Alternativa iphone - lažnim pametnim telefonom: pregled modelov

Družba Apple Apple je lani javnosti predstavila svojega otroka, desetega telefona. Pripomoček je na več načinov dober: visoka zmogljivost, odličen zaslon, ergonomski kovček in brezframe zaslon. In morda ena sama žlica katrana, ki zasenči novost, je nerazumno visok strošek nove naprave. Appleovi izdelki se ne razlikujejo na tak način, kot so demokratični ceniki, ampak "ducat" je presegel vse in vse. Napredne spremembe iphone bo stala skoraj 100 tisoč rubljev. Za ta denar lahko kupite od ducata navadnih pametnih telefonov in se predate in pribor za njih. V zvezi s tem so mnogi praktični domači potrošniki vprašani precej logično vprašanje: "Kateri telefon je alternativa za iPhone?" To je približno enako pametno in s frameless zaslon.


Takšnih pripomočkov na trgu ni veliko, vendar se ne more vsak model ponašati z dostojnimi in uravnoteženimi lastnostmi. Gre za izdelke iz podjetij, ki niso Apple, zato ne bomo upoštevali dilem, kot je "izberite - iphone ali ipad". Poleg tega so takšna vprašanja tisto, kar se imenuje maslo olje, in ni takega namiga praktičnosti. Poleg tega je treba omeniti, da ne bomo mogli razstaviti odprtih ponaredkov tipa replik iPhone X (Tajvan, Kitajska). Ker je korist od njih nič: niti zmogljivost niti normalna montaža, niti sprejemljive matrike, razen videza. Torej, dajmo vam pregled naprav, ki jih lahko pokličetealternativa iPhoneu. Najboljše poudariti je težko, saj imajo vsi udeleženci uravnotežene lastnosti, brez okvirjev in bolj primerne stroške v primerjavi z Appleovim "ducatom". Vsi spodaj opisani modeli so na voljo v specializiranih spletnih ali offline trgovinah, zato ne bi smelo biti resnih težav z "občutkom".


Samsung Galaxy S9

Samsung je bil in še vedno neposredno konkurira podjetju "apple" in v svojem območju lahko vedno najdete dostojno alternativo iPhoneu v kateri koli seriji. Poleg tega je cenovna politika južnokorejske blagovne znamke veliko bolj privlačna kot ameriška. Deseti model Applea in tukaj ni bil izjema.
Poskušali bomo razumeti, kaj je najbolje - "Samsung 9" ali iphone. Deveta generacija Galaxy se lahko pohvali z zmogljivim osemjedrnim procesorjem, ločljivostjo QHD (2960 x 1440 slikovnih pik), kamero z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik, 4 GB pomnilnika za delovanje in 64 GB notranjega pomnilnika. Cene za to alternativno iPhone začetek z oznako 60 tisoč rubljev.

Značilnosti modela

Kot taka, ni razlike v zmogljivosti ali vizualizaciji med pripomočkom Samsung in napravo Apple. To pomeni, da začetek celo najbolj zahtevne aplikacije do danes, ne boste videli nobenih razlik. To vključuje tudi zmogljivosti kamer in življenjsko dobo baterije.
Z eno besedo, naprave iz »Samsunga« - to je odlična alternativa iPhoneu. Tehnični del južnokorejskih pripomočkov nikakor ni slabši kot vizualni. Nekateri uporabniki menijo, da je deveta serija popolnomaGalaksy je veliko bolj naklonjen od desetine. Torej, če razmišljate o tem, kaj je bolje kupiti - iphone ali pametni telefon, bodite pozorni na ta model.

HTC U11 +

Konec lanskega leta je tajvanska družba uvedla zelo zanimiv model U11 +. Lahko se imenuje popolnoma sprejemljiva alternativa za iPhone v generaciji Cvrkutanje. Pripomoček se je izkazal za zelo produktivnega, z lepo matriko QHD in originalnimi čipi.
Ena izmed najbolj zanimivih funkcij tega zvita pametnega telefona je sledilna ploščica na Edge Sense. Slednji vam omogoča interakcijo z napravo s pomočjo ročnih stiskalnic na ohišju. Tu lahko na primer zaključite klic, izklopite aktiviran alarm ali povečate /pomanjšate. V vseh drugih stvareh, ta brez okvirja pametni telefon ima klasičen nabor naprednih pripomočkov do konca lanskega leta. Tukaj imamo 6-palčni zaslon z 2880-na-1480-pixel upscale, Snapdragon procesor 835-Series 4GB (6GB) RAM-a in 64GB (128GB) notranjega pomnilnika.

Posebne značilnosti modela

Prav tako je treba omeniti, da je v prodaji sprememba v preglednem primeru, kjer so vidne vse tehnične skrivnosti naprave. Rešitev je precej izvirna in dvoumna, toda skoki iz nje so preprosto navdušeni.
Ta model je veliko ljudi razmišljal o izbiri med telefonom iPhone ali Android. Poleg tega se lahko cena vodilnega modela imenuje pliš, če upoštevate obstoječe značilnosti. Model lahko kupite za 40 s tisoč rubljev.

Sony Xperia XZ1

Še ena bolj vredna alternativa "jabolčnim" pogonom. Zunanjost modela zlahka prepozna korporacijski slog podjetja Sony. Nekateri, čeprav menijo, da je konzervativen in neroden, a dobra polovica ljubiteljev japonske znamke, je celo zelo.
Telo pripomočka je izdelano iz visoko kakovostne kovinske zlitine in ima matiran zaključek. Slednje ni le praktično, saj telefon ne poskuša zdrsniti iz rok, ampak tudi prijeten na dotik. Pomembno je omeniti interpretativni bralnik prstnih odtisov, ki je vgrajen v stranski gumb za vklop, kar je precej bolj priročno kot na istem iPhoneu. Na krovu sta tudi dva zvočnika, odlična kamera na osnovi IMX400 z matrico 19 MP in f 1/23. "Prav tako je treba omeniti, da je vodilni model prejel inovativno funkcijo -" Napoved fokusiranja ", kar pomeni, da matrika samodejno prepozna, na primer, nasmeh osebe ali Nekateri drugi dejavniki, omenjeni v meniju, in opravijo predhodno snemanje pred pritiskom tipke sprožilca. Ta funkcija vam omogoča, da med dinamičnim snemanjem ujamete kritične trenutke brez kakršnih koli težav. Možno je, da bo vsak sodoben in "težak" program upravljal pametni telefon celo brez namigov in zavor. Morda je edina stvar, ki je slabša od "Ixperia" desetega iPhonea in prejšnjih anketirancev: nadgradnja: 1920 x 1080 slikovnih pik. z glavo za 52-palčni pripomoček.

Vodilni model XZ1 je opremljen, kar se v skladu s celotnim programom imenuje, da bo stalo približnov 45 tisoč rubljih. Obstajajo spremembe in cenejše - z manjšo količino RAM-a in notranjega pomnilnika. Lahko jih kupite po ceni okoli 35 tisoč rubljev.

Xiaomi Mi Mix 2

Nova frameless vodilna "Xiaomi" je prejela 59-palčni zaslon, ki zavzema skoraj ves prostor na sprednji plošči (93%). Ohišje pametnega telefona je izdelano iz kovine in ima mat površino. Če primerjate pripomoček Xiaomi s prejšnjimi napravami, potem z vidika oblikovanja izgleda precej jasno. To je res lepo, privablja pogled, in na splošno, sodeč po pregledih, telefon je le lepo, da v vaših rokah.
Za produktivnost pripomočka ni vprašanj, popolnoma privlači vse, tudi najzahtevnejše sodobne aplikacije. "Snapdragon" 835 serija 6GB RAM-a in zmogljiv video pospeševalnik izkopavata vse, kar imaš drsnik.

Posebne lastnosti pametnega telefona

Kamera tudi ni bila črpana. Sonyjev senzor velikosti 12 milijonov slikovnih pik, s 4-osno stabilizacijo, dela čudeže - izhodi iz visoko kakovostnih fotografij pridejo ven. Obstaja tudi utripajoč dactylocopic senzor za vodilno plovilo. Slednji se nahaja pod glavno kamero (hi iz "Samsung").
Vidni del je prav tako prijeten. Pametna matrika z ločljivostjo 2160 x 1080 slikovnih pik daje odlično sliko - sočno in uravnoteženo. Prekomerno polnjenje tukaj, seveda, ni kot iphone, vendar je cena pripomočka skoraj trikrat nižja. Omeniti velja tudi za dostojno življenjsko dobo baterije. Tu je 20 odstotkov višja od drugih naprav na našem seznamu. Ta model v domačih trgovinah -pogoste obiskovalce in stoji na policah s ceno, ki znaša manj kot 30 tisoč rubljev. Mimogrede, na razvpiti "Alyexpress" lahko kupite ta pripomoček na splošno od 20 do več kot tisoč. Torej pametni telefon zagotovo stane svoj denar in ga odraža več kot dovolj.

Moto Z2 Play

To je zelo zanimiv model znane "Motorola". Njegov glavni čip je modularnost. Na zadnji strani naprave je magnetni vmesnik za povezovanje različnih modulov. Tržniki imenujejo to tehnologijo Moto Mods.
Z njihovo pomočjo lahko močno razširite funkcionalnost naprave. Poleg tega je proizvajalec poskrbel za dostojno izbiro dodatkov. Razmislite o najbolj opaznih.

Modularni sistem

Modul Hasselblad True Zoom naredi vaš pripomoček napredno in profesionalno kamero. Tukaj imamo resno lečo z dobro oblikovanim stabilizatorjem in z možnostjo povečanja goriščne razdalje od 25 do 250 mm ter 10-kratno optiko. Dodate lahko tudi ksenonsko bliskavico in strojni ključ, da aktivirate zaklop. Modul Moto GamePad spremeni telefon v igralno konzolo z igralno palico. Vključuje posebne kontrole in 1030 mAh baterijo. Slednji vam omogoča opazno daljše uživanje v najljubših igrah.
Modul Incipio offGRID je standardna rezervna baterija in obstoječim doda 2.200 mAh. Seveda je v tem primeru masa naprave bistveno večja, toda na cesti in potovanjih je ta dodatek nepogrešljiv. Modul zagotavlja več kot 20 dodatnih ur delovanja pametnega telefona v mešanem načinu. Insta-Share modul je posebenprojektor, ki omogoča projiciranje slik iz pametnega telefona na steno. In na izhodu je 70-palčna diagonala s precej dostojno ločljivostjo - 854 s 480 točkami. Za podrobno analizo fotografij tega, morda ne dovolj, ampak gledati video - več kot. Prav tako ima svojo 1000 mAh baterijo. Sistem zvočnikov vsakokrat doda vašemu pametnemu telefonu do 3 W moči. Trdna glasovna akustika JBL Soundboost bo dodal nizke frekvence in vaš telefon spremenil v glasbeni center - spet je v naravi stvar nepogrešljiva. Vključuje dodatno 1000 mAh akumulatorsko baterijo.

Značilnosti pripomočka

V zvezi z zmogljivostjo, tukaj imamo povsem spodobne značilnosti: "Snapdragon" serija 626 4 GB RAM-a in 64 GB notranjega pomnilnika. Zvezde z neba so tako niz čipov, morda ne dovolj, vendar s sodobnimi aplikacijami spopasti celo zelo vredno. Tudi vizualna komponenta ni bila črpana. 55-palčni Super AMOLED zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik ima čudovito sliko: sočno, kontrastno in resnično. Vsi pregledi o modelih so skoraj v celoti pozitivni (več kot 75% za 5 točk), zato naprava očitno stane svoj denar. Presenetljivo je, da se model redko nahaja v običajnih off-line trgovinah, kot sta Euroset ali Mvideo, zato mora dobra polovica uporabnikov naročiti napravo na mestu ali kupiti na internetu, kar je v korist spletnih ponudb - čeprav umirajo. Približni stroški naprave se gibljejo v višini 20 tisoč rubljev. Moduli, seveda, bodo moralikupite ločeno glede na vaše cilje in želje.

Sorodne publikacije