TV "Misteri": ocene, cene

Odlična kombinacija cen, specifikacij in specifikacij omogoča zelo in zelo smiselno nakup take naprave kot Mystery TV. Mnenja o tej blagovni znamki so ponovno potrjena. Primer modela MTV-3229LTA2 bo obravnaval prednosti in slabosti televizijskih izdelkov tega izdelka.

Kateri segment televizijskega trga je namenjen tej rešitvi?

Odločitve o začetni ravni vključujejo vsako televizijo Mystery. Pregledi izdelkov te blagovne znamke in njene tehnične specifikacije so samo potrditev. Dejansko so značilnosti večinoma takšnih naprav zelo in zelo skromne. Toda cena je precej demokratična.


Vse to skupaj omogoča, da so taki TB v segmentu odločitev o proračunu zelo konkurenčni. Če pogledate posebej na model MTV-3229LTA2, bo očitno, da lahko postavite ne le funkcije televizorja, temveč tudi monitor, multimedijski predvajalnik in celo domači kino. Na splošno so razvijalci opremili to opremo z vsem, kar je mogoče. Toda cena je tako ostala v dovoljenih mejah.

Kaj je vključeno?

Odlično, kot za proračunski izdelek, se lahko paket ponaša z obravnavano napravo. Podrobno in korak za korakom, kako nastaviti Mystery TV, je opisano v uporabniškem priročniku. Druga pomembna sestavina dokumentacije v tem primeru je garancijska kartica. Poleg samega televizorja je družba v paket vključila tudi naslednje:
 • Nadzorna plošča.
 • Komplet baterij.
 • Napajalni kabel.
 • Teoretično bi lahko na ta seznam spadale različne komunikacijske žice, vendar je za rešitve proračunskega razreda to zelo redek pojav. Posledično bo novoustanovljeni lastnik takšnega TB moral vnaprej poskrbeti za nakup ustrezne dodatne opreme. Lahko je tudi kabel HDMI in kabel SCART ter kabel RCA. V drugi, ta naprava je odlično dopolnilo, ki vam omogoča, da uporabite TB za nameravani namen takoj po nakupu.


  Značilnosti tehničnega načrta naprave

  5 kilogramov - to je enaka teža Mystery TV. Navodilo kaže na svoje splošne dimenzije: 892Х210Х574. Največja poraba energije je 90 W. Za izhode TV-kanalov je rešitev opremljena z 2 tunerjema: digitalno in seveda analogno.

  Zaslon in vse, kar je z njim povezano

  Iz oznake modela MTV-3229LTA2 je preprosto uganiti, da je diagonala televizijskega zaslona "Misteri" 32 '. Televizor s položajem izhodne slike je res opremljen z dobrimi tehničnimi specifikacijami. Ločljivost samega matriksa je 1366X768. To je trenutno značilno za proračunske TB-modele. Strojna oprema omogoča obdelavo televizijskih oddaj in višjo kakovost (do 1080 ali 1080r), toda tukaj je fizično mogoče preseči 720r, ker matrika zaslona ne bo delovala.
  Odzivni čas matrike je 65 s. Tudi za prvotno odločitev razreda s takšno diagonalo je to odlična vrednost, in vsak problem s sliko v tem primeru zagotovo ninastane Svetlost slike v tem primeru je 400 Kd /m 2, kontrast pa je 1: 2000. Vidni koti so 1600, kar je glede na zagotovilo podjetja dovolj za udobno gledanje televizijskih oddaj ali filmov.

  Specifikacije akustičnega podsistema

  Tukaj je značilen zvočni podsistem, kot je za proračunsko televizijo. Vključuje samo dva zvočnika. Moč vsakega od njih je enaka skromnim 10 Wattom. To pomeni, da lahko akustični podsistem v količini izda 20 vatov. Zvok se lahko sprosti v dveh načinih: mono in stereo. Zadnji je najboljši, ker je kakovost zvoka veliko boljša. Po potrebi lahko priključite zunanje zvočnike na ta televizor in zaradi te preproste manipulacije izboljšate kakovost zvoka.
  Tudi razpoložljivost dodatnih zvočnih vrat omogoča priključitev nizkotonskega zvočnika na to napravo. S takšno organizacijo zvočnega podsistema se ta proračunska rešitev lahko spremeni v celo domači kino, čeprav na začetni ravni.

  Seznam priključkov za povezavo

  Najprej je treba opozoriti, da daljinski upravljalnik za Mystery TV te spremembe omogoča izbiro vira signala. V ta namen uporabite ustrezen gumb in izberite želeno točko menija. Seznam komunikacijskih vrat v tem primeru vključuje:
 • Antenski vhod. Z njo se poveže antena, s tem pa se izvede izhod analognih in digitalnih formatov.
 • 2 vrata HDMI. To je najbolj vsestranska komunikacijska rešitevza danes lahko na ta vrata priključite vrata, računalnik, satelitski sprejemnik ali celo mini PC.
 • 2 priključka USB. Z njihovo pomočjo lahko predvajate video posnetek ali glasbeno skladbo z bliskovnega pogona.
 • Vrata SCART in priključek RCA sta najprimernejši za povezovanje različnih sprejemnikov in zastarelih satelitskih sprejemnikov.
 • Standardni priključek RJ-45 omogoča neposredno povezavo televizorja z usmerjevalnikom in organiziranje izhoda slike iz katerega koli računalnika v tem računalniškem omrežju. Podobna destinacija ima Wi-Fi oddajnik. Samo v drugem primeru se informacije prenašajo brezžično.

  Povezovanje žic, vklop in razhroščevanje

  Zdaj pa poglejmo algoritem za nastavitev Mystery TV tega modela. Prva faza po odstranitvi iz škatle je odstranitev nosilcev za prevoz. Nato televizor postavimo na stalno mesto. Hkrati uporabljamo popoln upor ali stenski nosilec, ki ga morate kupiti posebej. Poleg priključka za anteno priključite ustrezno žico in priključek za napajanje - popoln napajalni kabel. Nato vklopite televizor, pojdite v meni in izvedite samodejno iskanje razpoložljivih kanalov.

  Stroški televizijske naprave

  Zdaj lahko tako univerzalno in večnamensko televizijo kupite po ceni od 8000 do 10.000 rubljev. Glede na zgoraj navedene tehnične specifikacije in seveda se značilnosti take cene zdijo povsem razumne in upravičene. Višjestroški v tem primeru bodo v supermarketih elektronike in specializiranih prodajaln. Nizke cene oznake so na voljo v spletnih trgovinah. Televizorji, katerih cene in tehnične lastnosti jih resnično razporejajo glede na analogi, so v veliko povpraševanje.

  Mnenje lastnikov o tej televiziji

  Zanimivo je, tako s stališča tehničnih parametrov, kot stroškovno gledano, televizijski sprejemnik "Misteri". V zvezi s tem so ocene resnično pozitivne. Pomemben nabor pristanišč za povezavo, demokratično vrednost, prisotnost analognega in digitalnega sprejemnika - to je daleč od popolnega seznama njegovih prednosti.
  Mystery Television se ponaša tudi z visoko kakovostno dokumentacijo. Priročnik je precej podroben in vam omogoča enostavno in enostavno reševanje večine težav. Toda minus v tem primeru je eden skromnih tehničnih parametrov matrike zaslona. Toda ravno zaradi tega je televizor postal tako cenovno dostopen.

  Povzetek

  MTV-3229LTA2 je zelo vreden. Eden najboljših predstavnikov takšnih naprav je Mystery TV. Ocene še enkrat poudarjajo dejstvo, da je v tem modelu, ki odlično združuje skromne stroške in odlične specifikacije tehničnega načrta. Na račun takšnega ravnovesja, ki se bistveno razlikuje glede na neposredne konkurente obravnavanega izdelka.
 • Sorodne publikacije