Zunanja baterija Samsung: kako izbrati univerzalno napravo

Lastniki zmogljivih pametnih telefonov se pogosto soočajo z dejstvom, da se polnjenje na napravi konča v najbolj neprimernem trenutku. Najpogosteje se takšen problem pojavlja pri lastnikih izdelkov Samsung. To ni presenetljivo, saj je na sodobnih pripomočkih preprosto ogromen funkcionalen, zaradi česar niso le sredstvo komunikacije, temveč tudi polnopravni multimedijski centri. Da bi rešili problem izpraznjenega telefona enkrat za vselej, samo kupite zunanjo baterijo za Samsung ali pripomoček katerega koli drugega proizvajalca. Vendar je pred nakupom priporočljivo, da prodajalec pojasni nekaj pomembnih podrobnosti.


Kaj iskati pri izbiri

Kupiti prvo najboljšo zunanjo baterijo Samsung ni vredno, saj je treba vsako elektroniko izbrati glede na njihove potrebe. Med drugim je pomembno upoštevati naslednje značilnosti naprave:
 • Zmogljivost. Ta parameter je določen v čarovniku. Samsungova zunanja baterija bi morala imeti indikator, ki 2-3 krat presega podobne lastnosti telefona. Upoštevajte tudi, da je dejanska zmogljivost baterije pogosto precenjena.
 • Trenutna jakost. Za starejše pametne telefone je bolje izbrati baterijo 05 A. Če je zunanji akumulator za novi model kupljen za Samsung Galaxy, je bolje izbrati močnejše naprave s tokom 1 A.
 • Število USB vrat. Priporočljivo je, da raje izberete naprave z več priključki, nato pa lahko napolnite dva ali tri pametne telefonehkrati.
 • Samsungove zunanje baterije so na voljo tudi z dodatnimi funkcijami. Na primer, lahko kupite napravo s posebnimi indikatorji, digitalni monitor, itd. Baterije delujejo prek Wi-Fi.

  Življenjska doba zunanje baterije

  Zunanje baterije za pametne telefone se običajno razlikujejo po omejenem številu polnih "polnjenja". Odvisno od specifičnega proizvajalca in modela naprave se lahko baterija uporablja od 350 do 1000 krat.

  Ali kupiti kitajsko "banko moči"

  Pri izbiri zunanje baterije za Samsung so nekateri potrošniki tržili naprave, imenovane Power Bank. Stroški teh univerzalnih naprav so pogosto nižji od standardnih baterij, najpogosteje pa so ti izdelki izdelani iz že obrabljenih baterij, ki ne trajajo dolgo.
  Poleg tega imajo poceni kitajske "banke moči" še veliko drugih pomanjkljivosti:
 • Kupec vedno kupi "mačko v vrečki". Kako dolgo bo naprava trajala nekaj časa - neznana.
 • Ko se dolgo odkrije na soncu, se lahko "močna banka" vžge.
 • Obseg celo najboljše naprave morda ne bo dovolj za polnjenje telefona.
 • Poleg tega je bilo veliko primerov prijavljenih, ko je Power Bank eksplodirala neposredno v uporabniški žep.
  Zato je bolje, da ne kupujete zunanje baterije za Samsung od preizkušenega proizvajalca. Razmislite o najbolj zanesljivih in visoko kakovostnih napravah, glede na stranke.

  Najboljši modeli

  Med najbolj priljubljenimi zunanjimi baterijami za telefone je treba poudaritinaslednje agregate:
 • Canyon CNE-CPB44. Ta prenosna baterija je prejela največje število pozitivnih ocen. Čeprav naprava te vrste spada v kategorijo "power bank", je njena zmogljivost zadostna za popolno polnjenje telefona. Naprava s tokom 1 A in zmogljivostjo 4400 mag, primerna za vsak sodoben pametni telefon. Glavna prednost baterije je nizka cena in dolga življenjska doba.
 • EB-PN915B je zunanja baterija Samsung. Mnenja o tej napravi so samo pozitivna. Baterija ima ogromno kapaciteto 11400 MAGs in tok 2 A. Ta baterija je optimalno primerna za najnovejši Galaxy in druge večnamenske in zmogljive pametne telefone. Poleg odličnih lastnosti je naprava enostavna za uporabo. Dolžina akumulatorske žice je 6 metrov, kar omogoča polnjenje v vseh pogojih. Poleg tega je baterija opremljena s svetlobnimi indikatorji.
 • InterStep PB16800. Moč te naprave je 16800 mAh. Takšna dajatev zadostuje tudi za najtežje in najtežje potovanje ali let. Zahvaljujoč udobnemu telesu podolgovate oblike je baterija vstavljena v katerokoli torbo ali žep. Moč tega pripomočka je 2 A. Vendar pa je s takšnimi indikatorji baterija majhna. Dovolj je za 500 nabojev.
 • Ob upoštevanju vseh teh odtenkov, nasvetov in trikov lahko kupite kakovosten in trajen pripomoček.

  Sorodne publikacije