Top 5 proračunskih regulatorjev bakra

Danes obstaja velika izbira glasbenih instrumentov. Včasih si je težko predstavljati, kako se lahko naenkrat spravite doma ali v studiu. In če pridete v glasbeno trgovino, se izkaže, da vsaka od njih ločeno stane veliko denarja. Baker-krmilnik bo pomagal rešiti problem. Orodje za tipkovnico, ki lahko sintetizira različne prednastavitve, ko je povezan z računalnikom. V članku bomo obravnavali izbiro klasičnih MIDI naprav s srednje in nizkimi cenovnimi kategorijami. Ne bomo prinesli eksotičnih vrst kontrolorjev bakrene kitare, ki spominjajo na obliko pravega instrumenta. Samo klasične tipkovnice.

Akai Pro LPK25 - majhna in mladostna

Midi krmilnik Akai Pro LPK25 je trenutno ena najbolj cenovno ugodnih tipkovnic. Na krovu je vse, kar potrebujete za udobno igro. Zelo prenosen in enostaven, kar vam omogoča, da ga vzamete s seboj in pišete pesmi neposredno na cesti. Petindvajset neodvisnih dinamičnih tipk zagotavlja gladko tapkanje in hitro povratno informacijo. Vse kar morate storiti je, da povežete krmilnik midi z računalnikom ali prenosnim računalnikom in začnete skladati glasbo kadarkoli.


Preprost in priročen dizajn ne bo pustil ravnodušnega nobenega glasbenika. Poleg tega ta tipkovnica ne zahteva namestitve dodatnih gonilnikov, za razliko od konkurentov, zaradi česar je še bolj mobilna.

IK Multimedia IRig Keys 25 - preprosta in okusna

Še ena mini tipkovnica iz cenovno ugodnega segmenta. Ta bakreni krmilnik je zasnovan s poudarkom na najmanjšem številu nastavitev, vendarmaksimalna kakovost ključev. Vseh 25 tipk je občutljivih na hitrost in moč tiska - zelo je pomembno za profesionalce, ki snemajo glasbo v studiu. Ampak na izgubo izgubite veliko integriranih tankih nastavitev, ki so prisotne v analogih. To je najbolj osnovna, vendar kakovostna tipkovnica vseh prisotnih v današnjem vrhu. Če ne potrebujete dodatnih nastavitev in vgrajenih mešalnikov, je to možnost. Pomembna točka: ta regulator porabi malo energije in to je seveda velik plus.


Prav tako je treba omeniti, da paket vključuje programski paket, katerega namestitev in delo v njem bosta primerna za začetnike.

Korg Microkey2-37 je eksperimentator

Naslednji ponudnik je bakreni krmilnik Korg Microkey2-37. Kot v prejšnji različici, ni veliko nastavitev v tej tipkovnici, vendar obstaja ena pomembna razlika - 37 ključev. To je še ena oktava. Kljub velikemu številu ključev so proizvajalci lahko kompaktni tipkovnici. In še vedno je primerna za potovanje in igranje na cesti. To je tudi prva tipkovnica na vrhu, ki ima funkcijo "Modulacija". Modulacijsko kolo vam omogoča, da zvok dvignete /spustite neposredno med predvajanjem. To je zelo pogosto uporabljena možnost, včasih celo določen nakup naprave. Narejen v istem strogem črnem slogu. Dolžina ključa je okrnjena, kar je lahko tudi prednost in pomanjkljivost. Ti ključi se bodo seveda morali navaditi. Toda v prihodnosti igra na takšni tipkovnici ne bo problem.
Pri nakupu boste prejeli programsko opremo za povezovanje z mobilnimi napravami. Da, ta bakreni krmilnik lahko podpira mobilne pripomočke. Korg Microkey2-37 ima režo za priključitev pedala blažilnika. Kombinacija funkcij na tej tipkovnici namiguje na dejstvo, da je namenjena eksperimentom in je povsem primerna za utelesitev sanj o pisanju netrivijalne glasbe.

Mini Air Mio Audio Axiom - DJ Studio

Zdaj pa razmislite o popolnoma nasprotnem pristopu k glasbi. Primer za razmislek je bakreni krmilnik M-Audio Axiom. To je verjetno najbolj vsestranska tipkovnica proračunskega segmenta. Bistvena razlika od analogov je prisotnost osmih pedes in osem prilagodljivih gumbov. Pedes je zelo primeren za pisanje bitov ali predpisovanje bobnov /tolkal. V bistvu, integracija pretvori vašo napravo v bobne z bakrenim krmilnikom. Poleg tega ima ta tipkovnica ročaje in gumbe z zelo prilagodljivimi nastavitvami. Široka funkcionalnost je predpogoj za nakup tako za začetnike kot za profesionalce vašega podjetja. M-Audio Axiom še vedno spada pod definicijo kompaktne tipkovnice z 32 ključi na krovu. Navigacija po veliki knjižnici ne bo pustila ravnodušnih niti najbolj zahtevnih ljubiteljev glasbe. Ena od pomanjkljivosti je pomanjkanje modulacijskega kolesa. Vendar se prepričajte, da je vse ostalo tam.

Acorn Masterkey 61 - domači orkester

To je edina tipkovnica, ki pride v proračunski segment z 61 ključi. Bom iskren, da jo pokličempravi analogni elektronski klavir. Poleg tega so proizvajalci poudarili kakovost ključev in udobje igranja na vseh oktavah. Seveda pa se ta bakreni krmilnik težko uporablja kot prenosni, vendar je za pisanje zares zapletenih melodij preprosto potreben širok spekter zvoka. Razvijalci so nas razveselili z modulacijskim kolesom in korakom, ki tudi ne morete, vendar vas prosimo, vendar še vedno ni več prilagodljivih nastavitev. Najverjetneje bi takšna varianta ustrezala osebi za domačo igro, ki bi želela kupiti elektronski klavir, povezan z računalnikom.

Zaključek

Zdaj veste o najboljših predstavnikih bakrenih naprav v nizkem proračunskem obsegu (do 6.000 tisoč rubljev). Zaradi očitnih razlogov na vrhu ni bilo brezžičnih krmilnikov bakra zaradi precenjene cene. Upamo, da nam je ta članek pomagal pri odločitvi o izbiri orodja, v prihodnosti pa ne boste dvomili v nakup.

Sorodne publikacije