Ocena Xiaomi za pametne telefone: značilnosti, opis, ocene

Da bi strankam olajšali krmarjenje po širokem razponu mobilnih naprav, se vsako leto zagotovijo seznami najboljših pogonov. Leta 2017 je kitajska družba Xiaomi premagala brezpogojne voditelje. Proizvaja odlične pripomočke, ki se cenijo ne samo na domačem trgu, ampak tudi po vsem svetu. Med podporniki blagovne znamke iz srednjega kraljestva so se pojavili tudi ruski kupci. Vendar pa je treba opozoriti, da ne vsak Xiaomi pametni pade v rating. Značilnosti so seveda odločilen dejavnik pri določanju najboljšega pripomočka. Vendar pa niso vsi kupci dobro seznanjeni s strojno opremo. In če menite, da v asortiman območju proizvajalca veliko različnih modelov, potem včasih bi prava izbira je precej težko. To je lahko resničen problem za nepripravljenega uporabnika.


Torej, ugotovimo, kdo je lastnik "najboljšega" ranga med vsemi pametnimi telefoni Xiaomi? Opis ratinga bo predstavljen spodaj. Glede na velik razpon pripomočkov bo seznam kategoriziran.

AnTuTu Benchmark - Kaj je to?

Med preučevanjem informacij o pametnih telefonih lahko pogosto slišite, da se za ocenjevanje uporablja poseben test. Imenuje se AnTuTu Benchmark. Bistvo tega pripomočka je analiza glavnih parametrov naprave. Na koncu testa, ki lahko traja približno 10 minut, bo uporabnik prejel informacije z rezultati in globalno oceno. Temelji na njej in naredi oceno. Xiaomi pametni telefoniTestirali so tudi AnTuTu. Vendar pa je treba vedeti nekaj: rezultati uspešnosti se lahko razlikujejo glede na različico programa, pa tudi glede na določen model naprave. Toda ne bodo drugačne.


Spodnja ocena je v pomoč pri določanju najboljšega telefona za tehnične specifikacije. Seveda ta test ne upošteva dejavnikov, kot so dizajn, dimenzije pametnega telefona, vrste materiala za telo, optimalno ravnotežje in stroški.

Razvrstitev pametnih telefonov Xiaomi

Označimo prvih deset modelov, ki so dosegli najvišje rezultate pri testiranju. Na prvem mestu, seveda, vodilni Xiaomi Mi 6. On je testiral skupaj 178807 točk. Sledi Mi Note 2. Ni dobil skoraj 20 tisoč voditeljem ocene. Seznam je na drugem mestu, kot je bilo izdano pri testiranju 160230. Na tretjem mestu je bil model Mi Mix 2, ki je pokazal rezultat na 159519 točkah. Na četrtem mestu je bil pametni telefon Mi 5s Plus s 157291 točkami. Nekoliko popustil le tri tisoč z majhno (154400), v top pet vodilnih je bila naprava Mi Mix. Šesta na seznamu je bila Xiaomi Mi 5s (138990). Na sedmem mestu je model Mi 5 (136500). Osmo mesto je prejel Redmi Pro, ki je dosegel 92.200 točk. Ampak Redmi Note 4 je na lestvici 9 dosegel 93084 točk. Dokončana ocena Xiaomi Mi Max z rezultati 84270 za AnTuTu Benchmark.

Xiaomi pametni telefoni: razvrstitev najboljših v kategoriji do 5000 UAH

Največja raznolikost pripomočkov, ki jih je proizvajalec predstavil v segmentu proračuna. Spoštujemo, podjetje poskuša dostojanstvopredstavili svoje izdelke in redno dopolnjevali vse kategorije z novimi modeli. Vendar pa je najbolj devaysov v cenovnem segmentu je do 5000 UAH. Znano je, da je poln različnih telefonov. Ampak zaradi pravice, je treba omeniti, da Xiaomi nima resnih konkurentov. V pregledih ga kupci pogosto primerjajo z drugo kitajsko blagovno znamko Meizu. Slednji prav tako proizvaja dobre telefone, vendar z neposredno primerjavo še vedno dajejo Xiomi.
V pripombah uporabniki opozarjajo, da je v praktično vseh napravah ravnovesje med korelacijo cen in "polnjenjem" optimalno izpolnjeno. Toda današnja naloga je ugotoviti, kakšen pripomoček si zasluži naziv "najboljši". V materialu bo mogoče ne le seznaniti z opisom teh modelov, temveč tudi videti fotografijo pametnih telefonov Xiaomi. Ocenjevanje vodi cenovno ugoden model Redmi Note 4X. Začnimo z njegovimi značilnostmi.

Xiaomi Redmi Note 4X

Kaj je ta model pritegnil pozornost uporabnikov? Seveda, značilnosti. V arsenalu pametnega telefona je na voljo izjemna HD ločljivost. 55-palčna diagonala vam omogoča udoben ogled videoposnetkov in fotografij. Visokokakovostna matrica zagotavlja jasno sliko tudi pri neposredni sončni svetlobi. Ampak ne samo za zaslonom ta model je vodil rating pametnih telefonov Xiaomi. Tudi strojna oprema je na višini. Pomnilnik v pripomočku je 3 GB (operativni) in 32 GB (vgrajen). Telefon deluje na procesorju Snapdragon 625. Izstopajoča naprava je dostojna, z baterijo 4100 mAh. Čistost komore je povsem dovolj za dani cenovni segment: glavni - 13 Mp, spredaj - 5 Mp. Zdajmenijo, da po mnenju uporabnikov obstaja prednost, pa tudi ugotoviti, kaj je navedeno v negativnih ocenah. Nobenih slabosti ni bilo. Edina stvar, nekateri lastniki izrazili negativen odnos do dovoljenja optike. Želijo, da bi proizvajalec namestil senzorske module močnejše.
Prednosti tega modela pa so zelo velike. Pregledi se najprej nanašajo na kakovostno skupščino. Seveda, hvaležnost si zasluži zaslon, zmogljivost, dostojno življenje z enim polnjenjem.

Xiaomi Redmi 4A

V oceni pametnih telefonov je Xiaomi Redmi vključila tudi model 4A. Ima zelo dobre lastnosti. Kar zadeva zmogljivost, je pripomoček nekoliko slabši od zgoraj opisane naprave. Temelji na čipu Snapdragon 425. Opremljen je s 5-palčnim zaslonom. Lahko prikazuje sliko z ločljivostjo HD. Standardne kamere so 13 in 5 milijonov slikovnih pik. Na splošno ta naprava z lahkoto upravlja z vsemi nalogami. Tudi s povečano obremenitvijo se zadnji pokrov ne segreje, kar je nedvomna prednost. Telefon, zahvaljujoč bateriji 3120 mAh, lahko ves dan deluje z aktivno uporabo. V pregledih so uporabniki upoštevali dostojanstvo naprave in slabosti. Slednji ima le neznaten zvok v načinu snemanja videa. Prednosti so bile veliko več, zato je Redmi 4A med najboljšimi kitajskimi igralnimi pripomočki. Kaj je bilo zabeleženo v pozitivnih pripombah?
 • Elegantna oblika.
 • Tanko telo.
 • Brezhibno zbiranje.
 • Majhna teža.
 • Zmogljiva zmogljivost.
 • Trajanje baterije.
 • Xiaomi Redmi 4 Prime

  Pri razvrščanju pametnih telefonov Xiaomi ne morete govoriti o drugem modelu. Uporabniki so ocenili Redmi 4 Prime telefon precej visoko. Ima 5-palčni zaslon visoke ločljivosti (Full HD). Da bi se spopadel z vsemi nalogami, je proizvajalec namestil procesor Snapdragon 625. 3 GB RAM-a je dovolj za zagon celo "najtežje" igre. Datoteke in aplikacije lahko shranite v 32-gigabajtnem skladišču. Edina stvar, ki se črpa, so zmogljivosti fotoaparata. Čeprav temelji na 13-megapixel matriki, vendar s slabo osvetlitvijo, fotografije dobijo zelo dolgočasno. Proizvajalec je poskrbel, da je pametni telefon resnično mobilen. Njegovo delo zagotavlja 4100 mAh baterija. Sistem je optimalno optimiziran, tako da lahko en naboj napravo uporablja približno dva dni. Zdaj pa si poglejmo mnenja lastnikov. Za prednosti, ki so jim pripisali skener prstnih odtisov, je govornik dober, dostojna avtonomija. Toda komentarji so se slišali le na naslov kamere.

  Ocena pametnih telefonov s povprečno ceno

  Pametni telefoni kitajskega proizvajalca, ki spadajo v kategorijo povprečnih cen, so kupci zelo povprašani. Upoštevajte, da ti modeli niso enaki. In to potrjujejo številne ocene o pametnih telefonih Xiaomi. Ocena najboljših vozovnic bo predstavljena malo kasneje. Glede na primere te kategorije, moramo reči, da je iskanje telefona s podobnimi značilnostmi, ki so ga izdali drugiproizvajalcev, je to preprosto nemogoče. Aparati s takšno opremo, zlasti ugledna blagovna znamka, bodo dražji za red velikosti. Kakovost pametnih telefonov Xiaomi tudi ni dvoma. Telefoni že več let delujejo brez izjeme. Ali se lahko vsi modeli v tej kategoriji imenujejo boljši? Definitivno ne. Zmagovalci vseh meril so Mi 5s Plus in Redmi Note 3 Pro SE. Prav njihove značilnosti bomo obravnavali še naprej.

  Xiaomi Mi 5s Plus

  Za približno 12 tisoč UAH lahko kupite odličen model pametnega telefona. Mi 5s Plus deluje na precej zmogljivem Snapdragon 821 čipu, njegove zmogljivosti pa zadostujejo za vse naloge brez izjeme. Uporaba telefona je zelo priročna. Zaslon je 57? prikaže sliko v polni visoki ločljivosti. Na naslovu dvojne kamere je zvenel veliko navdušenja. Zmogljivosti vsakega modula so 13 MP. Primerjajte ta model, seveda, z iPhone je nepravilna, vendar še vedno slike iti na "trdo" pet. Naprava uporablja kapacitivno baterijo. Njegov vir (3800 mag) je dovolj za do 2 dni uporabe in brez dodatnih stroškov. Uporabniki verjamejo, da je proizvajalec vzdržal optimalno razmerje stroškovne in strojne opreme. Ampak, žal, ni bilo brez pomanjkljivosti. Lastniki menijo, da je pametni telefon nekoliko debel. To pa vpliva na enostavnost uporabe. Tudi pri delu so bile ugotovljene težave z firmware. Toda kljub temu se lahko model po pravici imenuje boljši, saj ima lep zaslon, odlično kamero z možnostjo snemanja videa kot 4K, zmogljivo delovanje.

  Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE

  V oceni pametnih telefonov XiaomiSrednja kategorija vključuje Redmi Note 3 Pro SE. Njegova vrednost se giblje od 7 do 8000 UAH. Za ta denar proizvajalec ponuja 55-palčni zaslon z ločljivostjo Full HD, procesor Snapdragon 650, tri gigabajte RAM-a, 4G podporo in odlično prednjo kamero s 16 MP. Edina stvar, ki je nekoliko razburila lastnike, je ločljivost glavnega optičnega modula. Ampak glede na stroške, lahko takšno pomanjkljivost oprosti. Večina pregledov pravi, da je cena povsem upravičena z opremo.

  Najpomembnejše vodilne vloge

  Zdaj pa govorimo o vodilnih pobudah, ki so vključene v razvrstitev. Mnenja o pametnih telefonih Xiaomi te kategorije so večinoma pozitivna, vendar nekateri uporabniki še vedno dvomijo. To je posledica dejstva, da je vodilni segment podvržen visokim zahtevam. Po podatkih proizvajalca sta najbolj tehnično opremljena dva modela - Mi Mix in Mi 6, ki sta se pojavila pri prodaji z razliko v pol leta. Mnogi uporabniki verjamejo, da nikakor niso slabši od zastav drugih blagovnih znamk. Imajo celo pomembno prednost - strošek, ki je bistveno nižji od konkurence.

  Xiaomi Mi Mix

  Ta model pametnega telefona je padel na srce večine uporabnikov. Ima veliko oboževalcev. Takšna priljubljenost je zagotovljena z dejstvom, da je proizvajalec poskušal čim bolj optimizirati sistem, tako da deluje brez napak. Vsi procesi se obdelajo hitro. To je rezultat zmogljivega čipov Snapdragon 821. Njegove lastnosti so dovolj za delo sodobnih aplikacij. Naprava ima tri napravegigabajtov RAM-a. Težave s pomanjkanjem prostega pomnilnika sploh niso zahtevni uporabniki, saj je zmogljivost shranjevanja 128 GB. Mi Mix je problem. Razvijalci so ga opremili z velikim zaslonom, diagonalo katerega je enako 64 ?. Kakovost, s katero se predvaja slika, je čudovita. Lastniki imajo ločljivost 2040x1080 px. Te specifikacije dopolnjujejo tudi 4400 mAh kapacitivno baterijo.
  Uporabniki pravijo, da je naprava opremljena s čitalnikom prstnih odtisov. Njegova glavna prednost je zaslon brez okvirja. Ta inovativna tehnologija je omogočila, da je model Mi Mix izstopal pred konkurenco. Vendar ni vse tako gladko. Uporabniki so menili, da razvijalci niso vzeli dovolj resno v kamere. Pametni telefon, odkrito rečeno, prejel povprečno optiko, tako da ne morete računati na brezhibno kakovost.

  Xiaomi Mi 6

  Trg pametnih telefonov Xiaomi je seveda vključeval model Mi 6. Ta vodilna naprava je pritegnila pozornost kupcev s super zmogljivostjo, ki prihaja s procesorjem Snapdragon 835 in 6 GB RAM-a. Steklena torbica je elegantna. Na sprednji strani je 515-palčni zaslon visoke ločljivosti (Full HD). Toda ta model ni brez pomanjkljivosti. Iz neznanega razloga razvijalci niso zagotovili avdio priključka in zunanje reže za shranjevanje. In če je pomanjkanje slednje lahko upravičeno velike zmogljivosti za shranjevanje notranjega pomnilnika (128 GB), prvi - nič. Upoštevajte, da je za večino uporabnikov to precejšnja pomanjkljivost.

  Pametni telefon z najboljšimicamera

  Izpolnjuje seznam najboljših modelov pripomočkov, ki jih je zmagal kriterij ločljivosti kamere. Xiaomi Smartphone Ranking je vodil napravo Mi Note 2. Po mnenju uporabnikov nima nobenih slabosti. Toda koristi so več kot dovolj. Med njimi so:
 • Visoka zmogljivost (Snapdragon 821 4 /64GB).
 • Moduli fotoaparata Sony (226Mp).
 • Visoka jasnost in barva slike na fotografijah.
 • Dober zaslon (OLED matrika, 57?).
 • Odlična zbirka, visokokakovostni materiali.
 • Sorodne publikacije