Najboljši varen telefon: ocene in ocene

Ni skrivnost, da so zaščiteni telefoni z zmogljivo baterijo naenkrat naredili resnično ogorčenje. Tudi zdaj so takšne naprave v dobrem povpraševanju. Pri nakupu takšne naprave se lahko potrošnik prepriča, da njegov pripomoček ne potone ali zlomi, ne bo reagiral na zelo visoke temperaturne razlike. Pogosto takšne naprave pridobijo ribiče. Konec koncev so bili zabeleženi številni primeri, ko se celica po naključju pojavi v vodi.

Kratke informacije

Varen telefon je na voljo samo, če je v skladu s splošno sprejetimi standardi in zahtevami. Na primer, da bi proizvajalec lahko izjavil, da je naprava sposobna vzdržati dolgo bivanje v vodi, bi morala biti tehnologija sestavljanja in stabilnosti površine enaka tehnologiji, predpisani v ameriških standardih pravil MIL-STD 810G.

Obstaja ločen razred IP67. Sledi mu zaščita pred vlago in prahom. To vprašanje je pomembno, tudi če ne gre za varen telefon. Pri oblikovalčevi zasnovi, taka montažna tehnologija ne vpliva, na površini je neopazna, kar pa ne moremo reči o zaščiti pred udarci. Zaradi uporabe trdnih materialov in uporabe potrebnih tehnologij telefon bistveno razširi svoje dimenzije in s tem poveča težo. Mnogi potrošniki se pritožujejo, da je ergonomija zelo nizka. Zaradi tega varen telefon pogosto deluje kot rezerva, kot pravijo, "v skrajnem primeruprimeru “. Članek predstavlja oceno znanih naprav.

Ocene telefonov - 2016

Ponujamo vam pregled ocene telefonov, ki vam bo pomagal določiti izbiro naprave zase.
 • Saygus V2.
 • Turingov telefon.
 • Samsung Xcover 3.
 • Ginzzu RS91 DUAL.
 • Alcatel OneTouch Go Play 7048X.
 • Blackview BV6000.
 • SENSEIT P7.
 • TeXet TM-513R.
 • Ginzz R6 Dual.
 • Ginzzu R6 Dual - 9. mesto

  Najprej bo ta naprava všeč ljubiteljem ribolova ali odlične igre. Naprava ima vgrajen radio, ki omogoča govorjenje samo na določenem kanalu. Nima funkcije skeniranja predlaganega obsega. Kanali samo 20 kosov. Zaradi prisotnosti nekaterih gumbov lahko varen telefon prilagodi moč naprave. Poleg tega obstaja dodatni ključ, ki ni blokiran. Uporablja se za klicanje radia.

  Sama zasnova v celoti ustreza že omenjenemu razredu IP67. Napravo lahko postavite na globino največ 30 minut. Dolgotrajna izpostavljenost vodi, zaščitna struktura ne bo preživela. Telefon, zaradi tega, ker je moralno dolgo zastarel, ne more potrošniku dati vsega, kar si želi. Pregledovanje slik na napravi na primer ni udobno. Uporabniki označujejo veliko svetlosti, kar vam omogoča preprosto delo s telefonom, tudi pri močni sončni svetlobi. Kaj so potrošniki opazili? Telefon vam omogoča uporabo dveh sim kartic, baterija pa je odstranljiva. Na žalost ima ta varen telefon svoje slabosti. Kaj so Kupci se pritožujejo premaloprostornina pomnilnika, skoraj prazna zaklepanje zaslona, ​​rahlo šibka svetilka. Pohvale so 100-odstotno izražene v primerih, ko ga je oseba pripeljala na delo, na primer v gradbeništvo. Ne morete se bati padca telefona, zaspati z nekaj stvari ali naliti tekočino. Dobro opravlja svoje naloge.

  TeXet TM-513R - imetnik 8. mesta

  Poimenovanje varnostnih tipkovnic, morate povedati o TeXet TM-513R. Ta proizvajalec se ukvarja s kopiranjem nekaterih modelov kitajskega podjetja Chinavasion. Prva različica tega telefona je popolnoma navzven drugačna od originalne, kar ne moremo reči za TM-513R. Vsaj razlika je v tem, da je zaslon dobil manjšo ločljivost. To je proizvajalcu omogočilo, da je nekoliko znižal ceno naprave, da bi jo potrošniki lahko kupili ne glede na njihovo finančno stanje. Poleg neizpodbitne prednosti ima telefon veliko življenjsko dobo baterije. Moje dolžnosti za zaščito so odlične. Ker se robovi nahajajo na posebni aluminijasti oblogi, lahko telefon zlahka prenese veliko obremenitev.

  Prednosti in slabosti TeXeta TM-513R

  Potrošniki upoštevajo prednosti odlične baterije, močnostnih elementov na telesu in skladnosti s standardom IP67. Med minusi opozarjajo na naslednje: ne da bi zapustili zaklepanje telefona, je mogoče na sporočilo odgovoriti (možno je to narediti po pomoti v žepu), v kontaktni knjigi se lahko doda samo ena številka v ločenem stiku.

  SENSEIT P7 - 7. mesto

  Zaščiteni telefoni za ekstremne športe so zasnovani za ekstremne situacije. To je ravno opisani model. Telo je oblikovano tako, da obstaja veliko gumijastih vložkov. To je potrebno, da se prepreči poškodovanje naprave pri padcu z višine. Razumite, da telefon brez težav nosi in vodo, lahko iz števila razpoložljivih škrbine. Šele po 30 minutah zadrževanja v tekočini se bo začel spuščati v napravo in pokrivati ​​najpomembnejše elemente čipa.
  Ko je naprava izgubljena, jo je lahko najti - osvetljena je v svetlo oranžnih barvah. Baterija telefona ne bo vidna nikomur, razen razvijalcu, saj zadnja plošča ni odstranljiva. Pod njim je baterija 3600 čarovnika. Če ne delate preveč na napravi za polnjenje, bo trajalo nekaj dni ali celo tednov. Pomnilniške kartice ne morete uporabljati - ni zanj namenjena. Fotoaparat ima zelo nizko ločljivost in zaslon na žalost pušča veliko možnosti. Ampak še vedno je kupil nekaj potrošnikov. Zakaj? Visoka raven zaščite pred vodo, nedrseče telo, glasen zvočnik, dolgo življenjsko dobo baterije in lep dizajn. Od minusov - prevelika cena, zelo majhen zaslon in pomanjkanje standardnega USB priključka. Telefon lahko preživi sneg, led, dež, umazanijo, vročino in neverjetno mraz, kot tudi padajo z višine.

  Blackview BV6000 - 6. mesto

  Mladi proizvajalec se je odločil, da bo svojim strankam zadovoljil ne le visoko kakovostno napravo, ampak tudi varno. Treba je omeniti, da sodobne pripomočke, čeprav so sposobni preživeti padec ali zadetiprahu, če pa padejo v vodo, je malo verjetno, da bi lahko delali. Kot veliko drugih varnih mobilnih telefonov, ima to zmogljivo baterijo. Poleg tega potrošniki praznujejo velik začetek v navigacijskem programu, sposobnost za delo kot radio. Poleg tega je nameščena majhna količina odvečne programske opreme, ki povzroča resnično veselje. Od minus kupci opozarjajo na previsoko ceno, nezamenljivo baterijo in veliko težo.

  5. mesto: Alcatel OneTouch Go Play 7048X

  Še naprej razmišljamo o varnih telefonih leta 2016, še enemu modelu. Najbolj je primerna za najstnike, ki vedno znova poskušajo "ubiti" še en pametni telefon. Naprava je sposobna pritegniti mlade na račun svojega videza in odlične funkcionalnosti. To bo zlahka začela v najboljši obliki tudi najbolj intenzivne igre. Po mnenju potrošnikov telefonu manjka količina vgrajenega pomnilnika, še ena reža za sim kartice. Od prednosti - ko je kontaminiran lahko umijte napravo z milom in vodo, prodajajo več vrst registracije barv, povprečna cena.

  4. mesto: Ginzzu RS91 DUAL

  Ginzzu je že dolgo vodilna v svetu varnih segmentov telefonije. Opisani model je vključen tudi v seznam predlaganih. Zaščitne funkcije, ki so opremljene z napravo, so idealne. Vendar pa uporabite telefon kot vsakodnevno, pod pogojem, da bo lastnik igral igre ali se povezoval v internet, ni vredno, saj zmogljivost ni visoka.značilnosti. Funkcijo naprave lahko imenujemo razpoložljivost ločenih ključev za sprejem in dokončanje klica. Polnjenje in količina pomnilnika resnično dopuščata veliko želje. Trajanje baterije je določen plus. Ginzzu RS91 DUAL ima vgrajeno kapacitivno baterijo. Vendar pa ima večina takih naprav močne baterije. V prodaji ni veliko zaščitenih telefonov, vendar je kupec še vedno upravičen do izbire. In, da ne bi obžalovali nakupa, je priporočljivo, da bodite pozorni ne le na značilnosti, ki jih zahteva proizvajalec, temveč tudi na pričevanja resničnih ljudi. O tej napravi se lastniki v 90% pozitivno odzivajo. Edina stvar, ki jih veliko skrbi, je nizka zmogljivost.

  3. mesto - Samsung Xcover 3

  Zaščiteni telefoni z zmogljivo baterijo za ekstremne produkte veliko znanih podjetij. Trije voditelji so ustanovitev korejskega podjetja "Samsung". Malo je verjetno, da bo kdo presenečen, saj so v zadnjem času vse vrste tehnologije in mobilnih naprav zelo povprašane. Kupcem je všeč ne le kakovostna montaža, temveč tudi uporaba inovativnih tehnologij v izdelkih podjetja Samsung. Telo naprave je zasnovano tako, da je zaščita SUV (tako vzdevka njenih uporabnikov) precej dobra. Ni izpostavljen vodi, vlagi, prahu, pesku in tako naprej. V vodi bo do 30 minut na globini največ 1 metra. Pri padcu z višine ne več kot 12 m škoda ni ogrožena. Temperaturna nihanja in mehanska dejanja, ki tudi ne bodo mogla modelirati tega telefonavodi do okvare.

  Turingova naprava Telefon - 2. mesto

  Smartphone Turing Phone - zmogljiv varni telefon. V vsakem primeru, je rekel proizvajalec. Naprava ima precej nestandardni videz. Od zadaj, potrošniki opozoriti, da razumejo, da je ta pametni je praktično nerealno. Od funkcij, lahko določite, da, kot so telefoni iz "jabolko", to nima vrat za slušalke in redno USB. Ohišje naprave je bilo izdelano iz tekoče kovine. Kljub tej formulaciji je snov res močna. Po mnenju kemikov je veliko boljši od titana in jekla. Zlitina ohišja vključuje baker, nikelj, srebro in nekatere druge snovi. Potrošniki pustijo povratne informacije, da je telefon, tudi če si močno želijo prekiniti, težko poškodovati. Med testiranjem so bila uporabljena velika prizadevanja, vendar model ni uspel. V vodi lahko telefon drži le 30 minut. Globina hkrati ne sme presegati oznake 1 m. Pametni telefon je resnično varen. Proizvajalec je v telefonu ustvaril digitalni ključ. To je bilo storjeno tako, da potrošnik ni prenesel sumljivih programov iz interneta, ampak je uporabil standardne programe.

  Pametni telefon Saygus V2 - 1. mesto

  Vodja ocene "Protected phones - 2016" je postal pametni telefon Saygus V2. Predstavlja napravo s kamero 13 Mp, tridimenzionalni zvok, maksimalno zaščito pred vdorom tekočine. Poleg tega je dovoljeno uporabljati pogone (obstajata dve reži). Proizvajalec je uporabil biometrični skener. Če primerjate ta telefon z drugimi novimi pametnimi telefoni, potemopisanih je precej slabša po dimenzijah in teži. Teža naprave je 141 g, debelina naprave pa je skoraj 10 mm. Pri izdelavi naprave je bila uporabljena magnezijeva zlitina (izdelana iz ohišja) in aluminij (oblikovana platišča). Vse strani in vogali telefona so zaščiteni s steklenimi vlakni. Proizvajalec postavi gumbe na desno stran naprave. Tam najdete tipke za glasnost, fotoaparat, stikalo za vir napajanja. Poleg tega proizvajalec ni zavrnil uporabe bralnika prstnih odtisov. Kot vsi drugi najbolj zaščiteni telefoni ta pametni telefon ni izpostavljen prahu in vlagi. Potrošniške izjave to potrjujejo za 100%. Ugotavljajo tudi, da naprava lahko prenese razlike v temperaturi in tlaku. V vodi na globini do 1 metra bo naprava trajala največ 30 minut. Potrošniki bodo z veseljem namestili dve pomnilniški kartici takoj. Na voljo je lahko 64 gigabajtni pogon. Edina omejitev proizvajalca - vsaka od njih ne sme biti večja od 128 GB.

  Rezultati

  Članek obravnava najbolj varne telefone v različicah številnih kupcev. Reči, da je ta ocena edina pravilna, je zelo neprimerna, saj ima vsaka naprava svoje prednosti in je zasnovana za ločeno vrsto dejavnosti. Izbira ostaja za kupca. Vredno je nameniti pozornost ne le oblikovnemu dizajnu, ampak tudi vsem razpoložljivim varnostnim funkcijam.

  Sorodne publikacije