Laserski epilator Rio Salon Laser: pregledi, opisi, značilnosti

Danes se uporabljajo različne prilagoditve in tehnike za boj proti vegetaciji na telesu. Lasersko odstranjevanje dlak je zelo priljubljeno. To je najpogosteje salonski postopek. Vendar pa se lahko opravi tudi doma. Za to je uporabljen Rio Salon Laser epilator. V nadaljevanju bomo razpravljali o modelih in njegovih osnovnih značilnostih. Tako bo mogoče sklepati, da je treba takšno napravo kupiti za lastno uporabo.

Kaj je lasersko odstranjevanje dlak? O laserskem sevanju smo izvedeli precej pred kratkim - v zadnjem stoletju. Laser se imenuje naprava, ki ustvarja ozek žarek intenzivne svetlobe velike moči. V kratkem času so takšne naprave postale zelo razširjene na številnih področjih človekove dejavnosti.


Postopek laserskega odstranjevanja dlak je bil sprva izveden samo v kozmetičnih salonih. Vse se je spremenilo od uvedbe edinstvenega ročnega epilatorja Rio Salon Laser na svetovnem trgu, s katerim lahko izvajate postopke za odstranjevanje las brez zapuščanja doma.

Proizvodno podjetje

Domači laserski epilator Rio Salon Laser je razvilo znano podjetje RIO DEZAC (Velika Britanija).
Proizvajalec je začel svojo dejavnost pred približno tridesetimi leti. Danes se s svojimi inovativnimi izdelki in skrbnim odnosom do okolja široko uporablja na svetovnem trgu.

Načelo delovanja naprave

Laserski epilator "Rio" pomenimajhno napravo. Oddaja ozek in usmerjen tok svetlobe. Melanin (pigment), ki ga vsebuje las, absorbira energijo takšnega sevanja. To povzroča segrevanje folikla (korena). Kot posledica takšnega vpliva propadajo. Posledica tega je, da postopek upočasni ali popolnoma ustavi rast las.


Ta epilacija se uporablja samo za odstranitev temnih dlak na koži s svetlim odtenkom. Imajo dovolj pigmenta. Za lahke, sive, rude in pištolo je ta postopek popolnoma neučinkovit, saj se energija iz laserja ne koncentrira v foliklu. V tem primeru ne bo dala pričakovanega učinka in uporabe Rio Salon Laserja. Pregledi kupcev, katerih lase nimajo dovolj melanina, so negativni. V prisotnosti močnega opekline ali temnega odtenka kože po naravi tudi ne pričakujte visokega rezultata. Ne pozabite, da je lasersko odstranjevanje dlak postopek, ki ga izvajajo tečaji, sestavljeni iz 6-10 sej. Treba jih je organizirati enkrat mesečno. Posamezna aplikacija ne bo dala rezultata. Zato morate pred uporabo te vrste epilatorja natančno preučiti navodila za doseganje najboljših rezultatov.

Opis

Predstavljeni model spada v kategorijo laserskih epilatorjev s funkcijo skeniranja. To je majhna kompaktna naprava dimenzije 25x24x9 cm. Je lahek in ergonomičen, enostaven za uporabo.
Naprava vpliva na vsako dlako posamično in uniči palico od samega začetka. To je toomogoča doseganje trajnega pozitivnega učinka. Naprava ima pet stopenj moči, kar vam omogoča, da dobite najboljši rezultat glede na obstoječe lastnosti tipa kože.
Laser je za razliko od epilacije in shugaringa vosek prijeten in neboleč. Res je, da je ta proces počasnejši in delovno intenziven. Laserski epilator s funkcijo skeniranja pospeši ta postopek naenkrat. Instrument lahko zazna in obdeluje do 60 dlak hkrati. Zato strokovnjaki in uporabniki priporočajo nakup samo tistih naprav, ki zagotavljajo ta način. Cena v tem primeru bo 2-krat višja od modela brez možnosti skeniranja. Vendar se hitrost postopka včasih poveča.

Prednosti

V skladu z navodili vam Rio Salon Laser omogoča odstranjevanje dlak na vseh področjih, razen obrvi, nosu in ušesih. Tako boste lahko rešili problem nezaželene vegetacije. Naprava vpliva na vse lase, ne da bi izpustila katero koli. Rezultat je popolnoma čista in gladka koža.
Model je primeren za občutljivo kožo in se lahko uporablja praktično brez omejitev. Napravo lahko prilagodite za določen tip kože. Predstavljeni model je ekonomsko ugoden, za razliko od dragih naprav, ki nenehno zahtevajo zamenjavo potrošnega materiala. Cena laserskega epilatorja britanske znamke je približno 15 tisoč rubljev. Zasnova uporablja univerzalni polprevodniški vir sevanja, pri katerem kristalov ni treba zamenjati. Zato je cena tega epilatorja precej demokratična. Ta napravapriročen in enostaven za uporabo. Ne povzroča neprijetnih občutkov. Pri uporabi je postopek značilen za visoko stopnjo udobja. Če se ne uporabi, gre v način varčevanja z energijo. Predstavljen model odobrijo in odobrijo vodilni strokovnjaki s področja kozmetične medicine. Opremljen je z večnivojskim varnostnim nadzornim sistemom, ki ga je vredno podrobneje opisati.

Varnost

Treba je opozoriti, da je cena laserskega epilatorja predstavljenega modela sprejemljiva za stranke. Hkrati pa je kakovost naprave precej visoka. Klinične raziskave Rio Salon Laser so bile izvedene na Harvardski medicinski fakulteti, Japonskem združenju za plastično kirurgijo in drugih vplivnih institucijah.
Sistem nadzora varnosti naprave vključuje številne elemente. Eden od njih je ključ za vklop mehanske ključavnice. Pri povezovanju z omrežjem naprava zahteva kodo. Obstaja tudi elektronski varnostni sistem. Sevanje je vključeno le, če je laserski modul z vlažno kožo v tesnem stiku. Če je epitel suh, ali se modul ne prilepi tesno na telo, se naprava ne vklopi. Poseben pokrov, ki pokriva lasersko glavo, preprečuje naključni stik aktivnega elementa z očmi. Trajanje bliskavice se nadzoruje samodejno. Trajanje neprekinjenega sevanja ne presega 4 sekund. Zato se ne morete bati "pretiravati" naprave na enem mestu kože. Naprava je opremljena z optičnim sistemom, ki je popolnoma natančno osredotočen na žarek, razentveganje poškodbe epitela.

Značilnosti dela

Kot je navedeno zgoraj, se najboljši rezultati pri tej epilaciji dosežejo na svetli koži s temnimi lasmi. V nasprotnem primeru je lahko učinek nezadosten ali ga sploh ni. Lasje morajo biti temnejše od kože. Zato jih pred postopkom ni treba razbarvati. To poslabša rezultat.
Rio Salon Laser je po mnenju strokovnjakov najučinkovitejši za dolžino las 1-2 mm. Pred postopkom je treba kožo rahlo navlažiti. Včasih lahko v procesu obdelave začutite vonj gorečih las. Ni treba biti prestrašen, to je povsem normalno. V zelo redkih primerih je prišlo do rahlega draženja ali pordelosti kože, ki čez dan izgine. Seveda dejanje ostane neopaženo. Po posegu je priporočljivo imeti majhno masažo tretiranega dela epitela, da bi povečali učinek, podmazati kožo s hladilnim losjonom ali jo preprosto navlažiti s hladno vodo. Sejo je treba ponoviti v 2 do 4 tednih.

Ocene

O predstavljeni napravi kupci pustijo dvoumne ocene. Nekateri uporabniki ugotavljajo, da je potreben veliko časa za postopek domače epilacije. Vendar pa takšne seje in v salonih trajajo dolgo časa. Zato je treba izbrati trenutek, ko v bližnji prihodnosti ne bodo predvideni nobeni primeri. Opravljanje epilacije doma, seveda prihrani denar, ker ta postopek ne zahteva posebnih stroškov. V salonu je taka obdelava precej draga. In čas doma je na njemveliko manj. Večina kupcev je zadovoljnih s kakovostjo naprave. Ugotavljajo njegovo učinkovitost, stroškovno učinkovitost, varnost in jo priporočajo vašim prijateljem in znancem. Ob pregledu značilnosti Rio Salon Laser, svoje preglede kupcev in strokovnjakov, je treba opozoriti na visoko kakovost. Pri izpolnjevanju vseh zahtev navodil lahko dosežete visok rezultat v boju proti neželeni vegetaciji.

Sorodne publikacije