Telefon "Lenovo A536": pregledi, specifikacije

Leta 2014 je izšel nov, poceni telefon - "Lenovo A536". Strokovnjaki so mu napovedali veliko popularnost. Naprava združuje odlično delovno sposobnost, dober videz, relativno dobro opremo. Za vse to morate plačati približno 5000 rubljev. Lastniki trdijo, da ima ta telefon številne prednosti, vendar obstajajo tudi pomanjkljivosti, ki bodo opisane v članku. Seveda je veliko teh cen popolnoma upravičeno. Telefon spada v proračunski segment in njegova "polnitev" v celoti izpolnjuje zahteve kategorije.

Ugotovimo, ali je pametni telefon "Lenovo A536" vreden denarja? Ocene, opise in opis preberite spodaj.

Kaj je v kompletu?

"Lenovo A536" je pakiran v majhno belo škatlo iz kartona. Vsebuje fotografijo telefona in informacije o modelu in izdelovalcu. Posebnih pričakovanj kupci ne pričakujejo, z eno besedo, v proračunski seriji. Vendar pa je oprema presenetila mnoge. To je bila šala sodobnemu polnilcu s kablom USB (mikro konektor). Obstaja slušalke, čeprav ne najdražje. Vsak izdelek je posamično pakiran v celofanski embalaži. Obvezna blagovna znamka z baterijo "Lenovo A536". Pregledi kupcev so navdušeni in hvalevredni, saj je malo pričakovalo, da bo tako širok seznam v segmentu proračuna. Prijetno presenečenje je bila prisotnost pokrova (silikonski odbijač) in zaščitna folija. Seveda obstaja vsa potrebna dokumentacija (garancijska kartica, seznam servisnih centrov,upravljanje). Seveda je veliko kupcev opazilo pomanjkanje pomnilniške kartice, vendar je po taki ceni nekritično. Kupite ga lahko posebej.


Oblikovanje

Veliko ljudi je imelo rad pametni telefon "Lenovo A536". Povratne informacije to v celoti potrjujejo. Takšno zanimanje za videz je povsem upravičeno. Sprednja plošča ima srebrni okvir, ki deluje kot dekor. Izgleda še posebej impresivno v črni barvi. Druga serija postavk je pod standardno shemo: od zgoraj - zvočnik, sprednja kamera in logotip, na spodnji kontrolni tipki. Kupci so to odločitev sprejeli pozitivno, ne da bi našli napake. Edina stvar, ki jo lahko dodate je osvetlitev osnovnih tipk. Kot pri drugih priključkih, so vrata za kabel USB in slušalke na zgornjem robu, mikrofon pa na dnu. Stranski gumbi za zaklepanje zaslona in prilagajanje glasnosti so običajno na desni. V oblikovanju ni nič nenavadnega in inovativnega. Vendar pa kupci menijo, da je nekritično.

Priročnost uporabe

Tisti, ki so že kupili telefon "Lenovo A536", so bili nejasni. Zakaj? Za lažjo uporabo je veliko pripomb. Prva stvar, ki so jo opazili kupci, je sijajna površina. Ima dve očitni slabosti - zdrs v roki in prstni odtisi na hrbtni strani. Mnogi so pozorni na to, da je med uporabo potrebno dovolj trdno držati telefon, saj nenehno skuša zdrsniti. Priporočljivo je, da uporabljate dve roki, saj velikost naprave ne velja za majhne. NekajLastniki so si prizadevali preprečiti zdrs z uporabo luknje za odstranitev zadnjega pokrova.

Kratke značilnosti

Katere lastnosti bodo zadovoljile "Lenovo A536"? Mnenja o tej temi niso zelo zadovoljni, ker ni vsakdo všeč preprosto opremo. Vendar pa je zaradi pravičnosti vredno omeniti, da je v najsodobnejših napravah nesmiselno pričakovati vodilni nadev.
 • Dimenzije: 1396x72x995 mm. Mere so impresivne.
 • Primer: monoblok.
 • Standard: GSM 850/900/1800/1900.
 • Frekvenčni pas: 3G WCDMA (UMTS 900/2100).
 • Število sim kartic: dve.
 • Procesor: štiri jedra, 13 GHz.
 • Vrsta procesorja: Mediatek MT6582M.
 • Pomnilnik: RAM - 1 GB, ROM - 8 GB.
 • Tip in velikost pomnilniške kartice: microSD, do 32 GB.
 • Platforma: Android 4.4.
 • Zaslon: 5 ", 480x854 slikovnih pik
 • Matrica - TFT.
 • Število barv - več kot 16 milijonov
 • Baterija: 2000 mAh * 30]
 • Prenos podatkov: USB, Bluetooth, Wi-Fi.
 • Navigacija: GPS, A-GPS
 • "Lenovo A536": značilnosti, pregledi in opis zaslona

  Na žalost se zaslonski indikatorji ne nanašajo na ideal. Kombinacija velike diagonale in šibke ločljivosti je vidna s prostim očesom. Mnogi so to opazili pri gledanju filmov. Vendar pa je za delovanje parametrov več kot dovolj. Po mnenju lastnikov se situacija ohrani s kakovostno matrico in dobrimi koti gledanja. Barva na zaslonu se rahlo spremeni le z navpičnim nagibom (nekritično). Če napravo zavrtite vodoravno, takih težav ni. Pri prenosu barvne palete prevladujejo modri odtenki. Zaradi tega zaslonaprikaže sliko v hladnem tonu. Svetlost lahko prilagodite. Pri močni svetlobi se pojavi majhen zvok, vendar informacije ostajajo berljive.

  Ocene o vmesniku

  Operacijski sistem Android se uporablja v "Lenovo A536". Mnenja o različici 442 so na splošno pozitivna. Podjetje lupine, je že seznanjeni z drugimi napravami tega podjetja. Meni je razvrščen po mapah, v celoti je prikazan na enem zaslonu. Ikone aplikacij so standardne. Če želite, lahko dodate in odstranite pripomočke. Kot mnoge druge pametne telefone, je zgoraj zastor. Ona je informativna. Tu si lahko ogledate informacije o dogodkih in sporočilih ter hitro dostopate do nekaterih funkcij. Na dnu zaslona so štiri ikone. Po lastni presoji jih lahko prilagodite.
  Telefon je opremljen samo z vdelano programsko opremo. Med vsemi kupci so poudarili varnost (varstvo podatkov), SYNCit (sinhronizacija), AccuWeather (vreme), socialne mreže, igre in originalne Yandex aplikacije.

  Recenzije kamere

  Po mnenju strank je glavna kamera glavna prednost Lenovo A536. Recenzije o tem lahko preberete le pohvalno. Ima ločljivost 5 MP. Sprva se zdi, da to ni dovolj. Vendar pa lahko fotografije še vedno presenetijo kakovost. Zagotovljen je zaradi prisotnosti bliskavice in samodejnega ostrenja. Vse fotografije so bogate, svetle, jasne, glasne. Možnost spreminjanja nastavitev. Mnogim je bila všeč možnost "Geotagging". Zahvaljujoč njej bo naprava samodejnodoločiti zemljepisno lokacijo območja, ki je prikazana na fotografiji. Sprednja kamera ni primerna za sephi, saj je njena rešitev le 2 MP. Lastniki svetujejo, da ga uporabljate samo za pogovore, na primer "Skype". Ko snemate videoposnetek, lahko uporabnik spremeni ločljivost fotoaparata s funkcijo QVGA na polno visoko ločljivost in obratno. Pripombe lastnikov so povezane z odsotnostjo samostojnega gumba na primeru, ki ima aktiviran način fotografije /videa. Fotoaparat lahko zaženete v modelu "Lenovo A536" samo v meniju. To je seveda nekoliko neprijetno, vendar so se uporabniki že pomislili. Prav tako bodite pozorni na možnosti počasnega snemanja, elektronsko stabilizacijo, snemanje 30 slik na sekundo kot Full HD z uporabo zvoka.

  «Lenovo A536»: pregledi lastnikov o samostojnem delu

  Koliko mobilnih naprav deluje brez ponovnega polnjenja? To vprašanje postavi vsak drugi kupec na prodajnem mestu. Proizvajalec pa uradno razglasi številke, ki jih kličejo prodajalci. In potrošnik bi seveda želel poznati prave kazalnike. Po preučitvi rezultatov testov, katere naloga je bila preverjanje trajanja baterije, lahko naredite nekaj sklepov. Kapaciteta baterije 2000 mAh * pri gledanju videoposnetkov visoke ločljivosti bo trajala nekaj več kot štiri ure. Pri povprečni obremenitvi je življenjska doba baterije brez polnjenja približno 15 dni. Za igralce, je pomembno vedeti, kako nositi baterijo, ko igra dolgo igro na napravi. Med testom se je začela igra Dead Trigger. V samo treh urah je bila baterija polna samo 23%. Za takšne rezultatemogoče je zagotoviti, da bo naprava delovala približno 35 ur.

  Če povzamemo

  Po branju tega članka lahko izpostavimo prednosti in slabosti modela "Lenovo A536". Za zasluge veliko kupcev vključujejo trajanje baterije, glavno kamero, brez dvoma, velik zaslon, preprost meni, dober zvočniki in mikrofon, pomanjkanje prask pri pritisku na primer, klasična lokacija gumbov in priključkov. Pomanjkljivost, glede na preglede, je resolucija spredaj obrnjene kamere in zaslona, ​​odsotnost drugega menija z ikonami aplikacije in izvlečni gumb za fotografiranje, preprost nabor funkcij. Vendar pa so vsi kupci povedali, da je kombinacija cen in opreme v tem modelu več kot idealna.

  Sorodne publikacije