Usmerjevalnik TP-Link TL-WR841N: pregledi, lastnosti in funkcije

Model usmerjevalnik TL-WR841N je dodeljen za ustvarjanje računalniških omrežij na začetku. Povratne informacije lastnikov hkrati kažejo, da je ta naprava za te namene le super. Hkrati ima nizke stroške in zadostne tehnične specifikacije. Temu gradivu bodo namenjene možnosti te spremembe dostopne točke do interneta.

Namen

Kot smo že omenili, se pri uporabi vhodnih računalniških omrežij najpogosteje uporablja TL-WR841N usmerjevalnik Wi-Fi. Ocene s tem poudarkom na dejstvu, da bo s takšno uporabo tehničnih specifikacij naprave več kot dovolj za vzpostavitev povezave z Global Web.


Najpogosteje se taki usmerjevalniki uporabljajo pri izvajanju domačih računalniških omrežij. V tem primeru število priključenih naprav ne presega 6-8 kosov, zahteve za hitrost prenosa informacij pa niso tako visoke. Tudi stroški prihajajo iz usmerjevalnika, ki je v tem primeru precej demokratičen. V nekaterih primerih lahko ta model najdete v pisarni. Tudi število osebnih računalnikov s takšnim izkoriščanjem ne bi smelo preseči 8, obseg redno posredovanih informacij pa ni tako pomemben. To sta dva glavna primera uporabe tega usmerjevalnega modela. Druga uporaba takšnega usmerjevalnika je neprimerna zaradi skromnih tehničnih parametrov. V tem primerupravilneje je uporabljati drage internetne dostopne točke z izboljšanimi specifikacijami in visokimi stroški.


Seznam potrebščin

Na model TL-WR841N ni pritožb. Mnenja so "dovolj". To pomeni, da po nakupu usmerjevalnika na novo pridobljeni lastnik dobi vse, kar potrebuje, da ga nastavi in ​​nato začne delovati. Na tem seznamu je proizvajalec vključil naslednje:
 • Usmerjevalnik z dvema nesnemljivima antenama.
 • Napajanje z vgrajenimi vilicami in ločeno ločeno z žico in vtičem na koncu.
 • Navodila za uporabo, ki določajo tehnične značilnosti te naprave, postopek za njeno nastavitev in priporočila za nadaljnje delovanje takšnega omrežnega sistema.
 • CD. Na tem digitalnem mediju je na voljo posebna programska oprema za postavitev dostopne točke, ki je na njegovem primeru in bo v prihodnje dobila vrstni red priprave za delovanje tega usmerjevalnika. Prav tako lahko najdete dokumentacijo o tem modelu usmerjevalnika.
 • Garancijski list, ki velja eno leto od datuma nakupa usmerjevalnika.
 • Osnovni parametri

  Tipične tehnične specifikacije, kot za usmerjevalnik ekonomskega razreda, usmerjevalnik TP-Link TL WR841N. Pregledi usmerjajo pozornost potencialnih uporabnikov na njihovo zadostnost. Glavni parametri te omrežne naprave so:
 • en vhodni priključek RJ-45 z WAN. Omogoča izmenjavo podatkov s hitrostjo do 100 Mb /s.
 • Dvabrezžičnih anten za ustvarjanje brezžičnega omrežja. Za vsakega od njih je faktor ojačenja 5 dB. Obseg brezžičnega omrežja praviloma ne presega 15 metrov. Toda v odsotnosti ovir. Zato je dejanska razdalja sprejemanja brezžičnega signala 8-10 metrov. Če potrebujete več razdalje, uporabljamo repetitorje.
 • Štirje vodilni priključki RJ-45. Označeni so z LAN in njihova hitrost prenosa ne presega 100 Mb /s.
 • Napajalna napetost usmerjevalnika je 9 v. V tem primeru porabljeni tok ne presega 06 A, moč - 54 V. To pomeni, da je ta usmerjevalnik energetsko učinkovita naprava.
 • Preklop in nastavitev usmerjevalnika. Postopek

  Konfigurirajte model usmerjevalnika TL-WR841N. Mnenja kažejo, da je najmanjše število potrebnih dejanj za zagon take dostopne točke do interneta. Splošni postopek za postavitev je sestavljen iz naslednjih glavnih korakov:
 • Izbira kraja namestitve, dobave komunikacij in povezave.
 • Vklop računalnika in usmerjevalnika. Konfiguriranje slednjega z osebnim računalnikom.
 • Preverjanje uspešnosti.
 • Po tem je naprava pripravljena in se lahko uporablja za predvideni namen. To pomeni, da sprejemate ali pošiljate informacije na internet.

  Povezava

  Preklapljanje je prvi korak pri nastavitvi usmerjevalnika TP-Link TL WR841N. Mnenja kažejo, da je sestavljen iz dveh glavnih faz. Prva je namestitev vtičnega napajanja v omrežno vtičnicodobava električne energije. Nato se izvede oskrba z žico in namestitev vtiča v vtičnico usmerjevalnika. Drugi korak je povezati žico ponudnika z WAN priključkom. Zgornje preklapljanje je obvezno. Brez nje taka naprava ne more pravilno delovati.
  Vendar obstajajo tudi dodatne povezave. To pomeni, da brez njih lahko usmerjevalnik deluje pravilno. To je žična povezava z uporabo vrat LAN1 - LAN4. V tem primeru so žice zložene do računalnikov in priključene na dostopno točko.

  Nastavitve

  Mnenja o TP-Link TL-WR841N v. 14. 0 ali katera koli druga naprava v tej seriji kaže, da je to operacijo veliko lažje izvesti z uporabo programske opreme, napisane na celotnem digitalnem mediju. V tem primeru morate izvesti naslednje manipulacije:
 • Vklopite računalnik in omrežno dostopno točko do globalnega spleta. Čakamo na njihovo polno obremenitev.
 • Če je med računalnikom in usmerjevalnikom uporabljena žična povezava, ni potrebe, da bi karkoli spremenili. Ko uporabljate brezžično omrežje, iščemo razpoložljive povezave. Po končanem delu izberemo TL-WR841N. Prav tako morate vnesti geslo za preverjanje. Najdete ga na papirni nalepki z dna naprave.
 • Po tem morate v pogon namestiti nosilec digitalnih medijev z usmerjevalnikom. Če v računalniku ni takšne naprave, lahko ta program predhodno prenesete s strani proizvajalca. Po tem, ko sem začel s temPripomočki izberejo "Nastavitev usmerjevalnika".
 • Na prvi stopnji navedemo parametre povezave za opremo ponudnika. To pomeni, da določite vrsto preklapljanja (npr. PPPoE ali L2TP), vrsto uporabljenega naslova, prijavo za preverjanje pristnosti omrežja in geslo. V nekaterih primerih morate vnesti naslov. Vse te parametre ponudnik določa v pogodbi. V skrajnem primeru lahko pokličete njene strokovnjake in navedete potrebne podatke. Parametre shranimo in nadaljujemo na naslednjo stopnjo.
 • Nato morate spremeniti nastavitve brezžičnega omrežja. Na njem podamo novo ime omrežja, priročno geslo in dinamičen način obravnavanja. Spremembe ponovno shranimo in zapustimo vmesnik.
 • Testiranje zmogljivosti. Vrstni red izvedbe

  Po prejšnjih manipulacijah imate popolnoma konfiguriran brezžični usmerjevalnik TP-Link TL-WR841N. Mnenja kažejo tudi na potrebo po dodatni diagnostiki, s pomočjo katerih lahko preverite njeno učinkovitost. V tem primeru povežite brezžično napravo z usmerjevalnikom s pomočjo vnaprej določenega uporabniškega imena in gesla. Naslednji zagon brskalnika se začne in obračamo se na kateri koli informacijski vir na internetu. Če je vse narejeno pravilno, se bo odprla prvotna stran. V nasprotnem primeru bomo z nastavitvenim programom preverili predhodno nastavljene parametre in našli napako.

  Stroški

  Usmerjevalnik TL-WR841N je precej nizek. Mnenja kažejo, da je njegova vrednost 1250-1300 rubljev.Najdete lahko tudi promocijske ponudbe in 1000-1100 rubljev. To pomeni, da je danes zelo dostopna hčerki dostopa do globalnega spleta. Poleg tega je zelo enostavno nastaviti in upravljati. Zato se pogosto uporablja doma za ustvarjanje majhnega računalniškega omrežja.

  Lastniki o usmerjevalniku

  Najbolj pozitivno označujejo preglede TP-Link TL-WR841N N300. Prvi plus te naprave je nizka cena. Pri ustvarjanju majhnih računalniških omrežij je ta dejavnik zelo pomemben. Tudi napredne zahteve za zanesljivost usmerjevalnika in junak tega pregleda se popolnoma odzivajo. Prav tako se odlično prilega. Omogoča vam, da ga konfigurirate brez uporabe dodatnih sredstev. Poleg tega je treba posebej omeniti, da obstajata dve anteni. Zaradi njihove razpoložljivosti se polmer pokritosti brezžičnega omrežja poveča. To še zdaleč ni popoln seznam prednosti obravnavane naprave.
  Njegova edina pomanjkljivost je bela barva ohišja. Prikazuje prah in umazanijo. Zato je priporočljivo, da je usmerjevalnik vsaj enkrat tedensko čist. Torej ta minus ni tako pomemben.

  Sklep

  Kot del tega pregleda je bil upoštevan model usmerjevalnika TL-WR841N. Pregledi se nanašajo na to vrsto proračunskih omrežnih naprav. To je super za domačo ali pisarniško uporabo. V prvem in drugem primeru število povezanih omrežij ne sme presegati 8. S tem boste imeli več računalnikov, pametnih telefonov ali tabličnih računalnikovPreklaplja se, nižja je hitrost prenosa informacij. Ta odtenek je treba upoštevati pri izvajanju takšnih informacijskih omrežij. V bistvu nima pomanjkljivosti in pomembnega seznama koristi.

  Sorodne publikacije