Napaka 0x80070057 pri nameščanju oken: kako popraviti?

Na žalost mnogi uporabniki pohvalijo sedmo različico operacijskega sistema Windows in ni zavarovana pred pojavom napak. Še slabše, to se lahko celo zgodi v fazi namestitve v računalnik. Napaka 0x80070057 je precej razširjen pojav. Predlaga se, da se raziščejo vzroki za takšno neuspeh in metode za reševanje nastajajočega problema.

Vrste napak 0x80070057

Napaka sama po sebi je več različic, odvisno od situacije. Na primer, koda napake 0x80070057 lahko nakazuje težave z namestitvijo posodobitev (čeprav posodobitev »Windows« v samodejnem načinu vključuje posredno), izdajanje sporočil o nepravilni dodelitvi parametrov itd. Večina uporabnikov ne razume veliko .

V tem primeru nas zanima pojavljanje napake 0h80070057, ko morate namestiti Windows. Najpogosteje se napaka kaže v fazi oblikovanja particije, ki je poskus namestitve.

Napaka 0x80070057. Napaka pri namestitvi operacijskega sistema Windows: Vzroki

Preden se odločite za odpravo težave, morate razumeti vzroke za njegovo povzročitev. To lahko vpliva na nadaljnje odločitve. Torej, kaj je razlog za napako 0x80070057 v fazi namestitve operacijskega sistema? Praviloma se ne izvaja s trdega diska, temveč iz odstranljivega nosilca, zato so lahko prvi vzroki poškodbe nosilcev in nepravilno posnete slike. Poleg tega je lahko še ena težava, da namestiteoriginalni namestitveni se ne uporablja, vendar pa uporabnik posilstva, v katerem lahko nekaj pomembnih orodij ali module preprosto ni na voljo. Ne možnost je izključena in da je namestitev sama in distribucijo ni kriv, ampak težko strmoglavilo pogon in RAM dajejo tak učinek.

Napaka 0x80070057: kako popraviti namestitev optičnega diska

Prvič, menijo optičnih diskov, kot najpogostejše namestitvenih slik snemanje medijev. Na žalost, večina programov za CD /DVD gorenja samostojno določi hitrost pisanja navedeno na medije, nato pa jo je z največjo hitrostjo. Ni izključena možnost, da uporabniki, ki ne želijo izgubljati časa, je največja hitrost snemanja nastavljen tudi samostojno.

Vendar to ni priporočljivo. Ne pozabite: nižja hitrost snemanja, boljši so rezultati. Če pogon ali pogon podpira snemanje na 1x ali 2x, mora prikazati naslednje možnosti. V najslabšem primeru - 4x (vse podprte pogoni).
Obvezno potem mora zapisovalna izvedemo tako imenovano preverjanje (testnih) podatkov. Šele takrat lahko govorimo o določeni rezultat.

možnosti pri uporabi USB-disk

Flash disk, prav tako ni tako preprosta. Domneva se, da je napaka 0x80070057 pogosto pojavi samo takrat, ko namestitev se začne z napravami, ki se je zapis, ki v načinu programskega uporabo UltraISO USB-HDD +, ki se lahko spremeni v drugo različico (v2).
Morda je izhod iz situacije, da spremenite aplikacijo ali dokončate oblikovanje pogona USB (in ga morda zamenjate z drugim medijem).

Težave s trdim diskom

Nazadnje, najpomembnejši problem pri nemožnosti formatiranja je lahko, da je na trdem disku prišlo do napake, ali pa je bila napaka. V prvem primeru morate pred začetkom namestitve uporabiti obnovitveno particijo pri zagonu z namestitvenega diska, ki pozove ukazno vrstico (Shift + F10) z ukazom chkdsk c: /x /f /r.
Če to ne uspe, je najbolje uporabiti vsestransko uporabnost podjetja Victoria. Vendar pa napak ne bo popravila, ampak bo opozorila na propadajoče sektorje. Te možnosti ne marate? Uporabite konzolni program HDD Regenerator, ki lahko, glede na njegove ustvarjalce, obnovi površino trdega diska. Običajno sporočilo o napaki kaže, da particije ni mogoče formatirati s serijsko številko 0. Druga možnost je, da poskusite namestiti sistem v drugo logično particijo. Seveda ni dejstvo, ampak včasih pomaga.

Testiranje RAM-a

Ne tako pogosto, vendar je še vedno možnost, da trdi disk v situaciji ni kriv. Prav tako igrajo vlogo neuspeh slotov RAM ali nedoslednost njegovega obsega z zahtevanimi sistemskimi zahtevami.

V drugem primeru je vse jasno: poglejte zahteve sistema Windows in ga primerjajte z njegovo konfiguracijo v razdelku lastnosti sistema.
V prvi različici uporabljamo pripomoček Memtest86 +, ki je posodobljenPriznana je kot najboljša za izvajanje različnih testov RAM. Poleg tega je težava lahko v tem, da so reže vstavljene z različnim standardom. Na primer, običajen pomnilnik DIMM ni povsem združljiv z DDR in tudi DDR 2-5 bari sami na isti matični plošči lahko delujejo nepravilno. Izhod: korak za korakom, da odstranite vsako pomnilniško vrstico, pri čemer ostane prostornina, potrebna za namestitev sistema, s ponovno namestitvijo. Proces je seveda precej dolg, toda kaj storiti? Moram trpeti (razen če vprašanje ni nadomestiti celotnega RAM-a).

Če nič ne pomaga

V primeru, da vse prejšnje rešitve ne prinesejo rezultatov in sistem ne želi biti nameščen, je morda problem matična plošča in glavni čip procesorja. Tam zagotovo ne boste naredili ničesar - spremeniti se morate. Druga točka je lahko povezana z isto napajalno enoto, ki ne more zagotoviti napajalne napetosti glavnim komponentam računalniške enote. Jasno je, da je treba elementarno preveriti njegove deklarirane lastnosti v primerjavi z napetostjo, porazdeljeno med glavne komponente sistema, priključene na matično ploščo. Isti video adapter je sposoben prevzeti takšen del bremena, ki ga je treba presenetiti (in to je procesor in hladilnik).
Ampak to so izjemno redke situacije, zato se najprej znebite napake, ki jo lahko dosežete na zgoraj predlagane načine.

Zaključek

Če povzamemo vse zgoraj navedeno, lahko to opažamoPosodabljanje »Windows« (kar se samoumevno) v fazi namestitve sistema vlog ne igra. Toda sama napaka je preprosto odpravljena, saj je v večini primerov povezana le z napačnim snemanjem namestitvene slike na izmenljiv medij (če to ni fizična škoda na mediju). Razčlenitev strojne opreme je druga zadeva. O tem ni bilo nobenega posebnega jezika.

Sorodne publikacije