Kako spremeniti vzdevek v "Periskopu": nasveti in navodila

Uporabniki Twitterja že vrsto let imajo nove možnosti za komuniciranje z naročniki. Uspeh razvijalcev je bil program "Periscope", ki je v kratkem času pridobil veliko popularnost. Uporabnik lahko ročno prilagodi barvo oken, jezik in zasebnost. Pri prilagajanju aplikacije morate vedeti, kako spremeniti vzdevek v "Periskopu".

Prvi zagon

Ko je stranka prenesla in odprla program, lahko ustvari nov račun ali se prijavi v profil s pomočjo Twitterja. Ko se registrirate s telefonom, morate vnesti uporabniško ime, ki ga kasneje ne morete spremeniti. Ko uporabljate obstoječi račun, se podatki prenesejo iz profila v storitvi Twitter. Te informacije je mogoče spremeniti le s pomočjo podpore.V ta namen napišite sporočilo in pošljite na [email protected] V polje "tema" vnesite stavek "spremeni uporabniško ime". Nato moramo pisati o stranki, ki želi spremeniti uporabniško ime. Pismo mora biti v angleščini. Če želite, lahko uporabljate spletne prevajalske storitve. Sporočilo mora vsebovati tudi trenutno in želeno uporabniško ime. Če želite preveriti, morate določiti telefonsko številko, ki je registrirana v "Pericarp", ali zapis na Twitterju. Postopek traja dva do tri tedne. Podatke v osebnem sporočilu lahko pošljete tudi v storitvi @periscopehelp v storitvi Twitter.

Ali lahko v "Periskopu" spremenim vzdevek

Vianekaj časa po registraciji ima veliko kupcev željo določiti novo uporabniško ime. Pri tem pogosto zamenjujejo ta pojem z vzdevkom. To mnenje je napačno. Nick je vzdevek, ki se prikaže med komuniciranjem.S pomočjo tehnične podpore lahko določite novo uporabniško ime. Trenutno je nemogoče samostojno spremeniti. Če vnesete novo prijavo na Twitterju, bo uporabniško ime v programu Periscope ostalo enako. Profil v aplikaciji je povezan s prvotno socialno stranjo, ki se uporablja v družabnem omrežju. Tudi po tem, ko je program odstranjen, uporabniško ime ni sproščeno, račun za Twitter pa ostane povezan. Če želi uporabnik v aplikaciji ustvariti nov profil in ga povezati z drugo stranjo v družabnem omrežju, mora zapustiti "Periscope". Nato morate ustvariti nov račun z drugo prijavo na Twitterju. Če želite zapreti uporabniško stran, morate iti v profil, se pomakniti do konca zaslona in klikniti na gumb "izhod". Stranka, ki se zaveda, kako spremeniti vzdevek v »Periskopu«, lahko postopek izvede samostojno. Istočasno ni treba stopiti v stik s tehnično podporo.

Kot v "Periskopu" spremenite vzdevek

V novi različici programa je funkcija spreminjanja prikaznega imena. Kupci postavljajo vprašanja o tem, kako spremeniti vzdevek v "Periskopu", lahko to storite s klikom na ikono z moškim. Gumb je v zgornjem desnem kotu. Odpre se stran profila uporabnika. Naprejkliknite na gumb "uredi" in vnesite vzdevek. Tukaj lahko spremenite fotografijo in naredite kratek zapis "o sebi". Če ima stranka kakršna koli vprašanja o tem, kako spremeniti vzdevek v "Periskopu", se lahko obrne na strokovnjake za tehnično podporo.

Sorodne publikacije