Kako obrezati na Twitch: Navodila

Skupnost uporabnikov interneta nenehno narašča, tako kot pri različnih storitvah. V zadnjem času so blogerji, ki ustvarjajo nize v različnih smereh, postali še posebej priljubljeni. Glavni velikan tega področja je nedvomno YouTube, toda ta spletni vir je neposredni konkurent - Twitch, ki postaja vse bolj priljubljen. Res je, da je konkurenca teh velikanov precej specifična, saj je Twitch namenjen predvsem igralništvu, vendar pa je to področje tudi veliko povpraševanje. Zato ni presenetljivo, da se veliko uporabnikov vedno bolj sprašuje, kako slediti Twitchu. Če želite odgovoriti, je dovolj, da zagotovite posebna navodila za dosego želenega rezultata. In če preprosta organizacija toka nima posebnih težav, potem ne pozabite na igralne konzole in mobilne telefone. Tudi prek njih lahko začnete oddajo, vendar boste morali narediti nekaj svojih prizadevanj.

Kaj je ta storitev?

Toda preden se lotimo vprašanja, kako omejiti Twitch, je vredno razmisliti o sami storitvi. Twitch je sodoben internetni vir, ki omogoča pretakanje oddaj za uporabnike, katerih dejavnosti so povezane z igrami. Preko storitve oglašujejo izdelke, veliko zaslužijo preko oddaj, povečujejo priljubljenost in preprosto razvijajo to smer. Vsak dan se število uporabnikov poveča in postane močan konkurent YouTubovemu monopolu. Gledanje tega procesa je zelo zanimivo. In zdaj bomo poskušali ugotovititako, kako se zadržati na Twitch.

Kako hitro gre?

Stream - prenos informacij o videoposnetkih v živo, ko uporabniki aktivirajo svoje videokamere in klepetajo, razpravljajo ali se samo igrajo. Obstaja veliko smeri, predvsem pa so uporabniki zainteresirani za kibernetski promet. V tem procesu ni nič posebnega in zapletenega, vendar obstajajo njihove konvencije, ki omejujejo pretok informacij. Na primer, ne morete prikazati erotičnih slik, spodbujati etnične konflikte, siliti nasilje, oglaševati droge itd. Sporazum o storitvah vključuje vse te zahteve, zato morate pred začetkom izvajanja takšnih dejavnosti skrbno pregledati pogoje.

Kako organizirati hitenje?

Kako počivati ​​na Twitch? To ni tako težko, samo sledite spodnjim korakom:
 • Prijavite se v storitev.
 • Izberite priročen način za pretakanje.
 • Povezava računov.
 • Izvesti test.
 • Določite svoje prednostne naloge.
 • Kot lahko vidite, proces organizacije toka ni tako zapleten. Storitev je zelo priročna in praktična v smislu uporabe. Vendar ni vse neposredno odvisno od tega, ker je glavni material za tok dodatni programi: OBS ali ShadowPlay. So svobodne in dovolj je, da se z njimi spopadejo samo enkrat, potem pa ne boste imeli težav. Toda o tem se pogovorimo malo kasneje, dokler se dotaknemo možnosti zadrževanja iz drugih naprav.

  Lahko se odstrani izigralna konzola?

  Kako zavirati s PS4 na Twitch? Ta težava se je pojavljala pogosteje, saj je ta igralna konzola zdaj dostopna in enostavna za nakup. Sprva se je zdelo, da je organiziranje takšnega procesa težko, vendar je po zadnji posodobitvi ta igralna konzola "spoznala prijatelje" s storitvijo in prejela poseben sistemski pripomoček za pretakanje. Če želite hitro držati, naredite naslednje:
 • Vklopite konzolo in izberite igro.
 • Med igro kliknete na gumb, ki sproži sistemski meni (funkcija je odvisna od vrste igralnega zaslona).
 • Izberite element "Show Video".
 • Izberite video platformo Twitch.
 • Vnesite informacije o vašem kanalu.
 • Nastavite internetne nastavitve in želeno zakasnitev (če je potrebno).
 • Strinjam se z vsemi spremembami in hitro teči.
 • Zdaj, ko se predvajate, se na desni strani zaslona pojavi dodatna plošča, ki prikazuje, koliko ljudi je v vrstici, njihove komentarje in druge informacije. To orodje je zasnovano skoraj popolnoma, nima napak in vam omogoča, da brez slinkov zaženete slamice.

  Organizacija oddajanja s telefona

  Kako zadržati telefon na Twitch? Ta vprašanja so začeli uporabniki, ki aktivno proučujejo in uporabljajo aplikacije. Zaradi omejitev ne igrajo le, ampak ustvarjajo tudi navodila, pregledujejo in samo razpravljajo s svojimi gledalci. Na srečo proces organiziranja video toka ni tako zapleten, dovolj je upoštevati naslednja priporočila:


 • Prenesite in namestite posebno mobilno aplikacijo: ScreenStreamMirroring.
 • Po tem gremo do nastavitev programa - Preferences.
 • Pojdite na Streamingerver in namestite platformo Twitch.
 • Nato morate podati strežnik, ki je najbližji lokaciji strežnika v ServerURL.
 • Nato morate navesti StreamKey (da bi dobili te informacije, morate iti na vaš kanal v Twitch, izberite nadzorno ploščo v nastavitvah, pojdite na "Key Key" in kliknite na "Show Key" element).
 • Nato pojdite na UPnPStreamingMode in izberite RTSP.
 • Opozarjamo, kje bo zvok šel iz postavke AudioSource.
 • Obstaja veliko različnih nastavitev v Encodingbitrate (2565 Kbit /s tukaj) in Maxtramerate (tukaj nakazujemo 30 fps).
 • Preostalo je, da ponovno zaženete program in aktivirate Thunderbird, ki bo začel oddajati vaš mobilni telefon na platformo Twitch.
 • Uporabljamo programe tretjih oseb

  Torej smo ugotovili, kako omejiti igre na Twitch, toda kateri programi se uporabljajo za to in jih je težko uporabljati? Pravzaprav so prednostne možnosti Twitcha OBS in ShadowPlay. Prva možnost je pri neodvisnih razvijalcih, druga pa v Nvidiji.
  V obeh primerih ni tako težko organizirati, dovolj je, da preprosto namestite program, vnesete registracijske podatke za vaš kanal, nastavite želeno kakovost oddajanja, izberete strežnik - in začnete. Obstaja več dodatnih nastavitev, vendar so potrebne le za urejanje dodatnih elementov v toku.Ogledate si jih lahko osebno. Glede na to, da je vmesnik v ruskem jeziku, ne bo nobenih težav z razumevanjem in označevanjem. Kako obrezati na Twitch preko ShadowPlay? Samo namestite program, dobite ustrezno raven grafične kartice, posodobite programsko opremo in začnite. Struktura programa je čim bolj enostavna, zahteva le podatke o registraciji in kakovost videa. Potem pa hitro zaženite - in vse bo delovalo. Kako obrezujem na Twitch TV preko OBS? Tudi v tem primeru morate prenesti program, vendar morate z nastavitvami iti nekoliko, vendar bo potrebno nekaj minut. Po tem lahko zaženete program in začnete pošiljati neželeno pošto.

  Zakaj to deluje?

  Twitch Plate ni samo na ustvarjalni osnovi, ampak vam tudi omogoča, da zaslužite. Na primer, če imate trajno visoko kakovostne vsebine, ki zanimajo vaše uporabnike, potem lahko kot podporo podarijo finančna sredstva za vas in se lahko prijavijo s plačilom določenega zneska. V določenih okoliščinah lahko zaslužite denar na podlagi strima, samo trdo delajte in poskušajte razširiti svoje občinstvo. Poleg tega, da lahko preprosto klepetate z gosti in uporabniki, ki spremljajo vaš poziv, še vedno obstaja možnost oglaševanja svojih izdelkov. Res je, da je preveč obsesivno oglaševanje takoj poslano na prepoved. Če imate srečo, lahko zberete veliko občinstvo gledalcev in se lotite trženja.

  Nadaljnje perspektive

  Zdaj veste, zakaj je organizacija Twitch TV na voljota proces, kar je koristno od tega. Takoj je vprašanje, vendar obstajajo možnosti? Pravzaprav so. Platforma se nenehno razvija, številni priljubljeni blogerji in strežniki se začenjajo premikati k njenim temeljem, finančno pa je Twitch v redu. Še naprej se bo razvijala, ostala bo samo uresničitev in to ni tako enostavno glede na visoko konkurenčnost drugih uporabnikov. Ampak, če trdo delate, potem bo vse prišlo ven, zahvaljujoč odprtemu dostopu do absolutno vsega, in orodja za to so skorajda brezplačna. Preizkusite se v tem primeru, morda je to tisto, kar ste tako dolgo iskali.

  Sorodne publikacije