Kako hitro pokličete iz MegaFona in ne samo: nasveti in triki

Danes moramo ugotoviti, kako hitro pokličemo iz MegaFona. Kdo bi moral vedeti za ta proces? Dejansko spoznavanje načrta v življenju ni tako težko, kot se zdi. Vendar pa ne more vsakdo hitro pokličete reševalno službo od MegaFon. To je običajen pojav. Nekaj ​​znanja vam bo pomagalo rešiti problem. Za kaj gre?

Vir vseh težav

Kako hitro pokličete iz MegaFona? Nekateri so poskušali uporabiti standardno rešitev - klic na napravi 03. Ta kombinacija ne deluje. Zato obstajajo težave s klicem služb za nujne primere pri ljudeh.
Dejstvo je, da omrežje GSM ne podpira delovanja dvomestnih številk. V skladu s tem vse kratke kombinacije za storitve v sili v enem ali drugem mestu preprosto ne delujejo. Toda to ne pomeni, da mobilni telefon ne bo mogel povzročiti, na primer, policije. To lahko storite brez veliko dela. Glavna stvar je vedeti, kako ravnati.

Hitro klicanje

Kako hitro kličete s telefona? MegaFon in drugi mobilni operaterji ponujajo precej preproste rešitve. Kot osnova za telefone za nujne storitve so vzeli izvirno kombinacijo in jim dodali še malo. Katero številko uporabite za hitro klicanje? Odgovor bo odvisen od vašega mobilnega operaterja. V našem primeru govorimo o MegaFonu. Kaj ponuja ta družba? Kako hitro poklicati iz MegaFona? V ta namen na mobilni napravi pokličite 030. Nato kliknite gumb"Pokliči" na napravi in ​​počakajte na odziv operaterja.
Na enak način lahko uporabite naslednje številke služb za nujne primere v mestu:
 • 010 - gasilci;
 • 020 - Policija;
 • 030 - reševalna vozila;
 • 040 - plin.
 • Vendar to še zdaleč ni edina rešitev. Kdor koli lahko stopi v stik s hitro pomočjo na več načinov. Vesel sem, da so vsi klici brezplačni. Lahko pokličete reševalno službo tako pri negativnem saldu na kartici s sedmimi karticami kot pri zaklepanju številk.

  Samo za MegaFon

  Kako hitro pokličem iz MegaFona? Poleg ponujene možnosti ta operater ponuja tudi druge telefonske številke. To podjetje ima posebne kombinacije za storitve v sili. Sestavljeni so iz treh številk, zato jih je enostavno zapomniti.

  Potrebujete rešilca? Številka iz MegaFona, ki jo je treba klicati, bo izgledala takole - 103. Ni več potrebnih ukrepov. Druge številke za klic v sili so naslednje:
 • 101 - protipožarna zaščita;
 • 102 - policija;
 • 104 - plin.
 • Kot v preteklosti, lahko kličete kadarkoli in pod kakršnimi koli pogoji sim kartice. Opozoriti je treba, da takšne kombinacije delujejo tudi, ko prejmejo SIM-kartico.

  Enotna številka

  Kako hitro pokličem iz MegaFona? Najnovejša inovacija v Rusiji je vzpostavitev enotne storitve reševanja. To vam omogoča, da hitro komunicirajo z različnimi organi, potrebnimi prebivalstvu. Operater preusmeri klice na želeno storitev, ki je v največji možni meriblizu naročnika. To je edina rešitev, ki se lahko uporabi za rešitev problema.
  Za klicanje do omenjene organizacije je potrebno poklicati številko 112 iz mobilnega telefona, nato pa klikniti na gumb "Klicatelj". Obstajala bo povezava z edino odrešitveno službo. Naročnik bo moral poročati, da potrebuje hitro. Klic sledi standardni shemi - imenovanemu naslovu, kot tudi razlog, da se kliče pomoč. To je vse.

  Namesto zaključka

  Zdaj je jasno, kako hitro pokličete iz MegaFona. V bistvu je lažje prevesti načrt v življenje, kot se zdi. Te metode delujejo z drugimi mobilnimi operaterji v Rusiji. Nič več telefonov nima nujnih storitev. Samo tako lahko pridete do želene storitve.

  Sorodne publikacije