Sistemske zahteve Heroji nevihte: minimalni in maksimalni parametri

Sistemske zahteve Heroes of the Storm v letu 2015 so impresivne. Podjetje "Blizzard" je skrbelo za kakovost slike, čeprav je bil poudarek predvsem na igranju. Projekt je res odličen, toda za prijetno igro morate pripraviti svoj sistem za posnetek. Mnogi uporabniki bodo morali zamenjati nekatere dele računalnika, da bi dobili resnično zadovoljstvo, kar se dogaja na zaslonu.

Zakaj visoke zahteve

Mnogi uporabniki se sprašujejo, zakaj so sistemske zahteve za Heroes of the Storm tako impresivne. Odgovor je v novem jedru projekta, ki so ga razvijalci izdelali posebej za to igro. Heroji, kot so Kralj Lear, Illidan Blizzard, Uther, Jain in mnogi drugi si zaslužijo, da so prikazani na zaslonu le na najboljši način. Že v času razglasitve tega projekta so ljudje že vedeli, da bodo zahteve resnično impresivne, in to se je zgodilo. Za tiste, katerih računalnik izpolnjuje povprečne parametre lanskega leta, ne bo težav, lastniki starejših osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov pa bodo morali iskati izhod iz situacije.

Splošni zahtevani parametri

Kot pri vsaki drugi igri se sistemske zahteve Herojev neurja delijo na minimalne, priporočene in običajne. Zadnji odstavek se nanaša na sekundarne parametre sistema. Seznam se začne z operacijskim sistemom, kjer so, na presenečenje skupnosti, razvijalci Windows XP še vedno pustili tretji dodatek (prva dva nista podprta). Za stare fanove je to rešitevrazvijalci so postali pravi dopust, ker ni bilo treba posodobiti sistema. Na trdem disku bo poln odjemalec z vsemi dodatki v tem trenutku vzel petnajst gigabajtov digitalnega prostora. Prav tako je treba upoštevati stalne popravke avtorjev, ki bodo povečali velikost datotek. Če želite zagnati igro, morate imeti širokopasovno povezavo z internetom in redno komunikacijo, sicer se bo uporabnik takoj izklopil. Ločljivost zaslona 1024x768 slikovnih pik se šteje za minimalno, drugače se bo slika prelila ali pa sploh ne bo vplivala. Ti parametri ostajajo nespremenljivi junaki neurja. Sistemske zahteve v letu 2016 v zvezi s tem niso bile spremenjene, v bližnji prihodnosti pa niso predvidene nobene spremembe.

Minimalni nabor karakteristik

Že pod standardom industrije digitalne zabave so sistemske zahteve Heroes of the Storm zmanjšane na tri glavne parametre, razen operacijskega sistema. Tukaj razvijalci priporočajo Windows 7 in ne XP, kar se kaže v slabšem smislu zmogljivosti. Seznam tradicionalno vodi CPU. Razvijalci so poudarili, da 2015 ni najmočnejši model za Intel in AMD. Popularni Core 2 (dual-core) Duo ali podobni Athlon 64 (X2) 5600 parametri so bili na vseh prenosnih računalnikih. Frekvenca ure ni določena, vendar se v praksi takšni procesorji v igri zelo slabo pokažejo. Količina FPS ne presega deset in zato namesto udobja obstaja diaprojekcija. Lahko popravite situacijo z zmogljivo grafično kartico. Avtorji so zapisali, da je potrebno imeti GeForce 7600 GT, HD 2600 XT ali HD Graphics 3000.parametrov, vendar igra tudi vlogo dodeljenega pomnilnika. Če je gigabajt, potem je mogoče pokriti poškodbe procesorja, vendar lahko pride do težav z 256 ali celo 512 megabajti. Zadnji parameter, ki vključuje minimalne sistemske zahteve Heroes of Storm, je RAM. Tu sta jasno označena dva gigabajta in praksa kaže, da bo to dovolj.

Priporočene zahteve

Med minimalnimi parametri igre in priporočili za normalen prikaz je velika razlika. Na primer, jedro Intel Core z zdajšnjo oznako i5 in podobna generacija AMD FX Series je že nekaj generacij pred modelom iz prejšnjega odstavka. Tukaj urna frekvenca ne igra resnične vloge, ker je moč zagotovljena z vrsto samega sproščanja. Enako velja za grafično kartico, ki uporablja modele GeForce GTX 650 in Radeon HD 7790. Na več ravneh tehničnega razvoja presegajo predhodnike. Če imate v sistemu podoben likalnik, potem količina RAM-a ne bo več igrala nobene vloge. Čeprav je v prisotnosti takšnega polnila težko predstavljati manjše število nameščenih plošč kot štirje zahtevani gigabajti.

Povečanje števila posnetkov na sekundo

Sistemske zahteve igre Heroes of the Storm so impresivne glede na priporočene značilnosti in tehnične modele. Vsak igralec si ne more privoščiti takšne posodobitve železa, kar se je štelo za napredno leto in pol. Če vam ni všeč število okvirjev, ga lahko poskusite dvigniti. V ročnem načinu ali s pomočjo posebnihUtility se mora znebiti nepotrebnih procesov, ki ovirajo igranje. Predhodno defragmentiranje trdega diska, kjer se nahaja odjemalec igre. To vam bo pomagalo sestaviti vse datoteke, ki se nahajajo na površini naprave. Če imate pravo znanje, lahko poskusite overclock grafični procesor in centralno, vendar je to nevaren proces, ki lahko pokvari celoten računalnik. Ni priporočljivo, da te začetnike vključite sami.

Sorodne publikacije