Telefoni z dvema okenoma: pregled, funkcije, pregledi

Proizvajalci mobilnih pripomočkov in oblikovalcev morajo "razbiti" glavo, tako da bo vsaj nekaj presenetilo njihovega potrošnika. Od današnjih pametnih telefonov je skoraj vse stisnjeno: diagonala se je dvignila do meje, kamere prejmejo profesionalne matrike, količina RAM-a na krovu pa je enaka zmogljivosti naših namiznih računalnikov.

Takrat je bila ideja ustvariti kombinirano napravo z drugim prikazom. Verjetno je veliko ljudi še vedno sveže v spominu, ko smo imeli radi telefone s školjkami z dvema zaslonoma. Toda oblikovalci so bili omejeni s številnimi točkami, kjer je bil glavni problem zajeten "nadev", a lep, zanimiv in kompakten pripomoček ni mogel storiti ničesar drugega.


S prihodom novih tehnologij, hkrati pa tudi ultra kompaktnih aparatov, kjer je lahko kvadratni centimeter postavljen skoraj kot računalnik, so proizvajalci rešili svoje roke in se požurili, da bi osvojili novo in dobro. pozabljeno staro Poleg tega je dovolj prostora za domišljijo, saj za 2-zaslonske mobilne telefone ni določenih standardov. Nekateri naredijo, da je drugi zaslon ozek, drugi široki, tretji pa potisne na zadnjo ploščo ali stranske ploskve, četrti pa popolnoma podvoji izvirni zaslon. Torej vam predstavljamo pregled telefonov z dvema zaslonoma, ki so vključevali najbolj opazne modele, ki so ločevali kvalitativno komponento.

HTC U Ultra

Ta novi telefon z dvema zaslonoma je bil predstavljen spomladi. Na trg je prišel kot orkan,uničujejo konkurente na poti. Spoznajte se na oblačilih, in v našem primeru je nekaj za pogledati. Uporabniki so bili navdušeni nad zasnovo modela: lepe obrisi, popolnoma usklajeni barvni razpon in prelivi steklene škatle na soncu - samo se ne zaljubite vase.


Poleg tega je ta tajvanski telefon z dvema zaslonoma izjemen zvok, dobre kamere in odlične zmogljivosti. Drugi 25-palčni zaslon se nahaja neposredno pod glavnim (57 ") zaslonom, privzeto pa prikazuje čas, akumulator in podatke o vremenu ter sporočila iz aplikacij v ozadju. Nastavitve drugega zaslona so dovolj prilagodljive. prikazovanje dogodkov v koledarju, skoraj vse bližnjice, upravljanje predvajalnika, nastavitev opomnikov in še veliko več.

Značilnosti Devaysa

Osnovne funkcije telefona so impresivne z dvema zaslonoma, od katerih je eden velik 57-palčni zaslon na visokokakovostni matrici z visoko ločljivostjo Quad HD-ro (2560 x 1440 px). Slednja deluje na tehnologiji Super LCD, varno zaščitena s steklom pete generacije iz maske Gorilla Glass. Zmogljivost Snapdragon 821 serije procesorjev 4 GB RAM-a je " katera uporaba brez friza, zavor in drugih zamikov, da ne omenjamo povprečnega, bliskovito hitrega vmesnika.
Telefon z dvema zaslonoma HTC U Ultra je dobil odlične fotoaparate, glavni pa je opremljen z optično stabilizacijo, ima elegantno funkcijo. Na splošno se lahko niz lastnosti imenuje s popolnim zaupanjemvodilnega, tako da njegova visoka cena pripomoček upravičuje.
Edina stvar, ki se uporabniki v svojih pregledih pritožujejo na telefone z dvema zaslonoma iz NTS, je življenjska doba baterije. Devays je prejel skromno baterijo 3000 mAh. Takšna akumulatorska baterija za zmogljiv nabor čipov in požrešnih Quad HD-resolucij očitno ni dovolj, zato se pametni telefon skoraj dvakrat na dan vpraša v vtičnico. Ocenjeni stroški - 30.000 rubljev.

YotaPhone 2

Devays se je na trgu mobilnih pripomočkov pojavil brez pomoči ruskih oblikovalcev in inženirjev. Izkazalo se je, da je model lušten, zanimiv, produktiven, a za domačega potrošnika predrag.
Če bi bila vodilna, tj. Z ustreznim spremljevalcem in "polnjenjem", bi bila prodaja bistveno bolj aktivna. Toda gadget ni mogel najti svoje poti med podobnimi kitajskimi telefoni z 2 zasloni, tako da je bil proizvajalec prisiljen sprostiti ceno in prodati napravo praktično z izgubo. Kljub taki žalostni tržni statistiki, podcenjeni pametni telefon zasluži pozornost.

Značilnosti modela

YotaPhone 2 ima 5-palčni zaslon z AMOLED tehnologijo in Full HD-prekrivni (1920 x 1080 slikovnih pik) z gostoto od 441 ppi. Drugi zaslon razreda E-Ink na hrbtni strani naprave ima popoln senzor in ločljivost qHD (960 x 540 slikovnih pik). Oba zaslona sta zaščitena s tretjo generacijo goril, imunost na praske. Drugi zaslon je odličen za branje knjig, zato bodo ljubitelji slednjega zagotovo cenili napravo. Delo z matrico E-Inkbolj ekonomičen od glavnega zaslona. V svojih pregledih uporabniki opažajo, da ni mogoče istočasno uporabljati obeh zaslonov: trakovi so odloženi, šele čez nekaj časa pa se prikaže na drugem zaslonu. Ocenjeni stroški - 20000 rubljev.

LG V20

Korejci niso prvi, ki so uvedli telefone z dvema zaslonoma na trgu za mobilne pripomočke. Zadnja generacija serije - model V10 je hitro padel v kup drugih, bolj plemenitih in pametnih analogov, nova naprava pa je bila trdno vključena v najboljšo prodajo.
Serija V20 je imela privlačen videz in produktni nabor čipov. Poleg tega je po delu na napakah zmogljivost akumulatorja (3200 MAG), RAM-a (4 GB) povečala drugo zmogljivo kamero.

Značilnosti naprave

Drugi zaslon velikosti 21 palcev (1040 x 160 slikovnih pik) med prvo vožnjo (57 "/2560 x 1440 px) prikazuje vse pomembne podatke: datum in čas, napolnjenost baterije, vmesnik za upravljanje z večpredstavnostjo, kot tudi hiter dostop do klicev in neposrednih sporočil. Ta tandem se lahko imenuje idealen, če je proizvajalec opremil razmnoževalnik z isto tehnologijo AMOLED kot glavni zaslon. Telefon z 2 zaslonoma je prejel privlačno kovinsko ohišje, odlične kamere (16 Mp + 8 Mp) , izmenljiva baterija in neodvisni vmesniki za SIM-kartice, kot za avtonomijo, osciloskop in nekoliko pod povprečjem v primerjavi s telefoni Android. Še vedno je čutiti močan nabor čipov in drugi zaslon so, velik apetit "jesti" energija. Ljudje ne hvalite V20 pametniod LG, in povprečna ocena na "Yandex.Market" ne pade pod 45 točk od 5. Proizvajalec je sprostil cene malo po vseh predstavitvah in vrhovih prodaje, tako da je model mogoče imenovati bolj ali manj dostopen domačemu potrošniku. Ocenjeni stroški - 25000 rubljev.

Meizu Pro 7 (Plus)

Kitajci daleč zaostajajo za Korejci s Thaisi, zato proizvajajo zelo vredne pripomočke z dvema zaslonoma. Letos poleti je blagovna znamka "Meizu" predstavila dve napravi na trgu mobilnih naprav - Pro 7 in Pro 7 Plus.
Razlikujejo se po dveh osnovnih parametrih. Prvi model ima 52-palčni zaslon s prevračanjem v 1920 s 1080 pik, drugi ima diagonalo 57 "in ločljivost 2560 x 1440 slikovnih pik. Obstajajo tudi razlike v" polnilu ": Pro 7 - 4 GB OPERATING memory in 8 Pro 7 Plus - 6 GB RAM-a in 10 jeder. Vse ostalo je enako, saj je včasih mogoče najti modifikacijo Pro 7 Plus z baterijo 3500 mAh v primerjavi z 3000 mAh v osnovni konfiguraciji.

Prednosti in slabosti slabosti modelov

Drugi 19-palčni zaslon (536x240 slikovnih pik) se nahaja na hrbtni strani in ta izvedba v primerjavi z churners, precej nenavaden.Drugi zaslon bi se dopolnjeval, nadaljeval stilistiko glavne kamere zadaj gadget.Veliko uporabnikov v svojih pregledih, in strokovnjaki tudi menijo, taka rešitev slika "čip", vendar ne praktično nujnost.Vendar pa je vse videti presenetljivo lepo in Drugi zaslon lahko vklopite ali izklopite prek menija, kot tudi kombinacijo mehanskih tipk, prav tako pa izberite tiste, ki jih želiteozadja, kratka sporočila: čas, datum, vreme, števec korakov in celo stanje fotoaparata, ki vam omogoča, da ga uporabite za sephi. Kar se tiče celotnega videza, ni ničesar opraviti s privlačnim kovinskim ohišjem, ergonomsko razpršenimi kontrolniki in osupljivim glavnim zaslonom AMOLED. Ni nobenih vprašanj za "polnjenje" pripomoček: dostojno kamere, dober zvok in visoko zmogljivost. Uporabniki v svojih odzivih so za kratek čas trpeli z življenjsko dobo akumulatorja s takšnim "požrešnim" kompletom čipov in drugim zaslonom. Ocenjeni stroški - 24000 rubljev za Pro 7; 30000 Pro 7 Plus.

DOOGEE T3

V tem modelu se drugi zaslon nahaja na nenavadnem mestu - na zgornjem posnetem robu, takoj in ga ne boste opazili. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, se je pametni telefon izkazal za grobega in zanimivega, saj se je v masi drugih naprav uspešno izoliral.
Zadnja stena ima okvir iz usnja, konci pa so brušeni s kovino. Podobno rešitev najdemo v plemeniti družini Vertu. Kljub temu specifičnemu in monolitnemu dizajnu ima gadget odstranljiv pokrov in nadomestno baterijo. Zaradi pravilnega kota stožca so podatki na prednji plošči popolnoma vidni. V osnovni nastavitvi je prikazan čas, klici in stanje sporočila. Široka funkcionalnost za to načeloma ni zagotovljena, ker mesto na zaslonu z 096 palcev to očitno ne prispeva. Razvita je glavna naloga drugega zaslonaprikaz trenutnih dogodkov.

Značilnosti naprave

Glavni 47-palčni zaslon je dobil dober matriks z HD preobremenitvijo (1280 x 720 px), kar je dovolj za obstoječo diagonalo. Delovanje se ujema z ostrim procesorjem, ki deluje na osmih jedrih. Trije gigabajti RAM-a zadostujejo za nemoteno delovanje vmesnika in zagon sodobnih aplikacij. Komplet čipov ni zasnovan za stabilno delo resnih in "težkih" aplikacij, zato je treba v dobri polovici sodobnih iger grafične nastavitve ponastaviti na srednje, včasih pa tudi na minimalne vrednosti. Življenjsko dobo baterije 3200 mAh lahko imenujemo srednji. Procesor, glavni in pomožni zasloni porabijo ne toliko energije, zato bo tudi ob dobri obremenitvi telefon mirno trajal od jutra do večera. Uživali so možnosti kamer. Osnovna 13 MP omogoča izdelavo visoko tolerantnih slik visoke ločljivosti. Sprednja kamera se je dobro pokazala v video messengerju in sefiju. Na splošno, telefon je vreden svojega denarja, ki jih dela v celoti.

Mnenje potrošnikov

Glede povratnih informacij uporabnikov so tu dvoumne. Nekateri ljudje menijo, da takšne oblikovalske rešitve šepajo, dojemajo ta pametni telefon kot pošast, medtem ko drugi - nasprotno, skoraj ne pojejo ditiramov oblikovalcem za tako izvirnost. Mnogi lastniki se pritožujejo nad zvokom pripomočka. Ne samo, da je kakovost zvočnikov dobila malo podkachala, tako tudi lokacijo nekaj nespametno: med telefonom, rešetka je nenehnoZaprto je bodisi z dlanjo ali s prsti, zato se zvok slabo sliši. Če odvijete drsnik do polne glasnosti, se bas, skupaj z visokimi frekvencami, prelomi v kakofonijo. Vendar pa so te pomanjkljivosti več kot izravnali stroški pripomočka. Proizvajalec iz Kitajske svojih možganov ni opremil s prvovrstnimi čipi, ki smo jih opazili od preteklih anketirancev, in naredil samo pametni pripomoček z demokratično ceno za njihove značilnosti. Ocenjeni stroški - 9000 rubljev.

Sorodne publikacije