LED žarnice z baterijo: oblike, funkcije in pregledi

LED sijalke so bile pred kratkim dane v obtok in so postale priljubljene. Privabljajo kupce s svojim izjemno majhnim obsegom, če jih kupite v formatu traku, z lahkoto namestitve (potrošnik jih lahko postavi tja, kar hočejo) in po relativno poceni ceni. V tem članku bomo posebej upoštevali LED žarnice z baterijo, pregledali jih bomo in dali ustrezne rezultate.

Oblike LED svetilk

Tudi najbolj zahtevni kupci bodo lahko našli točno obliko LED svetilke z baterijo, ki mu ustreza. Na trgu so predstavljene v različnih oblikah: krog, kvadrat, pravokotnik. Nekateri so predstavljeni kot "neodvisni avtomobil", ki deluje kot nočno življenje ali običajen svetlobni vir.


Predstavljena so tudi različna različica stikal: gumbi, svetilke, ki reagirajo poleg svojih sil, tj. Stiskalnice in druge. Ker ima LED žarnica akumulator, ne potrebujete kabla ali vtičnice. Nekatere LED sijalke so v obliki običajnih žarnic, opremljene z baterijo. Običajno se uporabljajo za zasilno ali običajno razsvetljavo.

Mnenja strank o LED žarnicah z baterijo

Na trgu so predstavljeni številni modeli svetilk različnih proizvajalcev, ki jih je težko zapomniti. Vsaka od njih ima svoje prednosti in slabosti, vendar je najbolj kakovostne svetilke nepričakovano mogoče najti tudi pri neznanem proizvajalcu:
  • Nujna LED žarnicaInteligentni z litijevo baterijo, E27 bazo in 5 W moči.
  • Proizvajalec predstavlja to žarnico kot energetsko varčno. Tudi na embalaži je navedeno, da žarnica majhnih količin prihrani prostor; Naprava deluje osemkrat dlje, v primerjavi s standardnimi svetlobnimi viri. Svetloba svetilke je bela, hladna. Eden od kupcev je izvajal poskuse na tej žarnici in proizvajalčevo trajanje dela je resnično in resnično impresivno. Obstaja ena "vendar": baterija ima 869 mAh, kar je manj, kot je navedeno na škatli 2200. Žarnica se lahko vklopi z zlaganjem kontaktov v vtičnico. Na splošno proizvajalčeve deklarirane lastnosti ustrezajo resničnosti, kupci se na izdelek odzivajo predvsem pozitivno.


  • Namizna LED svetilka z visoko stopnjo osvetljenosti in tremi vrstami barvne temperature QCOI.
  • Kupci govorijo o izdelku kot kakovostni svetilki po ugodni ceni (cena ~ 20 $). Zasnova je izvedena v zelo modernem modernem stilu, svetilka je gladka, brez neenakosti. Višina "nog" je 35 cm, dolžina svetilk pa 27 cm. Svetilka je odlična za osvetlitev delovnega prostora, ima mehko hladno svetlobo. Pritrjena je z objemko, ki omogoča pritrditev na mizo ali polico. Širina sponke je pet centimetrov. Na njej so blazinice, pohištvo se obdrži pred poškodbami. Vpenjalna naprava zaradi svoje oblike varno pritrdi svetilko na površino. Svetilka je dobro upogibna in mehka na dotik. Kaj je pomembno za alergijo: skoraj ne povzroča prahu, ampakvredno je, da se drgne.

    Zaključek

    Imate možnost, da kupite LED žarnico z akumulatorjem v spletni trgovini ali v bližnji specializirani trgovini. Bodite pozorni na dejstvo, da v opisu izdelka na embalaži ni preveč navadnega. Skoraj vedno LED svetilke so mehke, hladne barve, lahko pa so tudi obarvane.

    Sorodne publikacije