Kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8: navodila in priporočila

Appleovi izdelki na ruskem trgu blaga so precej stabilni. Ljudje jo kupujejo pogosteje in pogosteje. IPhone je zelo priljubljen. Ta naprava združuje telefon, fotoaparat, fotoaparat in številne druge komponente. Edinstvena vsebina prispeva k temu, da uporabniki pripomočku dodajo izjemne priložnosti. Kljub temu je včasih treba posodobiti operacijski sistem tega pametnega telefona. Kaj potrebujete za to? Kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8? Navodila in priporočila bodo predstavljena spodaj. Razumeti proces lažje, kot se zdi!

Ali obstaja možnost

Prvo vprašanje, ki se pojavi v večini uporabnikov: Kako resničen je načrt? Ali lahko posodobim iPhone 4 na iOS 8 ali ne? Odgovor je preprost: da, to je priložnost. Vsak uporabnik iPhonea lahko nadgradi operacijski sistem na pametnem telefonu do zadnje, 8. različice. Vendar pa to ni priporočljivo.

Zakaj? Bistvo je, da je iOS 8 namenjen za pripomočke z zmogljivim dvojedrnim procesorjem. V "iPhone 4" je le eden. Toda možnost posodobitve ne preglasi tega dejstva. Posodobite »iPhone 4«? iOS 8, kot smo že omenili, ni najboljša izbira. Ampak, če res želite, lahko naredite postopek. Kaj potrebujete za to?

Načini posodabljanja

Opozoriti je treba, da obstajajo samo dve uradni metodi izvajanja operacije. Če oseba razmišlja o posodobitvi iPhone 4 S na iOS 8, lahko to stori:
 • "po zraku", to je preko interneta;
 • prek iTunes.
 • Podobni triki so pomembni za vse pripomočke podjetja Apple. V njihovem izvajanju ni nič težkega. Glavna stvar je poznati nekatere značilnosti in odtenke postopka.

  iTunes za pomoč

  Za začetek, bodite pozorni na najprimernejši urnik. Gre za uporabo specializirane aplikacije, imenovane iTunes. To je računalniška programska oprema, ki omogoča delo z izdelki Apple. Kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8 z iTunes? Po majhnih navodilih lahko brez posebnega napora uresničite načrt v življenju.

  Poiščite naslednje:
 • Prenesite in namestite iTunes v računalnik. Poskrbite, da različica programa ne zahteva posodobitve. To je pomembno.
 • iPhone povežite z računalnikom s posebnim kablom.
 • Zaženite iTunes.
 • Kliknite gumb naprave poleg trgovine iTunes Store.
 • Kliknite "Refresh" na seznamu. Na voljo bo samodejno iskanje posodobitev. Če so, se bo začela prenos programske opreme za nadaljnjo inicializacijo na pametnem telefonu.
 • Glej posodobitvene informacije. Nato kliknite gumb »Prenesi in posodobi«.
 • Samo vprašanje časa je, da počakamo. Zdaj je jasno, kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8. Vendar to nikakor ni edina možnost za razvoj dogodkov. Lahko opravite še en sestanek.

  Wi-Fi

  Preprosto je uganiti, gre za uporabo metode, imenovane »nadgradnja po zraku«. Brezžično omrežje je najuspešnejša možnost za prenos in namestitev programske opreme za vaš pametni telefon. Izbirno za Apple. Za razliko od prej predlagane metode,delo z Wi-Fi je lažje. Vendar ne zagotavlja nobenega jamstva, da bo postopek nadgradnje operacijskega sistema uspešen. Poleg tega postopek traja veliko časa.
  Kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8 z brezžičnim internetom? Za to potrebujete:
 • Vključite internet, na katerega boste povezani prek Wi-Fi.
 • V nastavitvah pametnega telefona vzpostavite povezavo s spletom.
 • Pojdite na "Nastavitve" - ​​"Osnovne" - "Posodobitve programske opreme".
 • Kliknite gumb "Prenos in namestitev".
 • Sedaj lahko samo čakamo. Najnovejša različica operacijskega sistema se bo začela prenašati. iOS 8 tehta približno 1 GB, zato je priporočljivo, da ste potrpežljivi. Po končanem postopku boste morali uporabnika prebrati opis operacijskega sistema in potrditi postopek. Za dokončanje morate klikniti »Namesti«.

  Univerzalno delo

  Zdaj je jasno, kako nadgraditi "iPhone 4" v iOS 8. Ni priporočljivo dejansko izvajati načrta. Po takšnih ukrepih lahko pametni telefon začne delati počasneje. To je posledica dejstva, da je iPhone 4, kot je že bilo omenjeno, zelo šibka. Ni primeren za iOS 8 različico 8. Začetni uporabniki ne svetujejo same operacije. Posodobitev je tvegan postopek. On je sposoben narediti nepotrebno stvar iz običajne mobilne naprave. Zato je najbolje, da se za nadgradnjo obrnete na strokovnjaka.
  Pri Appleovih servisnih centrih bo čarovnik lahko posodobil programsko opremo za določeno pristojbino in ne bo povzročil škode uporabniku. To je najvarnejši scenarij. In tukajnapredni uporabniki lahko poskusijo zagnati postopek s predhodno predlaganimi algoritmi. Zdaj je jasno, kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8. To nikakor ni najtežja naloga, ki se srečuje le pri delu z napravo. Samo nekaj klikov - in stvar je končana! Podobno potekajo tudi posodobitve programske opreme drugih iPhonov. Vse je zelo preprosto. Za izvajanje načrta niso potrebni programi tretjih oseb.

  Sorodne publikacije