Večnamenska naprava Kyocera 2535. Značilnosti naprave in osnovne specifikacije

Večnamenski Kyocera 2535 združuje običajen tiskalnik, množitelj in celo skener. Edina funkcija, s katero ta naprava ne more ravnati, je sprejem in pošiljanje faksov. Gre za možnosti tega perifernega sistema in bo obravnavano v tem pregledu.

Kje je najbolje vložiti zahtevek? Seznam popolnih sklopov

Glavno področje, na katerem je najpogostejša uporaba takega IFI urad. Za tiskanje dokumentacije v tem primeru se uporablja laserska tehnologija. Njegove prednosti je mogoče pripisati hitrosti, povečani omejitvi in ​​stroškovni učinkovitosti s položaja potrošnega materiala. Ampak edina pomanjkljivost v primerjavi z jet tiskalniki je nižja kakovost. Tudi poraba energije laserske metode znatno narašča.


Zato so na seznam aplikacij te MFP vključeni tudi kopirni centri, podsistemi domače pisarne, knjižnice in bančne institucije. Na splošno velja, da je hitrost potrebna in da se proizvodnja poveča za en mesec, vendar je kakovost prešla v ozadje in ni tako kritična. izkoriščanje
 • Napajalni kabel za izvedbo tiskarskega sistema.
 • Disk z programsko opremo, nizom gonilnikov in dokumentacijo v več jezikih v elektronski obliki.
 • Vmesni kabel.
 • Kartuša.
 • Polni kuponnavedbo garancijskih obveznosti.
 • Glavne značilnosti sistema pretoka dokumentov

  Razporeditev glavne strani za Kyocera 2535 - A4. V načinu tiskanja ta rešitev ustvari 35 strani. Enako število velja za kopirni stroj. Dovoljenje je prikazano na straneh 1200 x 1200. Čas ponovnega ogrevanja bobna tega MFP je 20 sekund.

  Gostota nosilca je omejena na 60 g /m2 in 220 g /m2. To pomeni, da se lahko obravnavani periferni sistem natisne na navaden papir, na vaten ali celo na foto papir. V stanju pripravljenosti ta MFU porabi 37 vatov, pri tiskanju pa se ta vrednost poveča na 439 vatov. Minimalna raven tega sistema obtoka je 28 dB, največja - 52 dB. Število vmesnikov za priključitev Kyocera 2535 vključuje dve vodilni vrsti: USB in RJ-45. V prvem primeru lahko samo kontrolni elektronski računalniški sistem uporablja samo MFU. Toda pri uporabi druge metode povezave na obravnavano rešitev lahko dostopate do katerega koli elementa računalniškega omrežja, vendar v tem primeru morate pravilno nastaviti ustrezne parametre. Če tega ne storite, se bo MFP spremenil v običajen množitelj. Vendar funkcije tiskalnika in optičnega bralnika ne bodo delovale.

  Postopek namestitve. Ključne funkcije

  Sedaj morate ugotoviti, kako nastaviti skener Kyocera 2535. Algoritem v tem primeru vključuje naslednje ključne korake:
 • Pridobite to periferno rešitev za transport, kartonsko škatlo. Tudije potrebno in druge elemente dostave, da ga izvlečemo.
 • Namestite zunanje pladnje in kartušo v napravo.
 • Vmesniški kabel priključite na krmilno enoto osebnega računalnika in napajalni kabel na napajalno omrežje.
 • Pri namestitvi na osebni računalnik namestimo vse potrebne programe in gonilnike.
 • V podajalnik strani vstavite en list. Natisnemo testne informacije za preverjanje učinkovitosti obravnavanega sistema pretoka dokumentov.
 • Možne težave. Odstranjevanje

  Eno glavnih diagnostičnih sporočil, ki se prikaže med procesom Kyocera 2535: "Zamenjaj MK". Pojavi se, ko je izdano določeno število strani in je proizvajalčev sistem izdaje MFP razvil vir. Toda to ni vedno res. Za ponovni zagon sistema morate narediti naslednje:
 • Za vstop v servisni meni morate vnesti posebno varnostno kodo: 10871087.
 • Nato izberite element u251.
 • Potem je v njej jasna točka. Inicirajte ga.
 • Na koncu morate zapustiti meni storitev. To naredite tako, da zaženete podrutino u001.
 • Druga možna težava s to napravo je pomanjkanje dostave programske opreme, ki nadzoruje optični bralnik. Hkrati orodja, ki so integrirana v Windows, ne morejo delati neposredno s to rešitvijo. Zato morate namestiti dodatne posebne programe, kot je FineReader.

  Ocene. Stroški

  Lastniki so odkrili nekatere pomanjkljivosti pri delovanju Kyocera 2535. Skeniranje za USB zahteva samo namestitev.dodatnih programov. Enak pogoj je napreden tudi pri uporabi priključka RJ-45. V tem primeru morate določiti tudi nastavitve omrežnega okolja. Prav tako je mogoče pripisati slabosti in znatno zapleten konfiguracijski algoritem. To so glavne pomanjkljivosti te rešitve. Prednosti tega MFU so zmogljivost, stroškovna učinkovitost, nizka raven hrupa, napredni komunikacijski set in nizki stroški. Kupi podobno rešitev za 23000-25000 rubljev.

  Sklep

  Najpogosteje se Kyocera 2535 nahaja v pisarnah. In tako na začetno raven kot na povprečje. V tem primeru je njegova uporaba upravičena tako v smislu tehničnih specifikacij kot stroškov. Toda tudi ta sistem obtoka dokumentov se lahko zelo uspešno uporablja v kopirnem centru, na primer. Toda doma, z uporabo tako dragih večnamenskih naprav ni ekonomsko izvedljivo. V tem primeru je bolje paziti na dostopnejše večnamenske naprave s tehnologijo izstopnega curka in integriranim SIP. Pri njih je cena precej nižja, kakovost tiska pa bo boljša. Toda tukaj je hitrost dela nižja.

  Sorodne publikacije