TV LG 43UJ639V: pregledi, opis, lastnosti, parametrični

Tehnologije so tako hitre, da sploh ne vemo, kaj lahko pričakujemo od običajne televizije. LG 43UJ639V prejme povratne informacije tako različne, da je celo težko videti, če je vredno kupiti ta model, ali pa morate pogledati druge možnosti. Vse to je posledica dejstva, da vsi ne vemo, recimo, o ločljivosti 4K in HDR tehnologije. Zato postane slika zanje precej boljša. Bolj izkušeni uporabniki lahko primerjajo televizorje s temi parametri in so nezadovoljni. Tako dobimo dva tabora komentarjev: pozitivno in negativno.


Podjetje

LCD in LED televizorji, ki jih je podjetje LG izdalo dolgo časa. Na splošno je ta proizvajalec znan že od leta 1947. Zdaj je to četrto največje podjetje. Skupina LG lahko vključuje več podružnic, vključno z LG Electronics Inc.
Ta hčerinska družba se ukvarja s proizvodnjo elektronike in gospodinjskih aparatov. Nekaj ​​kasneje ga je ustanovila glavna finančna in industrijska skupina. Leta 1958 je začel aktivno delati.

Proizvodnja

Ena glavnih usmeritev te družbe je bila proizvodnja televizorjev LCD in LED. Poleg tega se podjetje ponaša z avdio opremo: karaoke, glasbeni predvajalniki, glasbeni centri. Proizvaja video opremo: kamere, fotoaparate itd. Priljubljeni so tudi mobilni telefoni, prenosni računalniki, računalniški monitorji, nekatere komponente. Pod to blagovno znamko se prodajajo klimatske naprave, zračni filtri, izdelki za varčevanje z energijo itd.43UJ639V. Nemogoče je reči, da je to povsem nov revolucionarni izdelek. Glede na vse takšne modele to ni presenetljivo. Funkcijam, kot so 4K ločljivost, HDR tehnologija, vgrajeni operacijski sistem, se sodobnemu uporabniku približajo.


Primer je drugačen: daleč od vsakega si lahko privošči takšno tehniko v hiši. Zato je premajhno razumevanje, katere značilnosti se lahko štejejo za resnično koristne in ki so predstavljene za namen oglaševalske kampanje. Če ne bi bilo stroškov, bi lahko ta model zlahka imenovali običajni TV. Ker pa ni na voljo vsem, bomo poskušali opisati vse njegove prednosti in zmožnosti.

Družina

LED televizor LG 43UJ639V se nanaša na cenovno ugodne modele družine UJ639V. V nekaterih državah se vladar imenuje UJ632. To vključuje najmanjši TV z ločljivostjo 4K. Njena diagonala je 43 palcev, obstajajo pa tudi različice 49 palcev.
Kot smo že omenili, je junak pregleda opremljen s 4K ločljivostjo, HDR tehnologijo in OS WebOS 35. Cena tega modela je v povprečju 600 $.

Primerjava

Če sledite inovacijam iz tega podjetja in razumete razmere na trgu, boste najverjetneje na prvi pogled na ta model videli predstavnike serije UJ630V in UJ634V. In potem, če želite najti primerjavo, boste komaj odkrili razliko od lanskoletnih možnosti. Če upoštevamo, da se to šteje za povprečni cenovni segment, in nihče ne trdi, da je edinstven, potem je takšno kopiranje povsem običajno za vse. Posledično imamo pogojno razširitevprejšnjih modelov z nekoliko višjimi stopnjami, ki dejansko ne vplivajo na nič. Raziskovani model se odlikuje le s sprostitvijo v letu 2017.

Dostava

Pregledi TV LG 43UJ639V za dostavo in popolno nastavitev so dobri. Torej, proizvajalec ni šel ven s škatlo. Pred nami je običajna blagovna znamka podjetja. Gosta kartona in na splošno zagotavlja varen prevoz zaslona. Bela škatla ima najmanj grafičnih elementov. Pred njo je bil bordo trak, na katerem so bili določeni glavni parametri. V zgornjem levem kotu je logotip podjetja s sloganom "življenje dobro". V zgornjem levem kotu je navedeno, da je pred nami "novost 2017", ki nam še enkrat dokazuje edino prednost tega modela iz lanskega. V sredini velikih črk je zapisano, da imamo Ultra HD TV s 4K. Spodaj je manjša pisava, ki opisuje družino, ki ji model pripada, kot tudi velikost zaslona televizorja (43 cm).
Kot lahko vidite, lahko ta opis vključite v vsak lanskoletni model ali produkt letošnje izdaje. Ostaja samo sprememba vrednosti diagonale. Črtna koda označuje štiri glavne značilnosti televizorja:
 • matriko IPS 4K.
 • Aktivni HDR.
 • Prisotnost Ultra Surround.
 • Delo modela, ki temelji na webOS 35 Smart TV.
 • V škatli, ki ni stroj sama, obstaja par navodil in navodil za uporabo, povezavo in nastavitev. Na voljo je tudi daljinski upravljalnik in napajalni kabel.

  Nastop

  Torej, kot smo že omenili, imamo TV z IPS panelom. Ima preprosto zasnovo, hkrati pa ostaja zvest najnovejšim modnim trendom. 43-palčna diagonala, čeprav velja za najmanjšo v 4K ločljivosti, sploh ne izgleda tako. Pred seboj imamo zelo velik zaslon. Odlično izgleda tako na stojalu kot na steni. Model simulira variabilnost brez okvirjev, čeprav je seveda zaslon tanek. Zdi se kovinsko, ker je prekrit s sijajem. Seveda pa nihče ne bi uporabljal kovine. Zato imamo kakovostno plastiko. Kot kaže praksa in čas, se ne razpoči, ne razpoči in izgleda dobro.
  Pregledi televizorja LG 43UJ639V o stojalu so bili različni. To je posledica dejstva, da je v različnih državah strukturno drugačna. Zato je bil nekdo zadovoljen s široko bazo v obliki polmeseca, in nekdo ni res všeč namestitev na dveh majhnih nogah. Na spodnjem okvirju je logotip podjetja. Na svetlobnem okvirju je komaj viden. Poleg tega je spodnja plošča tako majhna, da so njene miniaturne dimenzije. Tu, na dnu, je naredil majhen blok za nadzor. Tukaj sta gumb za vklop in indikator. Tu so tudi govorniki. Če menite, da je televizor v celoti, potem ga ne morete imenovati super-tanek. Za njim je malo konveksno. Z vidika oblikovanja tukaj ni nič posebnega. Pristanišča se nahajajo v posebnem pogojnem oddelku. To je enostavno priti na levo.

  Daljinski upravljalnik

  Kot je že omenjeno v opisu televizorja LG 43UJ639V, je na daljinskem upravljalniku mogoče najti škatlo.daljinski upravljalnik. Obstajajo "čarobne kroglice", ki se imenujejo Magic Remote. Ima ukrivljeno obliko z velikimi gumijastimi gumbi.
  Za tiste, ki jih prej niso uporabljali, so se lahko nanj navadili že dolgo časa. Čeprav so vsi gumbi logično razporejeni v skupine. Obstaja srednji kolesce za pomikanje - kot kolesce miške. Zelo uporaben element, ki vam bo pomagal obrniti strani na internet ali YouTube posnetke. Prav tako dal na oddaljene posebne gumbe za dostop do virov Netflix in Amazon Prime.

  Osnovne nastavitve

  Televizor LG 43UJ639V se je seznanil s podobnim modelom v tem cenovnem segmentu. Če pogledate Samsung ali Sony za isto ceno, boste videli vse enake številke in tehnologijo. Serija vključuje dva modela s 43 in 49 palcev. Imamo manjšo različico našega pregleda. Deluje z ločljivostjo zaslona 3840 x 2160 slikovnih pik. Prikazuje sliko 4K z aktivno HDR tehnologijo. Za tiste, katerih zadnje številke so prazna beseda, morate pojasniti.

  Inovacije

  Začnimo s konceptom "4K". To je najnovejša nova resolucija, ki kaže na resolucijo digitalne kinematografije in računalniške grafike. Pogojno je vodoravno 4000 slikovnih pik. Po 4K resoluciji je postala modna, in je bila uporabljena v svojih specifikacijah, vsi, ki niso leni, strokovnjaki odločili, da odobri posebna navodila za tehnologijo. S seznamom zahtevanih lastnosti lahko upravičeno uporabi ta parameter. Posledično se je na trgu pojavilo več standardov za digitalno kinematografijo, ki so skladni s 4K ločljivostjo. Za njihvključujejo celozaslonski, akademski, kasetni, široki zaslon in ultra. Vsi ti standardi se nekoliko razlikujejo glede na slikovne in slikovne razmerje.
  HDR je tehnologija, ki deluje na izboljšavah slike in videa, ki imajo razpon svetlosti precej nad standardnimi rezultati. Kot kaže praksa, takšne slike postajajo bolj kontrastne, hkrati pa ohranjajo naravnost in pravilnost cvetja.

  Značilnosti

  Podoben 43-palčni televizor lahko običajnemu uporabniku da veliko. Na primer, lahko uporabite funkcijo 360 VR. Uresničuje učinek virtualne realnosti. Torej, če ste delali s fotografijami, posnetimi na VR fotoaparatu, lahko rezultate ogledate na takem televizorju. Druga značilnost programa Magic Mobile je sinhronizacija podatkov z druge naprave na napravo LG 43UJ639V. Na velikem zaslonu lahko na velikem zaslonu prikažete fotografije vašega zadnjega potovanja, shranjene na telefonu, tabličnem računalniku ali prenosnem računalniku.

  Nastavitve

  Ko začnete delati z novejšo napravo, lahko imate vprašanja o nastavitvi. TV LG 43UJ639V temelji na posodobljenem operacijskem sistemu webOS 35. Zahvaljujoč temu lahko naredite začetne nastavitve. V sistemu je virtualni pomočnik Bean Birds. On je precej zabaven in animiran. Ko je prvič vklopljen, se odpravi na izlet skozi sistem. Govori o glavnih značilnostih in možnostih. Vse to spremlja video navodilo. Pomembno je vedeti, da se takšen pomočnik pojavi samo enkrat. Ampak, da pokličemlahko je, če ga boste morali ponovno namestiti.

  Sistem

  Vmesnik posodobljenega OS je zelo preprost in intuitiven. Ni zapletenih delov, ki ne vodijo nikamor. Ko vklopite, nas pozdravi pozdravni zaslon. Po tem lahko kliknete na gumb "Domov", ki odpre zaganjalnik aplikacij. Tu jih je kar precej. Na voljo so nameščene in uporabne storitve, obstajajo pa tudi tiste, ki jih skoraj nikoli ne vklopite. Namestite lahko tudi dodatne programe.
  Kljub navidezno popolnemu sistemu, pregledi o njem niso vedno pozitivni. Da, dobro je premišljena, enostavna za uporabo. Toda sčasoma začnete opaziti zavore. Vmesnik včasih pretirava, upočasni ali hrepeni po mislih. V nekaj sekundah so zamude.

  Testiranje

  Za dokončanje zaključene slike o televizorju LG 43UJ639V je malo pregledov. Kot kaže praksa, je potrebno izvesti dodatno testiranje, ki bi dalo več informacij. Kakovost videa se je izkazala za zelo dobro. 4K ločljivost vpliva na kakovost slike, jo naredi jasnejšo in podrobnejšo. Če priključite prenosni računalnik na zaslon, ne morete doseči nadaljnjih izboljšav. Torej ne moreš niti poskusiti takega trika. Koti gledanja v specifikacijah so navedeni kot široki. Dejansko je tak kazalnik zelo subjektiven. Tudi testi so pokazali, da so koti gledanja povprečni. Slika je na robovih rahlo izbrisana. Sistemska analiza tudi ni dala nobenih kul rezultatov. Kljub quad-core procesorjem se televizor upočasni, zlasti med prehodomiz enega programa v drugega.

  Mnenja

  Pregledi televizorjev LG 43UJ639V so dober zaključek. Lastniki tega modela kot celote so bili zadovoljni. Bila je dobra slika, dober zvok, ki sta ga izvedla dva stolpca, preprost operacijski sistem in resolucija 4K. Matrika IPS proizvaja naravne pravilne barve.
  Tehnologije, ki izboljšujejo sliko, dobro delujejo. Druge možnosti so dober dodatek. Morda pa ne vse, vendar bodo zagotovo postali dobro darilo za izkušene lastnike. Bilo je tudi veliko slabosti. Opazili so pomanjkanje linearnega izhoda za slušalke ali zvočnike. Frekvenca posodobitve 50 Hz je nizka vrednost za to dovoljenje in za diagonalo. Kljub temu so nekateri opazili podagavaniya sistem "Smart". Nekdo ni imel svetlosti in kakovosti prenosa barv. V preostalem delu imamo standardno televizijsko televizijo med modeli s 4K ločljivostjo. Njegova glavna prednost je velikost, posodobljen OS in prisotnost UHD. Vse ostalo se je izkazalo za nekoliko kratko in "surovo". Čeprav za 35.000 rubljev, morda, večji in ne boste čakali.

  Sorodne publikacije