Največja tableta na svetu: funkcije in fotografije

Dimenzijske tablice z diagonalo zaslona več kot 12 palcev - to je precej redka in nenavadna za ta segment. Tukaj smo navajeni, da vidimo netbooke, ultrabooke in chromeboke, torej popoln računalniški zaslon s tipkovnico. Običajno so takšni pripomočki dvojna palica. Da, imajo bolj učinkovit vizualni učinek: gledanje filmov, igranje iger in risanje na takšnih napravah je veliko bolj udobno. Toda povečana diagonala pomeni večjo težo in posebne strukturne značilnosti. Zato je ergonomski del naprave v tem primeru veliko svetlejši. Kljub temu pa povpraševanje po velikih mobilnih pripomočkih, čeprav majhnih, še vedno obstaja, in znani proizvajalci se včasih veselijo svojih navijačev z velikimi tablicami. Ne glede na to, koliko bi minimalisti prekrili s takimi napravami, bodo še vedno našli kupca. Poskušali bomo poudariti to vprašanje in razmisliti o najbolj opaznih modelih, od katerih jih je večina v prodaji.


Predstavljamo vam pregled največjih plošč na svetu. Fotografija naprav, glavne značilnosti in druge funkcije bodo obravnavane v našem članku. Seznam se bo vodil iz večjega v manjši. Torej, začnimo.

Ardic Technology London Edition (383 "diagonala)

Največja tableta na svetu ima diagonalo 383-palčne črte in se nahaja v Londonu. specialisti
Poleg masivnega zaslona je tipkovnica ustrezne velikosti povezana z največjo svetovno tablico. Med gumbi lahko vidite posebne skladbe za uporabnike, ki vam omogočajo, da hitro dosežete želeno tipko.


Značilnosti naprave

Kljub bolj uporabnemu polnjenju je največja tablica na svetu bolj umetniški projekt, saj je praktičnost take naprave velika težava. Naprava deluje na platformi "Windsor Mobile". Glede specifikacij se pripomoček ne more pohvaliti z visoko zmogljivostjo. Največja svetovna tableta se odlično pokriva z videom in prikazom fotografij, kot tudi z običajnimi aplikacijami OS. Toda nekaj resnega, da bi ga poganjali, žal ne bo delovalo.

Ardic Mobile Technology (65 ")

Še en otrok iste družbe, ki se lahko varno imenuje največja tableta. Model je opazno manjši od naprave, nameščene v Londonu in bolj kot velika TV kot ročna tableta. Naprava je tudi bolj značilna za umetniško napravo, ker ji je odvzeta praktičnost, ki jo pričakujete od mobilnega pripomočka.
Poleg tega velika tablica (pic zgoraj) deluje pod nadzorom operacijskega sistema Android in ne "Windsor Mobile". Za uravnovešanje ergonomskih kotov so razvijalci izdelali majhno kopijo pripomočka, ki ga lahko uporabite za nadzor te naprave. Toda brez tega ima vse potrebne lastnosti tablete.
Zaslon na dotik lahko upravljate tako z velikimi tabletami kot tudi z majhnimi pripomočki. Modeldobil precej pomemben nabor čipov in zelo zmogljivo baterijo za vse. Obstaja nekaj kamer - prednji in zadnji, kot tudi USB vrata, HDMI in podpora za wifi. Model se praviloma uporablja za predstavitve zaradi pomanjkanja ergonomskih lastnosti za obliko tabličnega računalnika. Poleg tega na izlet ne boste potovali.

Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 (20 ")

Tretja največja tablica je model iz znane blagovne znamke Panasonic - Toughpad 4K UT-MB5, ki je ena izmed najboljših velikih tablet dneva. 8 GB delovanja, kot tudi zmogljiv procesor Intel.
Model vam omogoča zagon tudi najbolj zahtevnih igralnih in grafičnih aplikacij. Deluje na tabličnem računalniku, ki teče na platformi Windsor in podpira vso programsko opremo za ta model. Naprava ima vsa potrebna orodja za komunikacijo: brezžični moduli wi-file, "Bluetooth" in ima tudi režo za kartico SIM. Poleg tega je na voljo podpora za USB 3.0. Oblikovalci niso pozabili na kamere. Sprednja plošča lahko ustvari ločljivost 1280 x 1024 slikovnih pik, zadaj pa 1920 x 1080.

Značilnosti naprave

Tableta ima pametni senzor, ki podpira do deset hkratnih dotikov. Model je postavljen kot orodje za oblikovalce, umetnike in obrtnike, zato je podjetje skrbno predstavilo napredno pisalo. Slednje močno olajša delo omenjenim strokovnjakom.
Model je tudi zadovoljen s kakovostjo zbiranja in uporabljenimi materiali. Obstajajo tudi magnezijeve zlitine, insteklena vlakna, drugi plemeniti elementi. Poleg tega ima naprava dobro zaščito in tiho doživlja padec višine pol metra na trdni površini. Vse komponente delujejo odlično, toda tablični računalnik ima enako slabost kot drugi mobilni pripomočki, kot je načrt - kratko življenjsko dobo baterije. Če morate naložiti napravo, potem je največ, kar lahko iztisnete, nekaj ur plodnega dela. V drugih primerih, kot sta glasba in brskanje po spletu, baterija traja pet do šest ur.

Samsung Galaxy View (184 ")

Drugi Samsung ni majhna tableta, velikost modela pa enostavno zapre celo nekaj prenosnih računalnikov. zelo uspešna in povpraševanja.
Velikost zaslona ne more vplivati ​​na težo naprave. 2650 gramov se čuti na naročju ne kot tableta, temveč kot resen prenosnik. Toda proizvajalec je napovedal ta trenutek in predlaga uporabo modela v stacionarnem načinu s pomočjo posebnega stojala, ki je priloženo napravi. Tehnični del tablice ni ahti, ampak za oblikovalce in laike je dovolj. Gamemani ne marajo "nadeva", ker je v resnih igrah potrebno ponastaviti grafične nastavitve na povprečje in celo na minimalne vrednosti.

Značilnosti naprave

Delovanje blagovne znamke je skladno z blagovno znamko Exynos 7580 na osmih jedrih, 2 GB RAM-a in 32 GB notranjega. Kamere obstajajo tudi, vendar z njihovo pomočjoodlične fotografije ne bodo delovale. Pogled od spredaj je primeren le za video messenger, zadaj pa so običajne fotografije, ki jih lahko ocenimo kot dobre. Toda proizvajalec naprave ni postavil kot fotografsko orodje.
Ni vprašanj o kakovosti zbiranja in materialov. Telo ne priteka, ne škripa in se ustrezno obnaša. Prav tako je bilo vprašanje časa, ko je baterija trajala. Znatna količina 5700 mAh baterije lahko deluje do 4 ure pri polni obremenitvi ali do 8 pri zmernih.

Apple iPad Pro 2017 (129 ")

Ta uravnotežen model je zasnovan za reševanje praktično vseh nalog, zahvaljujoč zmogljivemu naboru čipov, ki je dober pripomoček za delo in zabavo. Modeli pustijo pozitivne povratne informacije ne samo za oblikovalce in kravate, pa tudi zahtevne igralce.
129-palčni pripomoček je prejel matrico odlične kakovosti z visoko ločljivostjo. Hitrost naprave je primerljiva s prenosnimi računalniki v srednji ceni, v nekaterih primerih pa tudi pri aplikaciji (premium). V prodaji lahko najdete več sprememb te serije. Razlikujejo se le v količini notranjega pomnilnika - 64256 in 512 GB. Procesor se ne spreminja, kot tudi velikost pomnilnika RAM - 4 GB.

Značilnosti naprave

Pri izdelavi velikih pripomočkov oblikovalci praviloma prihranijo pri kamerah, vendar ne v primeru zračne blazine za 2017. Tablica ponuja uporabniku odlično kakovost fotografiranja na zadnji kameri in dobro spredaj. Vreden je en sistem optične stabilizacije.
KajKar se tiče kakovosti zbirke in uporabljenih materialov, imamo tukaj klasičen predstavnik Applea, tudi brez namigov o strukturnih napakah: v mislih ni zamud, škripanja ali razpok. Kljub dostojni velikosti je ergonomski del trpel minimalno. Tablete so udobne za uporabo in jih shranite v rokah. Prav tako zadovoljen z zmogljivostjo akumulatorske baterije. Tudi, če je potrebno pripomoček naložiti vsakomur, kot je mogoče, bo to mirno delovalo do 9 ur. V mešanem načinu je dovolj za en dan. No, za tiste, ki želijo uporabljati napravo kot e-knjigo ali deskanje po internetu, ne morete skrbeti za polnjenje nekaj dni. Seveda, za vse te pluse bodo morali plačati veliko denarja, vendar sodeč po ocenah priljubljenih recenzentov, ni nobenega preplačila za blagovno znamko. Poleg tega je ta model na trgu že dve leti in njegove cene so se občutno znižale.

Sorodne publikacije