Kako najti mapo "Maincraft": 4 načine

Mnogi igralci, ki radi igrajo Minecraft prej ali slej, pridejo do namestitve neke vrste modifikacije ali spremembe kože, in morda samo želijo namestiti nov paket tekstur. Pravzaprav je treba mapo z igro celo izbrisati, da jo očistimo: očistiti računalniški sistem iz vseh preostalih datotek, ki niso izginile iz kakršnega koli razloga v samodejnem načinu. To je, ko se nekateri igralci računalniških iger soočajo s takšnim problemom, kot je iskanje mape Myankraft na sistemski pogon. Pravzaprav je to enostavno. Poleg tega lahko najdete mapo Myankraft na štiri različne načine. V vsakem primeru so najpreprostejši in najbolj dostopni za vse uporabnike.


Treba je omeniti, da je to le piratska različica igre. Z licenciranim Minecraftom je vse veliko lažje.

Kako najti s pomočjo "Explorerja"?

Nekateri uporabniki niti ne sumijo, da mapa z igro ni skrita in jo je mogoče varno najti s pomočjo vodnika. Če želite to narediti, pojdite na sistemski pogon in poiščite mapo »Uporabniki«. V njem je potrebno vnesti v ta del, ki se imenuje ime aktivnega uporabnika (pri nekem je lahko preprosto uporabnik). Ta razdelek bo imel mapo AppData in v njej je mapa za gostovanje. Zadnji mora imeti odsek z igro, imenovano .minecraft. Če je ni, boste morali uporabiti eno od drugih metod, opisanih spodaj.

Kako najti mapo Myankraft z Total Commander

Total Commander - odličnočarovnika za datoteke, ki ni primeren le pri delu s prenosom podatkov, ampak tudi pri iskanju. Dejstvo je, da ta program prikazuje vse skrite imenike. Zato je v tem dodatku dovolj, da naredimo enake ukrepe, kot smo jih obravnavali zgoraj.


Kako poiskati mapo »Maincraft« v ​​operacijskem sistemu Windows 788.1 z uporabo bližnjice »Išči« in igre

. Iščite tako, da na robove dodate oznake za odstotke. Torej, da bi našli .minecraft, morate iti v iskanje v meniju Start in vnesti naslednjo besedo:% AppData%.
Najočitnejši način pa je naslednji: če ste igro namestili na osebni računalnik na namizju, se je pojavila bližnjica do zagona (to ni vedno tako), nato pa kliknite na PCM in na seznamu poiščite razdelek »Lokacija datoteke » In sam sistem bo takoj odprl potreben imenik brez nepotrebnih dejanj. Vse je enostavno in enostavno. Včasih, ko nameščate nekaj iger, morate označiti potrditveno polje "Ustvari bližnjico na namizju". Zdaj veste, kako najti mapo Myankraft v kateri koli različici operacijskega sistema Microsofta.

Sorodne publikacije