Status zaupanja - pomoč v mreži: kako vprašati njene sorodnike?

Večina sodobnih socialnih omrežij daje svojim uporabnikom možnost, da ne samo neposredno komunikacijo z nekaterimi ljudmi, ampak tudi uporabljajo neposredno za široko občinstvo. To lahko storite na več načinov. Na primer, poslati sporočilo v svojem "zid" (stran fasade, ki prikazuje posnetke) ali objavljati informacije v stanju. Če je "sporočilo" na "zid", lahko sčasoma izgubijo med drugimi publikacijami, je stanje (majhno sporočilo, ki se nahaja v "cap" strani in je dostopna vsem uporabnikom), to le ne bo zgodilo. Vaše stanje bo izginila le, če vam je všeč. Na primer, v daljšem časovnem obdobju, ga odstranite ali spremenite v drugo.

Kakšen je status socialnih omrežij?

Kot je navedeno zgoraj, je status socialnega omrežja - odličen način, da se pritoži na veliko uporabnikov naenkrat, možnost, da javno izrazijo svoje mnenje, delite čustva. Poleg tega lahko določite stanje vseh pomembnih informacij, ki jih morate vedeti vse prijatelje in goste vaši strani. To je lahko kontaktni podatki, informacije o dolgoročnem počitnice iz "virtualnem svetu" ali katere koli druge informacije, ki ima poseben pomen. Prav tako se lahko status na kratko pisati o sebi, govori o dogodkih v življenju, poudarjajo držo.

status vsebine

Kljub temu, da je socialni statusMreža ima več namenov naenkrat, kot smo razpravljali zgoraj, glavna stvar je njena "lastnost" - nekakšen odsev človeške duše. Zato ljudje pogosto prihajajo do posebnega navdušenja, preden izberejo status, ker lahko kratko besedilo, ki se dotika oči, ko obiščete stran, o tem veliko pove. Pogosto se v statusu kotirajo znani ljudje: pisatelji, filozofi, politiki in glasbeniki. Vendar pa mnogi uporabniki prihajajo s svojimi statusi, s čimer poskušajo deliti svoje izkušnje, izločiti občutek za zunanjost, razkriti dušo.

Stanje zaupanja

Zelo priljubljena med uporabniki socialnih omrežij uporablja status, naslovljen na druge stranke, zakonce in samo bližnje ljudi. V njih, ljubljeni priznavajo drug drugemu v toplih občutkih, napišite besede hvaležnosti za čas, preživet skupaj, ali namigujte na kakršne koli težave, ki se bojijo reči neposredno. Na primer, status zaupanja v odnosih bo pomagal izraziti hvaležnost za zvestobo, pomanjkanje ljubosumja in popolno medsebojno razumevanje.

 • "Od otroštva se starši naučijo, da ne zaupajo tujcem, ne zaupajo svojim prijateljem - to je njihov lasten izum."
 • "Zaupanje kot papir. Ko se spomnite, ideal ne bo več, če ne bo enak."
 • "Sreča, kadar obstajajo ljudje, ki jim lahko zaupamo več kot sami."
 • Status zaupanja in lojalnosti ima lahko tudi nasprotni pomen. Na primer, v statusu socialne mreže lahko poveste o izgubi zaupanja, se pritožite nad izdajo ljubljene osebe, ki na žalost ni nenavadna vv sodobnem svetu:
 • "Zaupanje je v angleščini"
 • "Z izgubo zaupanja poginejo odnosi, ki so bili ustvarjeni leta."
 • Vendar ne smemo pozabiti, da je stanje na strani v družabnem omrežju na voljo vsem uporabnikom. Torej, preden objavite karkoli na obrazcu svojega računa, razmislite o tem, vendar je vredno posredovati te informacije širši javnosti.

  V statusu zaupanja ni treba uporabiti besed slavnih filozofov ali modrecev. Dovolj je, da se naučimo lepo oblikovati in izraziti svoje misli, potem pa se bo izkazalo, da je status zaupanja "pravilen" in informativen, sporočilo pa bo nujno doseglo končnega prejemnika.

  Sorodne publikacije