MSI Monoblock. Pregled modela AG270

V tem gradivu vam bomo predstavili monoblok MSI. Značilnosti bodo obravnavane na primeru modela AG270. Govorimo o močni napravi, ki praktično ni grozno pregrevanje. Tudi ta razvoj odlikuje nizka raven hrupa.

Izračuni

Pregled monobloka MSI Začnimo z opisom ene izmed najbolj iskanih sprememb. Ta naprava je opremljena z jedrom Core i54210H, Full HD zaslonom in diskretno grafično jedro GeForce GTX 960M.
Obstaja tudi močnejša sprememba. Prejela je 16 GB RAM-a, zaslon IPS WQHD, grafični čip, GeForce GTX 980M in pogon SSD 512 GB. Zdaj pa podrobneje razpravljamo o značilnostih. Monoblok MSI, ki smo ga opisali, je procesor četrte generacije Intel, zgrajen na arhitekturi Haswell. Ta komponenta je izdelana v skladu z normo 22 nm. Predpomnilnik nivoja glasnosti 3 je 6 MB. Kot južni most v tej napravi je rešitev za HM87 Lynx Point.

Pomnilnik, video

MSI Monoblock je opremljen z dvema Hynix DDR3-1600 moduloma z 8 GB. Delajo v dvokanalnem načinu. Grafična rešitev temelji na vgrajeni grafični kartici Intel HD Graphics 4600. Glavno delo opravlja diskretni NVIDIA GeForce GTX 970M adapter. Slednje temelji na arhitekturi Maxwell 2 generacije. Komponenta ima obliko plošče MXM s 6 GB pomnilnika GDDR5. Razmislite o podrobnejšem prikazu.
Monoblok MSI je opremljen z 27-palčno matrico IPS z ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik z razmerjem stranic 16: 9. Zaščitna površina je bila kaljenega stekla z mat filmom.

Podatki

Naprava omogoča povezavo dveh dodatnih monitorjev prek vmesnika HDMI. Poleg tega lahko povežete vir signala, ki bo prikazal sliko na zaslonu AG270. Sistem za shranjevanje vključuje dva pogona SSD Transcend TS128GMSA370. Kapaciteta vsakega 128 GB. Naprava je opremljena tudi s 5-palčnim trdim diskom Seagate ST2000DM001-1ER164. Zmogljivost slednjega je 2 GB. RAID polje je dovolj hitro. Trdi disk ima poseben sistem za obnovitev particij, ki traja približno 16 GB. Preostanek prostora je namenjen uporabniku.

Druge funkcije

Brezžična povezava Bluetooth 4.0 in Wi-Fi. Atheros Killer E2200 podjetja Qualcomm je izbran kot omrežni adapter. Monoblok je opremljen z optičnim pogonom TSSTcorp - SN-208FB. Zvok obdeluje rešitev Realtek ALC887.
Računalnik je na voljo v pisani črni škatli. Za lažje prenašanje je plastična bela peresa. Na embalaži sta dve nalepki. Tu so tehnične informacije, država izdelave, nameščen operacijski sistem, paket, teža, serijska številka, konfiguracija. Poleg samega paketa paket vključuje: zunanje napajanje, garancijsko kartico, knjigo, možnost hitrega polnjenja zunanjih naprav, disk z navodili, gonilniki in programi, certifikat kakovosti komponent, osvetljeno miško, tipkovnico, napajalni kabel, uporabniški priročnik. MSI Monoblock na prvi pogled izgleda le kot nevsiljiv dizajn. Vendar pa je prejel tri nenavadne elemente, ki uporabnika prepričajo v obratni smeri. To je rdeči trak na dnu, akrilvstavite in prozorno stojalo. Montažna plošča monobloka je izdelana iz sijajne plastike. Stojalo ima trdno vzmet. Obračanje ohišja naprave ni tako enostavno. Tak pristop je plus. Največji nagibni kot je približno 35 stopinj, najmanjši je 5-7. Na desni strani so 3 modri indikatorji, 4 kontrolne tipke, ki omogočajo dostop do menija in krmarjenje po odsekih, izbiro vira signala, nastavitev glasnosti. Tu je tudi gumb za vklop. Spodaj so 2 vrata USB, bralnik pomnilniških kartic in priključek za napajanje. Razmislite o zadnji strani monobloka. Tu je povezava glavni konektor. Pogon se nahaja na desni strani naprave. Kakovost izdelave tega modela je dobra. Nič ne visi in ne škripi. Razstaviti napravo je dovolj preprosto.

Sorodne publikacije