Kako onemogočiti iPhone, če senzor ne deluje: podrobna navodila

Kako izklopiti iPhone, če senzor ne deluje? Podobno vprašanje se pojavlja v mnogih sodobnih lastnikov "apple" telefonov. Senzorske naprave je včasih težko zaustaviti ali ponovno zagnati. Na primer, če je naprava superhlajena in sedaj deluje nepravilno. Onemogočanje pametnega telefona ne prinaša nobenih skrbi. Še posebej, če veste, kako ravnati v enem ali drugem primeru.

Lokacija naprav

Kako izklopiti iPhone, če senzor ne deluje? Če želite to narediti, boste morali uporabiti več gumbov devysa. Katere elemente nadzora potrebujemo? Na primer:
 • Gumb Domov. To je velika bela okrogla kontrola. Nahaja se na dnu "apple" telefona pod zaslonom na dotik. Pomaga pri delu z operacijskim sistemom pametnega telefona.
 • Gumb "Vključi". Običajno je ta element na napravi iPhone nameščen na vrhu naprave. Odgovorni za vklop in izklop naprave.
 • To je verjetno vse. Ni več potrebnih gumbov. S tema dvema kontrolnikoma lahko znova zaženete ali onemogočite napravo "apple".


  Ponovni zagon

  Kako izklopiti iPhone, če senzor ne deluje? Ponavadi imajo uporabniki nalogo, da obnovijo delovanje telefona. Če senzor ne deluje, morate iPhone ponovno zagnati. Kako se to naredi? Preprosto kliknite gumb Home in ga držite v tem položaju nekaj sekund. Naprava se bo popolnoma ponovno zagnala. In hitrejeza vse, bo senzor ponovno deloval.

  Reanimacija

  Kako izklopiti iPhone, če senzor ne deluje? Za izpolnitev naloge lahko uporabite druge tehnike. Vse je zelo preprosto obvladati. Če želite izklopiti telefon od podjetja Apple, ko je senzor v stanju mirovanja, potrebujete:
 • Kliknite gumb Domov.
 • Pritisnite tipko za vklop /izklop.
 • Držite pritisnjene tipke za nekaj sekund.
 • Počakajte, da se telefon znova zažene.
 • Hitro, enostavno in priročno. Zdaj je jasno, kako izklopiti iPhone, če senzor ne deluje. Vendar pa obstaja še en precej preprost pristop k problemu, ki se preiskuje. Za kaj gre?

  Par gumbov

  Nekateri lahko preprosto izklopijo pametni telefon. In senzor v stanju mirovanja ne ovira izvajanja naloge. Glavna stvar je vedeti, kako ravnati konkretno. Če kliknete gumb Power na napravi iPhone s funkcijo Home, potem držite tipke za 3-4 sekunde, se naprava izklopi. Ponovni zagon ne bo. V skladu s tem se včasih v praksi pojavlja tudi ta različica razvoja dogodkov. Ima veliko popularnost med lastniki izdelkov "jabolka".

  Kadar ni odgovora

  Včasih se zgodi, da niti navedene tehnike ne pomagajo. Telefon se ne izklopi ali ponovno zažene. Kaj storiti v tem primeru? Kako izklopiti iPhone, če senzor ne deluje? Imeti boste morali potrpežljivost in prosti čas. Dejstvo je, da bo uporabnik moral popolnoma odstraniti svoj pametni telefon.In šele potem se bo naprava izklopila. Še vedno ga je treba vključiti v omrežje in ga napolniti pred poskusom vključitve. Nič ni nerazumljivo ali posebnega.

  Zaključek

  Ugotovili smo, kako izklopiti iPhone, če senzor slušalke ne deluje. Utelešenje načrta v življenju odvzame najmanj časa in truda. Vse predlagane tehnike danes delujejo enako dobro.
  Kot kaže praksa, navadno primer ne doseže zadnjega algoritma delovanja. Konec koncev, če senzor zavrne delo, gumbi še vedno upravljajo njihove funkcije. Torej bo mogoče in prisilno ponovno zagnati napravo "apple" in jo izklopiti. Kako ravnati? Vsak, ki se odloči zase. Ampak, praviloma, mi je uspelo znebiti težav z iphone senzor po prisilnem odmevajoč mobilnega telefona.

  Sorodne publikacije