Ne morem iti na Play Market. Možne napake in njihovo odpravljanje

Pri delu s storitvijo "Play Market" se pogosto pojavljajo napake. V tem primeru se prikaže sporočilo o napaki strežnika ali ni povezave. Nezadovoljni uporabniki pišejo v službo za podporo sporočilu: "Ne morem iti na" Plake Market ". V tem članku bomo razpravljali o možnih vzrokih za takšne napake in kako jih odpraviti.

Ponovni zagon OS

Uporabniki se pogosto pritožujejo: "Ne morem iti na Plays Market na Androidu". Dejstvo je, da na mobilnih napravah pogosto pride do "zamrznitve" operacijskega sistema. Za rešitev problema morate ponovno zagnati pametni telefon. Na ta način se lahko zrušijo storitve in druge aplikacije.

Odstranjevanje nepotrebnih informacij

Velika količina nepotrebnih informacij, shranjenih v telefonu, je lahko vzrok za napake v programu Google Play. Uporabnik mora ponastaviti nastavitve pripomočka:

 • V ta namen odprite meni naprave.
 • Nato pojdite na nastavitve.
 • Nato pojdite na zavihek "Apps" in izberite aplikacijo Play Market.
 • Krmiljenje pojavnega okna. Uporabnik mora klikniti na gumb "izbriši podatke".
 • Da lahko sistem prepozna spremembe, je treba ponovno zagnati mobilni telefon.
 • Odstranitev nameščenih posodobitev

  Kaj storiti uporabnikom, ki objavljajo na forumih za sporočila, kot je "ne morem dostopati do Plays Market na Androidu"? Lahko poskusite odpraviti napakeOdstranitev nameščenih posodobitev:
 • Za to, kot pri drugi metodi, morate iti v meni.
 • Nato odprite nastavitve in izberite vrstico "add-on".
 • Nato morate navesti aplikacijo Play Market in klikniti povezavo "Odstrani posodobitve".
 • Aplikacija se vrne v prvotno stanje.

  Ponastavitev Googlovih storitev

  Kako dostopati do storitve Play Market, če zgoraj navedene metode ne delujejo? Včasih se težava odpravi s ponastavitvijo nastavitev programa Google Services. Če želite dokončati ta dogodek, morate iti v nastavitve. Nato morate zapisati točko "dodatki". Na seznamu nameščenih aplikacij morate izbrati »Googlove storitve«. Nato kliknite gumb "počisti predpomnilnik".

  Aktiviranje programa Download Manager

  Če je ta pripomoček deaktiviran, se bodo neprestano pojavljale napake pri Play Marketu. Če želite omogočiti upravitelja zagona, odprite meni naprave. Nato morate iti v razdelek "nastavitve". Tukaj morate zapisati vrstico "add-on" in pojdite na zavihek "all". Na seznamu nameščenih aplikacij izberite »Upravitelj prenosov«. Če je aplikacija ustavljena, morate klikniti na gumb "omogoči". Ko končate te korake, morate znova zagnati mobilni telefon in preveriti program.

  Brisanje Google Računa

  Pomembno je vedeti, da bodo pri deaktiviranju računa izbrisani vsi pomembni in potrebni podatki. Preden izvedete topostopek je treba podpreti:
 • V ta namen pojdite na nastavitve.
 • Nato pojdite na zavihek "računi" in navedite želeni račun.
 • Nato morate klikniti na naslov nabiralnika. Odpre se meni za sinhronizacijo.
 • Uporabnik mora označiti potrebne elemente. Ta meni ustvarja varnostne kopije osebnih podatkov in stikov.
 • Če želite shraniti pomembne informacije o napravi, kliknite gumb "setup" in izberite "synchronize". Sistem bo varnostno kopiral vse pripomočke.
 • Po sinhronizaciji morate deaktivirati Google Račun. Kako do dostopa do storitve Plays Market po brisanju računa? Ko boste ponovno avtorizirali, bo uporabnik pozvan, da obnovi varnostno kopijo. Kliknite na gumb "ok". Ko izbrišete in ponovno aktivirate svoj račun, je treba trg Play Play normalizirati.

  Odpravljanje težav z združljivostjo programov

  Eden od možnih razlogov, zakaj lastniki naprav na Android-u napišejo »Ne morem dostopati do Play Market«, je prisotnost konfliktnih aplikacij. Takšne pripomočke namestijo sami uporabniki. Med zlonamerno programsko opremo sodi aplikacija Freedom, ki uporabnikom omogoča brezplačen nakup igralne valute.

  Urejanje datoteke "gostitelji"

  V iskanju zanimivih pripomočkov novinci obiščejo nepreverjena spletna mesta. Po takih obiskih se na forumih pojavi na tisoče poizvedb: »Ne morem se prijavitiv "Play Market" iz telefona "," izgubljeni denar na računu "in tako naprej. Da ne bi povsem ponastavili vseh nastavitev naprave, morate urediti datoteko "gostitelji":
 • Uporabnik mora odpreti razdelek "nastavitve", izbrati postavko "programi" in odpreti zavihek "nameščen".
 • Seznam pripomočkov mora izbrati zlonamerni program.
 • Nato morate klikniti na gumb "izklopi".
 • Nato odstranite nastavek.
 • Ne morete izbrisati datotek, ne da bi ustavili pripomoček. Ko ponovno zaženete napravo, morate preveriti spremembe.

  Vrni se na tovarniško stanje

  Kaj storiti, če zgoraj navedene metode niso rešile težave? Da ne bi motili storitve podpore s številnimi sporočili na temo: "Ne morem iti na Play Market", lahko poskusite popraviti sesutje s ponastavitvijo vseh nastavitev. To je precej radikalna odločitev. Ta postopek bo pomagal odpraviti večino težav, povezanih z delom nameščenih programov in samim sistemom:

 • Za začetek glejte razdelek "nastavitve".
 • Nato si zapomnite element "obnovitev in ponastavitev". Odpre se novo okno. Uporabnik mora klikniti povezavo "ponastavi".
 • Pred začetkom tega postopka morate varnostno kopirati pomembne podatke. Informacije, shranjene na pomnilniški kartici, bodo ostale nedotaknjene. Nato znova zaženite napravo in obnovite varnostno kopijo stikov.

  Preverjanje povezave z omrežjem

  Večina uporabnikovpošljite podporni službi sporočilo z besedilom: "Ne morem iti na" Play Market ", piše, ni povezave." V tem primeru je vzrok napake pomanjkanje internetne povezave. Preverite omrežne nastavitve in znova zaženite usmerjevalnik.

  Vključno z Google Records

  Napake pri predvajanju na trgu se pogosto pojavijo zaradi onemogočenja računa. V takih primerih uporabniki pošljejo zahteve za tehnično podporo, kot so: "Ne morem iti na" Play Market ", napisal, morate se prijaviti." Če želite aktivirati svoj račun, morate odpreti meni naprave. Nato kliknite ikono "setup". Nato morate zapisati postavko "računi". Tukaj morate klikniti na povezavo "dodaj". Uporabnik mora navesti e-poštni naslov in geslo. Ko končate te korake, morate preveriti delo aplikacije Play Market.

  Preverjanje nastavitev časa in datuma

  Če nimate stabilne povezave z omrežjem, vam ni treba panike in ustvarjanja forumov na temo: "Ne morem iti na" Play Market ", napisal, da je napaka strežnika." Za začetek preverite nastavitve časa in datuma. Uporabnik mora odpreti meni. Nato morate zapisati element "nastavitve". Tukaj morate izbrati vrstico "datum in čas". Nato nastavite časovni pas in čas. Vključiti morate sinhronizacijo z omrežjem.

  Onemogočanje nastavitev proxyja

  Ko vidijo sporočilo, da niso povezane, uporabniki iščejo poizvedbe: "Ne morem se prijaviti v" Play Market ", piše časje čakajoča povezava potekla ". Ne zapravljajte časa. V takih primerih morate najprej preveriti Wi-Fi. Če se druga spletna mesta in programi odprejo brez težav, mora uporabnik onemogočiti strežnik proxy. Za dokončanje opravila kliknite gumb "Nastavitev". Nato morate odpreti razdelek "Wi-Fi". Prikaže se seznam dostopnih točk. Uporabnik mora izbrati domače omrežje. Odpre se novo okno. Nato morate klikniti na povezavo "spremeni omrežje". Nato se prepričajte, da je beseda "ne" prikazana blizu elementa "proxy strežnik". V tem primeru je treba aktivirati možnost "napredni parametri". Če ni napisa, mora uporabnik onemogočiti strežnik proxy.

  Namestitev statičnega DNS-a

  Če zgornje metode ne delujejo, morate poskusiti odpraviti težavo na naslednji način. Uporabnik se mora vrniti v razdelek Wi-Fi. Z izbiro dostopne točke na seznamu morate klikniti na gumb "Spremeni omrežje". Nato izberite potrditveno polje poleg možnosti »napredne možnosti«. Potem potrdite polje poleg statičnih nastavitev IP. Spodaj sta dve polji DNS. Potrebno jih je zapolniti s številkami 888.8 in 884.4. Nato morate klikniti na gumb "shrani". Nato morate znova zagnati Wi-Fi v mobilni napravi in ​​ponovno preveriti aplikacijo Play Market.

  Spreminjanje nastavitev usmerjevalnika

  Nastavitev parametra MTU 1500 na programsko opremo usmerjevalnika se običajno izvede samodejno. Zatonekateri programi se sploh ne začnejo. Do te težave pride pri vseh napravah, ki so povezane z dostopno točko. Nastavitve MTU lahko ročno spremenite. To bo uporabniku odvzelo potrebo po ustvarjanju poizvedb: "Ne morem iti na" Play Market ", ne deluje z Google Play. Če želite spremeniti parametre MTU, morate iti v nastavitve usmerjevalnika in odpreti razdelek "omrežje". Nato pojdite na zavihek "WAN". Na dnu je prikazana vrstica "MTU size". V prazno polje poleg napisa vnesite 4 številke. Uporabnik, ki ne more stopiti v stik s ponudnikom, mora izbrati eno od več možnosti: 142014601500. Nato morate shraniti nastavitve in ponovno zagnati usmerjevalnik. Če želite spremeniti MTU v programski opremi podjetja Asus, morate odpreti razdelek »Internet«. Skupaj z vrstico "dodatne možnosti pppd" lahko vidite dve polji. Predpisati morajo številko 1460.

  Sorodne publikacije