"Velkom", obljubil plačilo: kako dobiti najvišji znesek

Mobilni operaterji iz Belorusije, Rusije in drugih držav Skupnosti neodvisnih držav zagotavljajo svojim naročnikom veliko število storitev, namenjenih temu, da slednjim olajšajo življenje. Skupina storitev je večinoma standardna. Vendar pa obstajajo nekatere razlike. In to je prav, ker mora vsak operater pomisliti, kaj je naročnik zainteresiran. In ta "čipi" ne bi smeli biti tekmeci. Kot je za beloruski operater "Velkom", potem nima veliko tega, kar je na voljo od alternativnih komunikacijskih ponudnikov. V tem načrtu "Velkom" izgubi veliko tekmecev. Kljub temu je na njej veliko ljudi. In vse skozi čas je vprašanje o storitvi "obljubil plačilo". Kako dobiti obljubljeno plačilo na "Velkomu"? Tukaj moramo v tem vprašanju obravnavati danes.

Malo o podjetju

Velkom je bil nekoč edino podjetje, ki je zagotavljalo komunikacijske storitve na ozemlju Republike Belorusije. To na več načinov pojasnjuje priljubljenost tega operaterja. Mnogi uporabljajo "Velkom" na navado, tako rekoč, "v spomin na prejšnje zasluge". Čeprav je bilo podjetje na začetku svoje kariere drugačno po cenah svojih storitev. Toda potem preprosto ni bilo druge možnosti. Takrat so bili uporabniki zadovoljni le s klici in SMS. Malo kasneje so se pojavila MMS in polni mobilni internet.

Podjetje zdaj ponuja številne storitve, vključno z mobilno televizijo. In tukaj je nekaj, kar ima veliko storitev"Obljubljeno plačilo" in št. To odraža celotno politiko podjetja "Velkom". Obljubljenega plačila ljudje ne potrebujejo, saj drugače ne bodo več redno dopolnjevali denarnice pomembnih stožcev z "Velkomom". Iz istega razloga ni take storitve, kot je "Transfer Balance" (to je, mimogrede, skoraj vsak operater). Verjetno strokovnjaki iz "Velkoma" menijo, da so partnerji naročnika in verjamejo, da mu ni treba zahtevati denarja "od nekoga tam". Še vedno b Navsezadnje se bo tok denarja, izčrpanih iz denarnic kakovostnih naročnikov, zmanjšal.

Nadomestna storitev

Mobilni operater Wellcome ima alternativo obljubljenemu plačilu, ki storitev ne nadomešča v celoti, lahko pa nekako pospeši proces dopolnjevanja bilance. Njegovo bistvo je naslednje. Če naročnik na račun plača denar, vendar bo iz nekega razloga zelo dolg, lahko uporabnik zahteva, da podjetje takoj prenese ustrezen znesek na račun. Brez odlašanja. Seveda, pravi denar potem gre v denarnico operaterja. Seveda Velkom ne zagotavlja obljubljenega plačila kot takega, ampak preprosto pospeši dostavo sredstev naročniku. Toda hvala tudi.

Tega mobilnega operaterja ni treba več računati. Kot je takrat izjavil uradni predstavnik podjetja, uprava v prihodnje tudi ne namerava uvesti take storitve. Govori samo o eni stvari: podjetje obravnava svoje stranke le kot sredstvo za dobiček. Njihove potrebe večinoma ne upoštevajo. Pogovor o udobju za rednega naročnika prevečni potrebno Obljubljeno plačilo "Velkom-Belorusija" ne bo nikoli prikazano. Samo se ga znebi.

Kako omogočiti plačilno registracijo?

Obstaja več načinov za aktiviranje storitve "Registracija plačil" (alternativa "obljubljenemu plačilu" v storitvi "Wellcome"). Prva možnost je uporaba USSD zahteve. Izbrati morate * 141 * 1 # in klikniti gumb »Pokliči«. Videli boste sporočilo "Vnesite datum plačila v formatu ddmgg". Vnesite datum, naveden na čeku. Nato boste morali vnesti znesek plačila (tudi v čeku). Kraj plačila je kraj, kjer je bil denar narejen (1 - banka, 2 - plastična kartica, 3 - pošta, 4 - podružnica "Velkoma"). To je vse.
Drugi način je poklicati operaterja. Lahko mu preprosto narekuje vse to. Seveda to ni dobra alternativa, toda za Velkomo je to že napredek. Tukaj je tako obljubil plačilo "Velkom", najvišji znesek, ki ne sme presegati zneska, ki je pravkar vstopil na račun. Hkrati podjetje ne zagotavlja te storitve vsem. Na voljo je le naročnikom, ki plačujejo za komunikacijske storitve. Za druge uporabnike ni na voljo.

Kaj se bo zgodilo, če denar ne pride?

Obstajajo primeri, ko denar ni šel na ta naslov in račun ni bil nikoli prejet. Istočasno je naročnik uporabljal storitev "Registracija plačila". V primeru, da denar ni bil prejet na račun, ima upravljavec pravico umakniti registrirani znesek iz bilance naročnika, ki ga je potisnil v minus. Vendar to ni vse. "Velkom" blokira za danega naročnika možnost uporabe storitvepol leta Ne glede na to, kdo od denarja ni bil knjižen na račun.

Torej, preden je družba Velkom poslala obljubljeno plačilo zahtevam USSD, je bolje, da razmišljamo večkrat. Malo verjetno je, da boste v prihodnosti potrebovali podobne težave. V večini primerov se vse konča varno. Operater vsaj nekako poskuša rešiti svoj obraz. Za kaj mu je čast in hvala. "Velkom" brezizhodno zaostaja za ostalimi mobilnimi operaterji v Belorusiji (ravno v tem načrtu). Tudi MTS svojim naročnikom ponuja storitev "obljubljeno plačilo". In v "Life" je ta možnost vključena v standardni paket. Tako, da bi gospodje z Velcomom morali malo "povleči".

Pregledi storitev

Obstaja veliko naročnikov, ki so izkoristili to storitev. Vsi zaznamujejo hitre reakcije operaterja. Denar se takoj pripiše. In skoraj vedno brez prekrivanja. V Velkomu obljubljeno plačilo (natančneje, njegovo nesrečo) deluje normalno (kar je čudno). Vendar pa bi velika večina strank podjetja imela polno storitev, ne pa parodijo. Toda to je politika operaterja. In nič se ne more storiti z njim. Upamo, da bomo spremenili vodstvo podjetja (kar je malo verjetno). Morda bodo potencialni novi lastniki razumeli vse prednosti vstopa v to možnost.

Povzetek

Torej, odgovor na vprašanje "Kako dobiti obljubljeno plačilo na Wellok?" prejeli Sploh ne. Lahko pa pospešite pretok denarja na račun. To ni ravno to, kar potrebujete. Toda bolje kot nič. Morda bo v prihodnosti "Velkom" poslušal zahtevo naročnikov in bo sledil njihovim željam in potrebam. Ampak to je tomalo verjetno. Zadovoljiti se morate s tem, kar je.

Sorodne publikacije