Kako ponovno zagnati Apple Watch: Podrobna navodila

Apple uživa izjemno popularnost po vsem svetu. Pametni pripomoček je sposoben izvajati skoraj vsako funkcijo, dovolj je le vzpostaviti povezavo s telefonom. Malo ljudi ve, da ura lahko deluje tudi brez pametnega telefona. Ne glede na to, ali je vzpostavljena iphone povezava, bo ura vedno prikazovala čas, vreme, sončni zahod in sončni vzhod ter še veliko več. Poleg tega sta glasbeni datoteki v napravi dodeljena dva grama pomnilnika. Ogledate si lahko tudi fotografije, spremljate svojo fizično aktivnost. Naprava ima bogato funkcijo. Toda obstajajo priložnosti, ko ura visi skozi ogromno obremenitev. Kako znova zaženem Apple Watch? Preberite več o tem.


Kaj so ure?

Na uri sta dva gumba. S klikom na njih lahko popolnoma nadzirate delo pripomočka. Tipke opravljajo enake funkcije kot tipke na iPhoneu: stranska tipka je gumb za vklop in digitalno kolo je analogno tipki Home na pametnem telefonu. Vprašanje, kako ponovno zagnati Apple Watch, je pogosto težava za začetnike. To je enostavno narediti, samo narediti pravo stvar.

Ponovni zagon ure

Običajno, da obnovite stanje delovanja naprave, je dovolj, da ga postavite v stanje pripravljenosti. Ko se zaslon odklene, se ura zaživi. Upravljanje se izvaja s pomočjo tipk, kretenj, senzorja. Tukaj je nekaj načinov za odklepanjeGadget:
 • Kliknite gumb za vklop.
 • Izvedite gesto "časa gledanja".
 • Dotaknite se zaslona.
 • Če ura ni bila priključena, jih priključite na vir napajanja. Včasih naprava popolnoma visi in se ne odziva na dotik. V tem primeru lahko greste na tri načine:
 • Odklopite uro na običajen način.
 • Prisili jih k ponovnemu zagonu.
 • Enoto vrnite na tovarniške nastavitve.
 • Pomembno je vedeti, da lahko prisilno ponovno zaganjanje pokvari uro ali ne bo delovalo pravilno. Če želite uporabiti to metodo ponovnega zagona, priporočamo le, če vse druge metode niso dale rezultata.


  Normalen način za ponovno zagon

  Če Apple Watch visi nad tem, kako jih ponovno zagnati? Za začetek izklopite napravo kot običajno. Gumb za vklop je treba zadržati nekaj sekund, preden se prikaže ukaz "Disconnect" in simbol jabolka. Naprava se vklopi v skladu z istim tokokrogom, pritisnite tipko za vklop /izklop.

  Prisilno ponovno zagon

  Če je pripomoček zaklenjen in se ne odziva na nobeno dejanje, vam lahko pomaga samo prisilno ponovno zagon. Kako prisilim Apple Watch, da se ponovno zažene? Hkrati morate pritisniti digitalno krono in gumb za vklop. Ne pustite, da vaši prsti počakajo nekaj časa, dokler se popolnoma ne izklopijo (dokler se ne prikaže ikona jabolka). Po tem gumbu lahko sprostite.

  Zaključek

  Zdaj morate razumeti, kako ponovno zagnati Apple Watch. Potrebno je ukrepati v skladu szgoraj navedeno navodilo. Šele nato bo zagon uspešen in ura se bo vrnila v običajni način delovanja. Tu so tri osnovna pravila, ki jih je treba prebrati pred ponovnim zagonom ur. Med polnjenjem jih ura ne bo znova zagnala. Zato morate pred ponovnim zagonom Apple Watch izklopiti pripomoček iz vira napajanja. Ko je operacijski sistem ure posodobljen, je ponovni zagon prepovedan, kar lahko povzroči neuspeh ure. Počakajte, da sistem konča postopek nadgradnje in se nato znova zažene. Prisilno ponovno zagon je samo v primerih višje sile. Če je možno uro ponovno zagnati na standardni način, je bolje, da pozabite na obvezno. V sistemu katerega koli modernega pripomočka lahko pride do napak, kar je normalno. Pomembno je, da jih lahko pravilno popravimo.

  Sorodne publikacije