Pit Bike Kayo 125: Specifikacije

Lahka motorna kolesa so v zadnjem času vedno bolj priljubljena. Razlog za to je širok asortiman motornih vozil te vrste, ki se dobavlja na ruske trge iz Kitajske. Eden najpogostejših sodobnih jadrnic na domačem trgu je Kayo 125, zaradi česar je model zelo konkurenčen. Kar zadeva razmerje med ceno in kakovostjo, kaže dobro delovanje.

Značilnosti tehnologije

Kolesarji na neprehodni poti lahko začnejo svojo pot s Kayo 125. Ta živahna jama je precej majhna. Zanj je značilna okretnost, dinamičnost. Med gibanjem je moč, ki vam omogoča, da se počutite kot pravi športni dirkač.
Motorno kolo za tek na smučeh lahko pospeši do 85 km /h. V kombinaciji z majhno težo (ne več kot 70 kg), ta indikator omogoča preprosto obvladovanje terenske vožnje in opravlja nekaj preprostih trikov. In to ni presenetljivo, če upoštevate nadgradnjo tega modela.

Mere

Kot je bilo že omenjeno zgoraj, je jamski prostor Kayo 125 majhen lastnik. Njegova dolžina je 1650 mm, širina pa ne presega 750 mm. Višina kolesa od sedla doseže 885 mm. Upoštevajoč višino volana na 1130 mm, je dolžina medosne razdalje 1225 mm. Vrednost ceste je 350 mm. Teža pnevmatike - 71 kg Sprednja kolesa se razlikujejo po velikosti od zadaj. Spredaj so pnevmatike opremljene z merami 70 /100-17. Zadnja kolesa so nekoliko večja - njihova velikost je 90 /100-14. Toda to ni edina možnost, ki jo določijo kolesa. Glede naOd določenega modela se lahko polmer pnevmatike razlikuje. Ampak vedno so zadnje pnevmatike nekoliko večje od sprednjih - to je ključna značilnost te vrste motornih koles.

Spremembe

Motor Kayo 125 je izdelan v več izvedbah:
 • Basic (Basic), ki je enostaven komplet.
 • Classic, ki se razlikuje od osnovne izvedbe žarometov, sprednjih vilic in prisotnosti baterije.
 • Proizvajalec ponuja tudi druge modifikacije svojih basnov: Motart, Mini-A, Pro, Super Moto. Za motorna kolesa s prostornino 125 kock pa sta značilni samo dve zgoraj navedeni različici.

  Osnovna različica

  Kitajski motorni čolni s prostornino 125 cm 3, izvedeni v osnovni različici, se lahko obravnavajo na primeru modela Kayo YX-125 Basic. Izdelano v letu 2015, je kolo drugačno, kot je bilo že razvidno iz imena, ki ga je postavil motor YX.

  Kot pogonska enota je nameščen štiritaktni motor s prostornino 123 kubičnih metrov. Njena moč doseže 11 l /s. Zanj je značilen zračno hlajen motor, elektronski vžig tipa. Zanimivo dejstvo je, da so za to modifikacijo proizvajalci namestili dvoklavno glavo iz železa. Kayo 125 v standardnem kompletu je živahnejši in okretnejši. Sposoben je razviti dobro hitrost. Največja vrednost je 80 km /h. Instrumentna plošča kot taka manjka. Namesto tega ima števec za motorje in elektronski tahometer.

  Klasična zmogljivost

  Pitbike Kayo 125 Classic je opremljen z enovaljnim Lifan motorjem. To je štiritaktnimotor z nosilnostjo 11 l /s in delovno prostornino do 120 cm 3. Navor, ki lahko doseže vrednost 8000 vrt /min, je impresiven. Rabljeni zračni hladilni sistem. Te lastnosti omogočajo, da motorno kolo pospeši do 80 km /h, medtem ko ima kolo dobro okretnost. Prijeten zvok delovnega motorja se razredči zaradi zvoka izpušnih plinov.
  Motor porabi 25 litrov na 100 km vožnje. 55-litrski rezervoar za gorivo je izdelan iz plastike in dopolnjen s posebnim ventilom za odzračevanje. Štiristopenjska škatla z mehanskim tipom ima nekatere značilnosti, ki so sestavljene iz načina preklapljanja. Prvi položaj je nevtralni menjalnik. Pri izbiri naslednjih načinov je treba stopalo dvigniti. Na ta način preklapljanja se morate navaditi. Kolo je opremljeno z diskastim zavornim sistemom z ojačanimi cevmi.
  Okvir, izdelan iz jekla, se razlikuje po precej preprosti zasnovi. Toda to je ravno zaradi njegove zanesljivosti. Lahko prenese obremenitve, ki se pojavijo tudi po skokih. Spredaj je nameščena obrnjena teleskopska vilica. Vrtljiva loputa je zadnje vzmetenje - ta oblika vam omogoča, da po svoji presoji prilagodite togost. Zunanji elementi so izdelani iz plastike, sposobni vzdržati udarce in druga mehanska delovanja. Po udarcu se vrnejo v začetni položaj.

  Kayo 125: Tehnične specifikacije

  Tehnični parametri koles "Cayo" so različni za vsak model. Toda splošno mnenje o njih je mogoče pridobiti s pregledomna primer eno od njih. Analizirajte značilnosti motornega kolesa KAYO BASIC YX 12517/14. Številni kazalniki se lahko že naučijo iz označevanja samega modela.

  Da, motorno kolo je opremljeno z enocilindričnim štiritaktnim motorjem in sistemom zračnega hlajenja. Gorivo se napaja po principu uplinjača. Pri 8000 vrt /min je največja moč enaka 11 l /s. Pri 6000 vrt /min je navor 8 Nm. Verižni pogon. Te lastnosti so enake različnim modelom Kayo 125. Omogočajo vam, da dobite zmogljivo, okretno, živahno in zanesljivo jamo kolo. Zaradi tega lahko potuje brez prehodov in sodeluje v različnih motornih kolesih. To je odlična možnost za ljubitelje začetnikov, da se vozijo z vetričem. Za skrajno potovanje z visokimi ali dolgimi skoki in skoki zagotovo ne bo ustrezalo. Toda s svetlobo off road, bo jama Bike obvladala brez oprijemljivih težav.

  Sorodne publikacije