivih.

Kaj ne maram avtorja negativnih komentarjev

Avtorji negativnih ocen na spletni strani globus-inter.com spodbujajo uporabnike mreže, ki potrebujejo dodaten dohodek, da ne bi bili podvrženi umetno ustvarjenemu navdušenju nad tem projektom.
Največja skupina nezadovoljnih s samostojnimi samostojnimi delavci. Ti uporabniki to sporočijoPotrebovali so več kot tri mesece, da so zaslužili en evro. Morda je eden od na novo prispelih partnerjev, ki verjamejo v zgodbe o virih nepredstavljivih prihodkov, ni poskušal zagotoviti, da so njihove besede smešne, položaj pa je, da so lastniki projekta, kot je že omenjeno, ustvarili "Globus Intercom" po načelu MLM, kjer je znano, kot je znano , posamezniki redko uspejo. Ne brez razloga, Globus-intercom (globus-inter.com) velja za enega največjih projektov, ki so združili oglaševalsko podjetje z mrežnim marketingom. In zdaj pustimo, da rusko govoreči avtorji radovednih mnenj o globus-inter.com/ru razmislijo o situaciji, ki je lahko bodisi začetek velikega škandala, bodisi še en razlog, da obiskovalce opomni na svetovni splet: komentar, ki ga je napisal incognito, se lahko izkaže za provokacijo. Udeleženci so se že dolgo pridružili napotitvenemu programu in podpisali več sto napotitev, pri čemer so lastnike projekta obtožili "malomarnosti". Trdijo, da so bili njihovi najbolj aktivni napotki nerazumno "ponovno registrirani" v strukturah višjih mentorjev. Ne moremo prezreti tudi teh pregledov. Glede na izjave nekaterih samostojnih strokovnjakov se Globus-inter.com ukvarja z distribucijo računalniških virusov. Zlasti ti ljudje poročajo, da so se morali po interakciji s spletnim mestom obrniti na strokovnjake za pomoč. Negativne objave se ne končajo. Splet je našel uporabnike, ki verjamejo, da blaginja zaposlenih na spletu od samega začetka ni bila del globus-inter.com. Recenzije temeljijo na temmnogi oglaševalci so lastniki goljufivih spletnih mest. Avtorji takšnih žaljivih obtožb so prepričani, da je gostiteljska dejavnost podjetja Globus Intercom potrebna le za promocijo spletnih lohotronov. Še vedno je treba dodati, da bodo skuterja bolj verjetno iskala projekte, kot je Globus Intercom.

Sorodne publikacije