Pripomočki Lenovo: ponastavite na tovarniške nastavitve - metode, postopke, odzive

Sodobne mobilne naprave (pametni telefoni in tablični računalniki) na platformi Android "so visokotehnološki in prefinjeni pripomočki, včasih pa začenjajo delovati zelo čudno, kar pa ne velja za proizvajalca. "Lenovo" in drugi proizvajalci.Vse je, da je operacijski sistem naprave nekaj zgodilo.Zato je začel delati zelo slabo.To bo pomagalo le ponastaviti na tovarniške nastavitve.Lenovo, tako kot mnogi drugi proizvajalci, poenostavil ta proces \ t tako, da se lahko izvede ista ponastavitev Povedali vam bomo, kako lahko ponastavite svoj pametni telefon ali tablični računalnik na tovarniške nastavitve, vendar najprej govorimo o razlogih za slabo delovanje pripomočka.


Zakaj je naprava začela slabo delovati?

Za to je lahko več razlogov. Najpogostejši je virus. Dejstvo je, da pod operacijskim sistemom "Android" napišemo precej virusov. In mobilni antivirus sploh ne more opredeliti in jih odpraviti. Če je katera od zlonamernih programov prišla v sistem, se bo začela brskati in upočasniti. Drug pogost razlog je nered sistemskega pogona. Če se na njem kopiči preveč datotek in prosti prostor ostane katastrofalno nizek, se lahko tudi OS obnaša neustrezno. V obeh primerih se lahko Android ponastavi na tovarniške nastavitve. Lenovo je to priložnost izkoristil tudi v svojih napravah. Zdaj pa poglejmovse načine za ponastavitev.

Ponastavitev na tovarniške nastavitve

Kar zadeva ponastavitev parametrov, Lenovo nima nobenih nenavadnih posebnosti. Ponastavitev na tovarniške nastavitve telefona temelji na popolnoma normalnem in logičnem algoritmu. Obstaja več načinov za izvedbo te operacije. Vsi so zelo preprosti in ne bodo povzročali težav.


 • Z nastavitvami stroja. V vseh različicah pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov "Lenovo" obstaja možnost ponastavitve sistema na tovarniške nastavitve z uporabo parametrov samega stroja.
 • Prisilna ponastavitev. Če ta možnost ne deluje iz nekega razloga, to je možnost prisilnega ponastavitve prek obnovitve telefona ali tabličnega računalnika. Ampak, da ga uporabite je potrebno v skrajnem primeru.
 • To so vsi načini. Ampak, če boste morali ponastaviti Lenovo laptop na tovarniške nastavitve, potem tukaj je malo bolj zapleteno. Čeprav obstaja ena dokaj preprosta možnost - razstaviti prenosni računalnik in odstraniti baterijo (tableto), ki je odgovorna za ohranjanje nastavitev BIOS-a v stanju izklopa. Nastavitve se bodo takoj ponastavile na standardne. Prav tako je treba omeniti, da bo ponastavitev na tovarniške nastavitve "Lenovo" spremljala odstranitev vseh uporabniških podatkov in aplikacij iz notranje naprave za shranjevanje naprave. Zato vam priporočamo, da varnostno kopirate podatke. In zdaj lahko nadaljujete s samim procesom ponastavitve.

  Uporabljamo nastavitve operacijskega sistema Android

  . To je najlažje in najlažjedostopne za vse uporabnike. Torej lahko prisilite tableto "Lenovo" na delo. Ponastavitev na tovarniške nastavitve se izvede z zelo preprostim algoritmom. V tem ni nič zapletenega. In naredite naslednje:
 • Odprite meni z nastavitvami z ustrezno bližnjico na namizju (običajno prestavo).
 • V polju "Sistem" kliknite postavko "Obnovi in ​​ponastavi".
 • Nato izberite element "Reset".
 • Pojavi se sporočilo, da bodo izbrisani vsi uporabniški podatki iz naprave.
 • Dejanje potrdite s tipko "Ponastavi nastavitev telefona".
 • Čakamo na dokončanje postopka (običajno traja 5-7 minut).
 • Ponovno zaženite napravo.
 • Ponovno ga nastavite in vnesite uporabniške podatke.
 • To je celoten postopek ponastavitve. Uporabnik ne potrebuje posebnega znanja. Naprava bo vse naredila sama. Vendar se zgodi, da meni nastavitvenih elementov iz nekega razloga ne deluje. V tem primeru morate uporabiti alternativno metodo.

  Uporabljamo standardne naprave za predelavo

  To je alternativni način ponastavitve na tovarniške nastavitve. Lenovo (tako kot druge naprave) to funkcijo v celoti podpira. Tukaj potrebujete malo znanja. Ne bo slabo, če je uporabnik shranjen v angleščini. Prav tako ne pozabite varnostno kopirati podatkov. In navodilo za izvedbo ponastavitve je naslednje:
 • Popolnoma onemogočimo stroj.
 • Vklopite pametni telefon s pritisnjenimi gumbi in povečanjem glasnosti.
 • Veselimo se prenosa logotipa Android in odpuščanja gumbov.
 • Čakamo na prenos Izterjave.
 • Izberite element "Obrišite podatke /ponastavitev tovarne".
 • Čakamo na dokončanje postopka.
 • Izberite točko "Znova zaženite sistem".
 • Čakamo na polni zagon operacijskega sistema.
 • Nastavite napravo in vnesite potrebne uporabniške podatke.
 • Ta način ponastavitve bo deloval s 100-odstotno garancijo. Opozoriti je treba, da lahko prvi prenos naprave po ponastavitvi traja od 5 do 10 minut. Morate biti potrpežljivi. In zdaj poglejmo, kaj uporabniki govorijo o tem ali tistem načinu ponastavitve.

  Ocene uporabnikov

  Katera različica ponastavitve na tovarniške nastavitve "Lenovo" izberejo uporabniki? Tu ni enotnosti misli. Tisti, ki so pred kratkim kupili pametni telefon na Android OS, imajo raje možnost z nastavitvami. Pravijo, da je to veliko lažje. Toda tisti, ki so odraščali na starih "androidih", ki jih je bilo treba ponastaviti enkrat na teden (in ne bi bilo jezikovnih nastavitev), pravijo, da je pot iz okrevanja bolj zanesljiva in "pravilna". Vendar uporabniki opozarjajo, da obe metodi dobro delujeta. Ampak ne, če je virus v sistemu. Pogosto blokira zmožnost ponastavitve sistemskih sredstev. Zato, da vem, kako ponastaviti stroj na tovarniške nastavitve z uporabo obnovitve, natančno ne moti. Yuzeri ugotavlja, da druga možnost deluje v sto odstotkih primerov. Ker je najboljši.

  Zaključek

  Zato smo zgoraj obravnavali različice odstranjevanja naprav od "Lenovo" dotovarniških nastavitev. To lahko storite z dvema možnostma. Prvi je bolj zvest uporabnikom, drugi pa bolj radikalen. Vendar je slednje tudi najbolj učinkovito. Toda samo uporabnik se odloči, katero bo uporabil. Če nekdo ne dela, vedno obstaja drugo. Glavna stvar je poskusiti. In tudi vse naredite v skladu z navodili. Potem ne bo nobenih težav.

  Sorodne publikacije