Mafia 2: Sistemske zahteve in priporočila

Vsak projekt iger na srečo ima svoje individualne zahteve za tehnično opremo. Glede na to, da se tehnologija nenehno izboljšuje, ne pozabite na posodabljanje osebnega računalnika. Takšen postopek vam bo omogočil igranje sodobnega razvoja. Želimo poudariti vašo pozornost na igro Mafia 2, ki je kultna in najboljša v svoji seriji.

Preučili bomo, kaj so sistemske zahteve za Mafijo 2, in poskušali ugotoviti, kakšna oprema bo morda potrebna za udobno preživljanje prostega časa.

Kaj je ta igra?

Mafia 2 je ločen razvoj igre, ki pripoveduje zgodbo o Vitu Scalletu in njegovo poznejšo formacijo v mafijskem svetu. S prejšnjim delom ta projekt ni povezan in je samostojna zgodba o znanih kriminalnih družinah s streljanjem, lovom in velikim odprtim svetom. Glede na to, da je v igri veliko novosti in odprt svet za raziskave, je vredno razumeti, da so za Mafijo 2 sistemske zahteve lahko precej težke, še posebej, če želite uživati ​​v popolnosti sveta iger. Torej, če želite, da se potopite v avanture, namesto da bi poskušali postati pravi kralj kriminalnega sveta, vam ponujamo potrebne informacije, da se seznanite. To vam bo pomagalo razumeti, ali je vredno poskusiti zagnati igro na vašem računalniku ali ne.

Minimalne tehnične zahteve

Minimalne sistemske zahteve za mafijo 2 so naslednje:
 • Za udobno delovanje bo Intel Pentium D zahteval 3 GHz alinovejši model
 • Na voljo mora biti 15 GB RAM.
 • Kar zadeva grafiko, je najnižji prag Nvidia GeForce 8600 ali novejša različica.
 • Osnova računalnika mora biti operacijski sistem Windows XP SP 2 ali novejši.
 • Količina datotek po namestitvi bo zahtevala 8 GB prostora na trdem disku.
 • Kot lahko vidite, zahteve niso tako kritične, zato se lahko upravičite, če želite zagnati vsaj igralni projekt. Za igro Mafia 2 lahko sistemske zahteve te vrste omogočajo samo minimalne nastavitve kakovosti. Toda s takšnim urnikom bo nivo uspešnosti precej dober in vam bo omogočil udobno uživanje v zabavi. Če želite nastaviti najvišjo kakovost in tako ne trpijo zaradi zamud, potem bodite pozorni na opremljanje računalnika.

  Priporočene sistemske zahteve

  Sistemske zahteve igre Mafia 2 so odlična priložnost, da se odločite, ali bo igralni projekt prešel na maksimalne nastavitve grafičnega oblikovanja. Izgledajo takole:
 • Za normalno delovanje vseh vtičnikov, vključno z učinki PhysX in Apex, potrebujete procesor Quad Core s frekvenco 24 GHz.
 • Lepo je videti, da ni potrebno veliko RAM - samo 2 GB.
 • Kar zadeva grafično odličnost, bo zahtevala grafično kartico NVIDIA GeForce 9800 GTX ali kateri koli model novejše oblike.
 • Zaželeno je, da se upošteva količina potrebnega pomnilnika, saj bo sedaj potrebovala 10 GB. To je posledica dejstva, daekstrahirali so posebne teksture visoke ločljivosti.
 • In če vas zanima različica operacijskega sistema, ostaja situacija enaka: najmanj Windows XP SP 2 ali novejša različica.
 • Zdaj veste, katere sistemske zahteve za Mafijo 2 so, in lahko določite, na kateri ravni bodo lahko nastavitve grafike vodile igro. Želimo vam prijetno avanturo!

  Sorodne publikacije