Kako prenesti igro iz telefona v telefon? 3 zvestih poti

Kako prenesti igro iz telefona v telefon? Danes je to vprašanje zastavljeno manj pogosto kot kdajkoli prej. Prej, zaradi pomanjkanja mladih, ki se zanimajo za neomejeno spletu kot izčrpajo igri na telefon. Morda ste naleteli na takšen problem. Naložite svojo najljubšo igro iz interneta - dovolj preprosta, vendar, če vozite avto ali obstajajo področja, kjer ni Wi-Fi in vam je všeč igro, ki jo ima vaš fant. Kaj storiti? Kako ga dati na telefon? Prednost mobilni industriji se nenehno razvija, in zdaj imajo veliko drugih načinov, da se popolnoma ovržejo nobene vsebine v kratkem času. V tem članku si bomo ogledali tri najbolj priljubljene možnosti.


1 način

Eden od načinov za prenos igre iz telefona v telefon je uporaba posebnega programa. Takšnih programov je veliko, zato bomo razpravljali o najbolj zahtevnih - SHAREit.
Ta pripomoček ima priročen in dokaj razumljiv vmesnik za vse. Po namestitvi, morate navesti vzdevek, ki bo vidna drugim uporabnikom, in izberite eno od avatarjev prikazanih v različnih vrst sadja. SHAREit je sposoben prenesti velike datoteke v zelo kratkem času. Ena od njegovih prednosti je samoustvarjanje datotek APK. Program je popolnoma brezplačen in ga lahko prenesete iz trgovine Play.

2 način

Morda zaradi pomanjkanja prostora na telefonu lahko nastavite program za prenos vsebine. Kaj potemnarediti? Kako lahko prenesem igro iz telefona v telefon brez uporabe dodatne programske opreme?


Za to je smiselno uporabiti staro in preizkušeno metodo - preko SD kartice. Navodila po korakih:
 • Pojdite v Nastavitve.
 • V zavihku "Programi" najdemo program ali igro, ki jo želimo prevrniti.
 • V oknu nas bo pozval, da ga premaknemo na kartico SD.
 • Potem pomnilniško kartico premaknemo, potem ko smo napravo prej izklopili, v drug telefon ali tablični računalnik in namestimo program.

  Metoda 3

  Zadnja stvar, o kateri bomo razpravljali, je prenos datotek prek interneta. V ta namen obstaja veliko lokacij, ki so zasnovane za najhitrejši prenos vsebine z ene naprave na drugo. Uporabite lahko tudi vse sots. na primer "VKontakte" ali "sošolci". To storite tako, da preprosto spustite želeno datoteko v zasebno sporočilo in jo prenesete z drugo napravo. Vse je precej preprosto, vendar obstaja majhen minus - datoteke, ki tehtajo do 1,5 gigabajta, ni mogoče prenesti prek osebnih sporočil.

  Zaključek

  V tem članku smo razpravljali o najpogostejših načinih prenosa igre iz telefona v telefon. Poleg teh možnosti obstaja še veliko drugih, vendar vzamejo preveč časa, zato so manj praktične. Da ne bi več imeli vprašanja: "Kako prenesti igro iz telefona?" - najboljši način za prenos igre, ki vam je všeč, iz interneta je najboljši. Če želite to narediti, obstaja veliko lokacij, kjer lahko zlahka najdete skoraj vsako igro z uporabo iskanja ali delitvepo kategorijah in ga takoj namestite.
  Ena od takih strani je Google Play (ista "Play Store"). Do njega lahko dostopate prek brskalnika ali prek standardnega programa, nameščenega na vsakem pametnem telefonu. Poleg številnih iger in aplikacij lahko v trgovini Play kupite filme, knjige, glasbo in tisk. To je najboljši igralniški trg. Večina mladih raje prenaša igre v Trgovini Play, saj lahko za razumno ceno kupite uradno različico, ki se bistveno razlikuje od piratske. Tudi v tej aplikaciji si lahko ogledate posnetke zaslona, ​​komentarje in kar je najpomembnejše - lahko se pogovarjate neposredno z razvijalci. V njih boste lahko izvedeli nekaj napak, ki se pogosto pojavljajo v igri, in spoznajte prihajajočo posodobitev.

  Sorodne publikacije