Telefon z zaslonom AMOLED: pregled modela

Kar nekaj proizvajalcev mobilnih pripomočkov se začenjajo odpovedati svojim zelo dobrim matrikam IPS v korist zaslonov AMOLED. V katerih telefonih so nameščeni, je težko ugotoviti. Dovolj je, da si ogledate zaslon v popolni temi. Če je svetloba zasenčena, ste seznanjeni z osvetljevanjem LCD IPS. Telefoni z AMOLED zaslonom imajo popolnoma črni zaslon in ne zasvetijo. To je ena najpomembnejših značilnosti te tehnologije. Pionir na tem področju velja za Samsung. Ona je pokazala in podrobno pojasnila, kaj je AMOLED na telefonu. Samsung in njegovi inženirji so lahko izdelali aktivno matrico na organskih LED. AMOLED kratica je ravno aktivna matrična organska svetleča dioda.


Težave pri izbiri

Telefoni, ki podpirajo AMOLED, imajo številne nedvomne prednosti in praktično nobenih pomembnih pomanjkljivosti. Zato mnogi proizvajalci v svoje izdelke prevajajo svoje nove modele. Prednosti tehnologije AMOLED:
 • znatno nižja poraba energije v primerjavi z običajnimi matrikami;
 • raznovrstnejši barvni lestvici;
 • zmanjšan odzivni čas;
 • največji koti gledanja;
 • visoka in hkrati udobna za kontrast oči;
 • možnost dela z izjemno tesnimi stavbami.
 • Na trgu so na voljo tudi telefoni z zaslonom Super AMOLED. Superstar "Super" so dodali tržniki podjetja "Samsung", da bi spodbudili zanimanje za nove modele. Vnačelo, saj takšna razlika med običajnim telefonom in super AMOLED prikazom ni.


  Edina točka, ki jo lahko imenujemo bolj ali manj pomembna, je odstranitev plasti zraka v pripomočkih z oznako "Super". To je povzročilo nadaljnje zmanjšanje debeline primera in samo, vendar je hrbtenica tehnologije ostala takšna, kakršna je, in ni nobenih drugih temeljnih sprememb. Torej, za tiste, ki ne želijo preplačati dodatnega denarja za milimetrsko redčenje, ni treba kupovati telefonov iz zaslona Super AMOLED. Nekateri strokovnjaki tudi popolnoma opazujejo negativne točke v novih zaslonih in podrobno opisujejo pomanjkljivosti tematskih forumov. Dejstvo je, da pametni telefoni z zaslonom Super AMOLED uporabljajo postavitev podpikslov PenTile RGBG. To vam omogoča, da močno povečate življenjsko dobo zaslona, ​​hkrati pa se slika poslabša. Dobra polovica proizvajalcev in Samsung je med drugim raje molčala o tej funkciji v svojih brošurah, vendar je kmalu popravila situacijo s sprostitvijo vseh istih telefonov iz Super AMOLED, z edino razliko, da novi pripomočki podpirajo običajno obliko RGB RGB . Slednji se natančno uporablja v običajnih napravah AMOLED brez Super Socket. Pred nakupom pametnega telefona bodite pozorni na vrsto standarda RGB. V nadaljevanju si bomo ogledali najboljše telefone z AMOLED zaslonom, ki se odlikujejo po visoki kakovosti in številnih prijetnih ocenah uporabnikov. Vsi spodaj opisani modeli so na policah vidni brez povezave inspletne trgovine. Torej ne bi smelo biti težav z "videti in občutiti".

  Google Pixel

  Sodeč po ocenah, uporabniki najdejo ta telefon z zaslonom AMOLED, ki je popolnoma uravnotežen glede stroškov in učinkovitosti. Gadget na platformi Android je prejel precej okusen nabor čipov, ki se soočajo z vsemi sodobnimi aplikacijami, kot tudi visoko kakovostno 12MP kamero.
  Poleg tega se naprava ponaša z atraktivnim videzom z originalno zasnovo. 5-palčni telefon z zaslonom AMOLED omogoča prekrivanje s tehnologijo Quad-HD in sliko izjemne kakovosti z največjim kotom gledanja.

  Značilnosti stroja

  Prav tako je vredno omeniti, da je model prejel zelo dobro baterijo, ki jo s tehnologijo AMOLED omogoča, da napravo uporabljate maksimalno za to obremenitev ves dan. Med očitnimi prednostmi je prisotnost senzorja prstnih odtisov, ki se aktivira skoraj takojšnje, in odlična kakovost izdelave brez namigovanja na blaznost, vrzeli, škripanja in drugih težav. Edina točka, na katero se uporabniki včasih pritožujejo v svojih pregledih, je pomanjkanje dobre zaščite. Za ta denar ponuja isti "Samsung" skoraj podoben pripomoček, vendar ustreza razredu ip68. Približni stroški naprave - približno 25000 rubljev.

  Samsung Galaxy S7

  51-palčni telefon z AMOLED zaslonom in ločljivostjo 2560 s 1440 točkami je dobil najboljše, kar lahko ta tehnologija ponudi, z vsemi predponami Super in Ultra. Ena glavnih razlik med konkurenti tega segmenta je prisotnost polnopravnega članareža za delo s karticami SD in razredom zaščite ip68.
  Model lahko svojemu lastniku zadovolji ekskluzivno podobo, kjer so vsi podatki jasno vidni tudi pri neposredni sončni svetlobi, da ne omenjamo sočne slike v sobi in sence. Naprava z operacijskim sistemom Android deluje, vendar ne preprečuje, da bi bila samostojna. Pripomoček bo mirno trajal ves dan pod maksimalno obremenitvijo.

  Posebne značilnosti modela

  Sodeč po povratnih informacijah, uporabniki nimajo nobenih zahtevkov za kakovost zbiranja pametnega telefona, vendar za ta denar in ne pričakujete drugega. Ni ozadja, vrzeli, škripanja ali škrtanja in v njem ni nobene omembe. Pozitivne povratne informacije lastnikov in videz naprave. Elegantno telo s pravim kontrastom daje pripomočku elegantno in lastnik - občutek zadovoljstva z nakupom. Tudi produktivnost ni črpana. Devi bodo dobili vse, kar mu ponujate, in celo ne bodo odnehali, tako da nove igre in "trdi" programi brez težav gredo, kaj šele brezhibno delovanje vmesnika. Ocenjeni stroški modela - približno 26000 rubljev.

  OnePlus 3T

  Še en 55-palčni zaslon AMOLED s polno ločljivostjo HD, ki se ponaša z zelo pametnim procesorjem in veliko količino pomnilnika RAM. Niz čipov lahko zavide celo nekaterim vodilnim modelom znanih blagovnih znamk.

  Poleg tega se naprava ponaša z visokokakovostnim aluminijastim ohišjem, odličnim zlaganjem, privlačnim videzom in kamero z 16 milijoni slikovnih pik, ki omogoča odlične posnetke. Kljub temuda dani model na sintetičnih testih rahlo obide Galaxy S7, šibka točka v OnePlus 3T je dovoljenje. Če lahko Samsung ponudi Quad HD, potem imamo Full HD. Za pametni telefon to morda ni tako temeljno, vendar glede na povratne informacije dobra polovica uporabnikov meni, da je ta točka kritična. Ni problema z avtonomijo pripomočka. Baterija bo trajala en dan, tudi če bo naprava naložena s "težkimi" aplikacijami. Približna cena pametnega telefona - približno 25000 rubljev.

  Huawei Mate 9

  6-palčni stroj se lahko že uvrsti med razrede faset, vendar je kljub velikim dimenzijam priročno uporabljati ga kot telefon. Model ponuja Quad HD-overflow z ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik. Slika na izhodu se izkaže sočno, svetlo in ne zbledi, čeprav z močno spremembo vidnega kota.
  Uspešnost pripomočka je prav tako na višini. Osemjedni procesor se lahko pohvali s svojo hitrostjo in prebavi najmočnejše aplikacije s 4 GB pomnilnika RAM. Torej tukaj ni nobenih težav z lansiranjem iger, da ne omenjamo vmesnika za jeklene posle.

  Značilnosti telefona

  Videz modela je prav tako uspel. Popolnoma aluminijasto ohišje ima veliko funkcij, ki bodo privlačne za vse uporabnike. Poleg tega ima naprava 12-milijona slikovnih pik kamero, in izhod prihaja slike podrobno in več kot vreden, in tudi ne glede na čas dneva. Jasne prednosti lahko pripišemo tudi življenjski dobi baterije. 4000 mAh akumulatorska baterijaomogoča vsaj en dan za mirno delo pri vseh nalogah. Uporabniki so popolnoma zadovoljni s funkcijami telefona. Poleg tega je kritična komponenta v našem primeru razširjena na 6-palčno velikost in vam omogoča gledanje videa in igranje iger z ustreznim udobjem. Ocenjeni stroški modela - približno 27 tisoč rubljev.

  LG V20

  To je vodilni, a hkrati relativno poceni model znane blagovne znamke LG. Naprava, tako kot prejšnja, je precej velika - 57 palcev, vendar ne preprečuje, da bi bila udobna. Zaslon deluje odlično z ločljivostjo 2560 do 1440 točk in ima dodatni modul na navadni matriki IPS s 160 do 1040 pikami.
  Model je dobil interpretativni procesor in več kot zadostno količino pomnilnika RAM - 4 GB. To vam omogoča, da na telefonu uporabljate vse, tudi najresnejše programe brez zamud, frize in drugih zavor.

  Razlikovalne značilnosti modela

  Prav tako je treba omeniti, da je naprava opremljena z visoko kakovostno 16-megapixelno kamero, ki se mirno spopada z nočnimi posnetki in z zimo, da ne omenjamo dobrega sončnega vremena. V izrecnih pluseh lahko snemate in baterije. Napajanje 3200 mAh zagotavlja stabilno in dolgoročno delovanje modela skozi ves dan z največjo obremenitvijo. Uporabniki so zelo odzivni glede pametnega telefona in njegovih zmogljivosti. Domoljubni potrošnik je še posebej zadovoljen s stroški pripomočka, ki ne presega oznake 20 tisoč rubljev. Poleg tega je telefon veliko zadovoljen svojo privlačnooblikovanje z kontrastnimi elementi. Približna cena pametnega telefona - približno 19.000 rubljev.

  HTC 10

  Naprava se ponaša ne le z naprednim AMOLED zaslonom s 2560-by-1460 dots nadgradnjo, ampak tudi z odlično multimedijsko komponento. Model je dobil stereodinamiko, ki je delal ne le za klopo, temveč je deloval, kot bi moral, in dajal odličen zvok.
  Sodeč po povratnih informacijah, mnogi uporabniki menijo, da je NTS 10 zelo dobra alternativa dražjemu Samsungu od Galaxy S7. Tukaj imamo podobne tehnične lastnosti, le da v tem primeru ni zagotovljena zaščita pred vodo in prahom. Niz čipov vam omogoča, da zaženete kakršno koli moderno aplikacijo in brez težav upravlja z dostojno hitrostjo sličic. Poleg tega je model odlikoval zanesljiv in učinkovit skener prstnih odtisov, ki deluje v delcih sekunde in samozavestno opredeljuje lastnika. Življenjska doba baterije je nekoliko nižja kot pri prejšnjih anketirancih, vendar je očitno višja kot pri drugi blagovni znamki "Android" brez zaslona AMOLED. Napajalniki s kapaciteto 3000 mgae so dovolj za skoraj ves dan z resno obremenitvijo čipov. V mešanem načinu baterija traja nekaj dni. Glede na videz, so uporabniki ambivalentni glede zasnove modela in ga poimenujejo rahlo krilati in zastareli. Kljub temu, zunanjost naprave navdihuje spoštovanje, kaže, da v vaših rokah pripomoček ni za 10 tisoč rubljev, ampak resna naprava. Prav tako ni nobene trditve glede kakovosti zbirke: nič ne škripajo, ne škripajo in neLuffy Ocenjeni stroški modela - približno 20 tisoč rubljev.

  Motorola Moto Z

  Naprava je prejela oster niz čipov, 4 GB RAM-a in odlično sliko na izhodu v ločljivosti 2560 točk za 1440 točk. Lahko se sklicujete tudi na razumno kamero 13 MP, ki proizvaja lepe posnetke z videom, ne glede na vreme.
  Številni uporabniki so, glede na povratne informacije, tolažili videz modela. Prvotno oblikovanje in komaj prepoznavne note stare "Motorola" so prijetne za oči in spoštovanje. Prav tako je treba omeniti, da je naprava prikrajšana za običajno 35-milimetrski avdio izhodni tip "mini-juke". Proizvajalec ponuja sodoben adapter USB-C. Poleg tega je lastnik sposoben povezati različne modularne sisteme. Današnji trg ponuja veliko možnosti, tako da lahko izberete periferijo za vsak okus, od zvočnikov do resnih projektorjev. Prav tako ni težav z delovanjem pametnega telefona. Vsi sodobni in "težki" igralni programi se hitro zaženejo, brez zapisov z uporabniki, ki jih uporabniki ne omenjajo. Edina žlica katrana za tako napredno napravo je zmogljivost akumulatorske baterije - samo 2600 mAh. Življenjska doba baterije se zato pri največji obremenitvi spreminja v 8 urah. Približna cena naprave - približno 25000 rubljev.

  Sorodne publikacije