Soundbar Samsung: ocene strank

Razvoj glasbene tehnologije je napredoval tako daleč, da mnogi nimajo časa, da bi sledili pripomočkom in pripomočkom. Torej se je pred kratkim pojavila soundboard. Kasneje se je izkazalo, da je za izbiro enega od modelov vredno
Kompaktni zvočno vodoravno usmerjeni elektroakustični stebri se običajno imenujejo zvočne plošče. Lahko imajo subwoofer, ki razširi obseg parametrov. Soundbar je oprema, ki je lahko predstavljena v različnih {blockId: "R-A-70350-2", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-2", async:! 0};

if (document.cookie.indexOf ("abmatch =") & gt; = 0) {
blockSettings2 = {blockId: "RA-70350-2", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350- 2 ", statId: 70350async: 0};
}

Funkcija (a, b, c, d, e) {a [c] = a [c] || [], a [c] .push (funkcija () {Ya .Context.AdvManager.render (blockSettings2)}), e = b.getElementsByTagName ("script") , d = b.createElement ("script"), d.type = "text /javascript", d.src = "//an.yandex.ru/system/context.js", d.async =! 0e.parentNode.insertBefore (d, e)} (to, ta.dokument, "yandexContextAsyncCallbacks");

Namen

Ker so bile zvočne palice na trgu predstavljene že nekaj časa, jim je uspelo spremeniti, spremeniti, izboljšati itd. Razširile so tudi svoje zmogljivosti. Pojavili so se modeli, ki ne samo da predvajajo zvok iz televizorja, temveč omogočajo tudi predvajanje diskov, sprejemanje radijskih kanalov, predvajanje datotek iz pogonov itd.
Obstajajo naprave, ki so opremljene z zmožnostjo za delo z brezžičnim omrežjem, povezavo z DLNA, podporo funkciji "pametnega" televizorja. Pri povezovanju z internetom je možno gledati video posnetke iz priljubljenega video gostovanja. Soundbears lahko sinhronizirate s pametnimi telefoni. In najpogosteje gre za "jabolčne" pogone, čeprav vV nekaterih primerih je mogoče povezati z drugimi proizvajalci. Zaradi vsega tega je bilo mogoče povečati občinstvo uporabnikov in distribuirati naprave v tri skupine. Da, na voljo je najpreprostejša možnost za zamenjavo akustike televizorja. Obstajajo modeli, ki se uporabljajo kot del domačega kina, ki so opremljeni z visoko kakovostnim zvokom. Najdražji zvočni posnetki podjetja Samsung so pozitivni, ker uporabniki ne morejo biti zadovoljni s svojo večfunkcionalnostjo.

Možnosti

Torej, da izberete soundbar, morate biti pozorni na osnovne parametre naprav. Na splošno ima večina modelov podobno zasnovo. Običajno obstaja mrežica z oddajniki zvoka, ki se nahajajo ob straneh, majhen zaslon v sredini, gumbi za upravljanje naprave, prostor na disku itd. "emi Čeprav niso vedno dovolj. Znotraj zvočne plošče je na voljo več komponent, ki omogočajo pravilno delovanje zvočne ptice.
V notranjosti je matična plošča, ki vgrajuje avdio dekoder, procesor in nato pogleda frekvenčni pas, ki označuje nizke in visoke tone. To vpliva na celoten obseg in dojemanje zvoka. Kupec mora biti pozoren na podprte formate, ker ne vedno cilji, ki jih zasleduje, lahko izvajajo proračunski model zvočne plošče. Pomembno je, kot je bilo že omenjeno, razpoložljivost funkcij. Lahko so oba para in desetine. Med njimi - podporasinhronizacija z drugimi napravami, prisotnost zabavnega segmenta, reprodukcija ne le avdio, ampak tudi video in še veliko več.

Preprostost v podrobnostih

Pregled korejskih izdelkov je potreben iz Samsung Sound Bundle HT-E8200. Model povratnih informacij je bil dober, ker je zlata sredina in dobra izbira za domača gledališča. Tehnologije niso na mestu in televizorji zdaj kažejo neverjetno sliko. Slike postanejo bolj realistične vsako leto, obstaja podpora za veliko število formatov, 4K ločljivosti pa se ne izvajajo, ker je v tej resoluciji malo fotografske opreme.
Za dokončanje tega in ga naredite popolno, morate kupiti Soundbar. Ta model ne more samo predvajati zvoka, temveč deluje tudi kot predvajalnik Blu-ray in 3D prevajalec. Nekateri uporabniki, ki so ostali pri Samsung Sound Band HT-E8200, so tolažilni. Nekdo je ta model imenoval za pravega čudeža, ki je namenjen izboljšanju in storitvi vsega, da bi se uporabnik počutil udobno med gledanjem vaših najljubših TV oddaj in kul filmov.
Proizvajalec je poskušal narediti model obdržati predvideni namen in ustvaril precej kompakten zvočni sistem, ki ga je dopolnil subwoofer. Celoten sistem lahko namestite na polico pod televizorjem in pritrdite na steno na priročnem mestu. Oblika faktorja tega modela je 2.1, tako da je prisotnost plošče 104 centimetrov tukaj rešena. Na voljo sta dva vgrajena zvočnika in predvajalnik Blu-ray. Kot je prikazano v testu, izhodna izhodna moč HT-E8200 doseže 400 vatov. Seveda obstajajo modeli za 1000 ali 2000W, vendar je vse to v našem primeru dopolnjeno s tehnologijo 3D zvoka 3D Sound Plus. Zdaj lahko uporabnik sliši ne le posnetkov ali eksplozij, temveč tudi pomirjanje s pticami, grmenje in tišino v posebnem načinu BD Wise Web, kot tudi predvajanje videoposnetkov s priljubljenih platform za gostovanje videa. Vmesnik je poln. Opremljen je z vsemi potrebnimi priključki. Na voljo je brezžična brezžična podpora.

Pregledi

Na splošno je ta model prejel le pozitivne ocene. Pohvalili so jo za vse potrebne tehnologije, vsestranski nabor formatov in razširitev. Všeč so mi uporabniki in prisotnost Bluetooth in Wi-Fi. Visokokakovostni zvok je bil zadovoljen z odsotnostjo popačenja, hrupa, trske. Zahvaljujoč posebnim funkcijam, ki jih uporabnik potopi v drug svet, še posebej, če je v paru s takšno zvočno bobo dober TV.

Glasbeni

Ocene o zvočni plošči Samsung HW-J6500r so se prav tako izkazale kot pozitivne. Prvič, to je posledica privlačne zasnove modela. Naprava ima ukrivljeno obliko, ki jasno nakazuje, da mora uporabnik kupiti blagovno znamko ukrivljene televizije. In po velikosti je jasno, da bi to moral biti zaslon z diagonalo do 65 palcev.
Sprednji del modela je dobil ozko ploščo, le 47 mm, dolžina 107 centimetrov. Soundbear lahko postavite pred televizor, tako da ga namestite na stojalo ali ga pritrdite na steno. Subwoofer ima brezžični vmesnik. Model je opremljen z 6.1-kanalnim zvokom, s pomočjo posebnih tehnologij ustvarja popolno potopitev, realizem in prisotnost.Opremo lahko nastavite tako, da simulira kino, ali, če so vsa gospodinjstva zaspala, nastavite tihi način na poseben način. Na voljo je sinhronizacija s pametnim telefonom, ki lahko deluje kot daljinski upravljalnik.

Mnenja

Ta model Samsung Soundbound pregledov je bil zelo spodbuden. Ne prestraši kupcev in prisotnosti velikega števila žic, ki ne bodo potrebne pri uporabi Bluetootha. naprava je HW-H7501. Ponovno proizvajalec namiguje kupcu, naj kupi to zvočno ploščo kot dodatek k ukrivljenim televizorjem. Dolžina je 120 centimetrov, kar je odlično, če imate zaslon s 55-65 palcev. Samsung Soundtrack HW-H7501 je zaradi svoje funkcionalnosti prejel pozitivne povratne informacije.
Obstaja brezžični način povezovanja, predvajanja zvoka prek mobilnih naprav, ki imajo različne vmesnike in priključke. Krmiljenje se izvaja preko daljinskega upravljalnika, pametnega telefona ali gumba na dotik.

Kakovost

Korejska družba je lani izdala še eno zanimivo zvočno ploščo "Samsung" HW-K550. Ocene, ki jih je dobil skoraj popolno. Videz modela je privlačen. Relativno kompaktne dimenzije. Višina je le 5 centimetrov, globina je 8 centimetrov, širina pa 101 cm. Tehta opremo do 10 kilogramov. Obstaja tudi subwoofer. Je črna in na splošno izgleda preprosto. Skupna moč te naprave je 340 W. Povprečna dodana vrednost z novimi tehnologijami zvoka. Zato je kakovost zvoka na najvišji ravni. Na voljo je brezžični modul Bluetooth, ki omogoča preprosto poslušanje glasbe drugihpogonov Na voljo je tudi podpora za priljubljene avdio in video formate. Kot smo že omenili, so bile povratne informacije iz serije Soundboard K550 serije HW dobre. Seveda so bili tudi nezadovoljni uporabniki, ki so opozorili na počasno delovanje naprave, ko je bila povezana z brezžičnim modulom. Ni vsakdo naredil zvoka, njegove popolnosti in prisotnosti sterea. Vendar je treba razumeti, da je kakovost zvoka mogoče meriti v številkah, vendar je v večji meri subjektivna značilnost. Obstaja tudi podoben model korejskega podjetja HW-H550. Gre za zmanjšano različico prejšnjega. Velikost je takoj opazna. Dolžina je 93 centimetrov, širina je 6 cm. Prav tako je opazno zmanjšala težo konstrukcije - le 2 kilograma. Skupna moč te naprave je 320 W.

Mnenja

Samsung SoundWare HW-H550 je prejel pozitivne povratne informacije. To je povprečna možnost za tiste, ki ne želijo veliko porabiti za takšne naprave, ki so nezahtevne za kakovost zvoka in bolj osredotočene na funkcionalnost. Zato je uporabnik prejel podporo za veliko število formatov in razširitev, več priročnih načinov in sinhronizacijo z drugimi pripomočki.

Enostavnost

Drug preprost in nevsiljiv model proizvajalca je Samsung HW-K 360. Soundbar (Samsung) je prejel dobre ocene. Pohvalil ga je za univerzalnost, dober zvok, še posebej za tiste, ki so si želeli zvok televizorja. Dostavljeni kupci in vrednost, ki je bila v celoti utemeljena s funkcionalnim sklopom. So kompaktni, lahki, enostavni za namestitev in prilagoditev. Zvokdobro, podrobno, vidno na visokih frekvencah in nizko. Skupna moč je le 130 W, kar je seveda malo v primerjavi s prejšnjimi modeli, vendar je povsem dovolj za preprost sistem zvočnikov.

Drugi modeli

Na splošno so pregledi Samsung Soundboard serije HW bolj pogosto pozitivni. Med prefinjenimi kupci se jasno razlikujejo ljubitelji glasbe, ki želijo nizko ceno, da bi dobili superstuchom. Obstajajo tisti, ki se z zbirko niso počutili srečno. Kljub temu je količina akustike iz podjetja preprosto ogromna. Obstajajo kot poceni možnosti, ki so kot nalašč za tweaking zvok televizorja, in drago opremo, ki omogoča zvok kristalno jasen in realističen.
Mnenja o Samsung Soundbearer Do 650 ostanejo pozitivna. So bili nezadovoljni le s stroški, saj naprava stane več kot 20 tisoč rubljev, kar je daleč od vseh v žepu. Toda kupec dobi brezžično akustiko s skupno zmogljivostjo 340 W. Obstaja veliko število funkcij, ki zamenjujejo "pametni" televizor. Imajo zvočno ploščo in vse potrebne tehnologije. Soundbar Samsung, HW-F450, je prejel tudi dobre ocene. Opozorili so na njegovo proračunsko vrednost, razpoložljivost vseh potrebnih tehnologij. Čeprav so nekateri ugotovili, da brez povezave Wi-Fi ni prepozno. Predvsem je ta model prišel s tistimi, ki ne želijo namestiti velikih sistemov zvočnikov, kot so domači kino, poleg televizorja, vendar še vedno želi izboljšati zvok televizorja s podobnimi možnostmi.

Sorodne publikacije