"Iphone 7": diagonala zaslona, ​​opis funkcij in funkcij, pregledi

Predstavitev "sedmih" od Apple so nestrpno pričakovali vsi ljubitelji izdelkov blagovne znamke. Opis funkcij in funkcij »iPhone 7« je bil iskan v vseh virih v upanju, da bo videl nekaj neverjetnega in vznemirljivega. Dejstvo je, da je podjetje nekaj let bistveno spremenilo polnjenje in izgled novih pripomočkov, "sedem" pa bi moralo biti tako. To je razlog, zakaj mnogi potrošniki dobesedno spammed vprašanj na uradni spletni strani blagovne znamke o zunanjosti in notranjosti nove naprave: "Kakšna je velikost zaslona v" iPhone 7 "?", "Kako so kamere?" itd. Na žalost nismo videli nobenih posodobitev, in v nasprotju s pričakovanji se je družba omejila na manjše kozmetične spremembe videza naprave. Kljub temu pa je, sodeč po opisu značilnosti "iphone 7", komplet čipov skrbno prenovljen in znotraj uporabnikov je pričakoval popolnoma nov pametni telefon. Torej, kaj je treba povedati tukaj. Ampak vse je v redu.


Predstavljamo vam pregled "Ayfon 7". Povratne informacije potrošnikov, značilnosti naprav in opis funkcij bodo predstavljene v našem članku.

Videz

"Sedem" je spremenilo mesto plastičnih vložkov za antene. Odstranjene so bile na koncu in videz pripomočka ga je pravkar zmagal in postal bolj natančen. Sodeč po povratnih informacijah potrošnikov, taka rešitev najbolje izgleda na modelih v črni izvedbi: strogo, praktično in vstavljanje praktično ni vidno.
Toda eden glavnihZunanji razvoj je pokrivni material za primer. "Sedem" opazno zdrsne po dlani in je prijeten, ker je bila naprava šeste generacije, ki jo je nosila sama s seboj brez pokrova, samo strašljiva. Poleg tega diagonala "Ayfon 7" pomeni njeno namestitev samo na dlani, in ne drži velike in falanges drugih prstov, kot v primeru "spatula" pametne telefone.


Potrošniki tudi ugotavljajo, da so se spremenili tudi taktilni občutki v primerjavi s "šestimi". Za zamenjavo sijaja preteklih generacij je prišel mat in žameten premaz. Primer se dojema precej drugače kot šesti model, čeprav je enak z diagonalo "iPhone 7". Uporabnikom je všeč tudi novi format kamere. Sodeč po ocenah, izgleda izredno natančno in se ne bo držalo vsega, kar je v vrsti v hlačah, žepih in torbicah, če boste nosili pripomoček brez pokrova.
Prav tako je bilo zadovoljstvo imeti zaščito pred vlago v skladu z evropskim standardom IP67. Napravo lahko sedaj potopimo v vodo brez resnih posledic. Seveda, plavanje z njim ni potrebno, vendar bo preživel obilen dež in naključne padce.

Teža in dimenzije

Za mnoge, vprašanje: "Koliko tehta" Iphone 7 "?" - Ni to na prvem mestu. Priročnost uporabe pripomočka je v veliki meri odvisna od te možnosti. Od njegovega predhodnika je "sedem" šlo daleč. Masa modela v čisti obliki, brez pokrovov, slušalk in drugih pripomočkov, je 138 gramov (1383 x 671 x 71 mm).
Ugotoviti, koliko tehta »iPhone 7«, poglejmo, kako se stvari dogajajo v drugih modelih.blagovno znamko Najresnejši je bil starejši pametni telefon te generacije 7 Plus. Teža je skoraj 190 gramov (1582 x 779 x 73 mm). "Six" je malo lažje kot "Plus" - 143 gramov. (1383 x 671 x 71 mm). In najlažji "Iphone" lahko imenujemo model SE serije - 113 gramov (1238 x 586 x 76 mm). Sodeč po povratnih informacijah lastnikov, je masa idealno kombinirana z diagonalno "iPhone 7" in je zelo priročno upravljati pripomoček. Roka se ne naveliča kot 7 Plus in telefon lahko dolgo dela na teži.

Zaslon

Diagonala zaslona pri "iPhone 7" 47 palcev. Dobra matrika IPS omogoča ločljivost 1334 x 750 pik, kar je dovolj za takšne velikosti. Informacije z zaslona so preproste za branje, in nekateri neudobje med lastniki del v svojih pregledih ne omenjajo. Poleg tega z dostojno vrednostjo 326 enot PPI ni opaziti pikselacije.
Nekateri uporabniki se pritožujejo nad matrico z nizko ločljivostjo, saj naprave na platformi Android ponujajo 4K za nižjo ceno naprave. Toda mnogi, nasprotno, podpirajo odločitev podjetja, da ne bo zasledovala slikovnih pik. Ne bo veliko uporabe, koliko škode. Treba je omeniti prehod na novo postavitev "šestih". Večina razvijalcev je skoraj leto dni posodabljala svoje aplikacije za novo obliko zaslona. Poleg tega majhna diagonalna "Iphone 7" in kompetentno okrašene pisave maksimalno udobno odpravljajo pomanjkljivosti takega dovoljenja.
Kar se tiče slike, potem ni ničesar. Slika na izhodu je jasna, jasna in naravna. Stock svetlost in kontrast na dostojno ravni, tako zaslonNe odpadejo na svetel sončen dan. Koti gledanja se lahko imenujejo maksimalni za matrico IPS.

Uspešnost

Sodeč po ocenah, tisti, ki preidejo s "šestih" na "sedem", doživljajo povečanje produktivnosti in precej opazno. Novi iphone je dobil Apple A10 Fusion bazo na štirih jedrih, pametni video pospeševalnik in 2 GB RAM-a.
Obstajajo tudi običajne spremembe, ki se razlikujejo po velikosti notranjega pomnilnika - 32 in 128 gigabajtov. Pri igrah in drugih aplikacijah ni težav: vse je v redu, brez zamika in zaviranja. Za razliko od pripomočkov za Android, tukaj je optimizacija programov na najvišji ravni.

Značilnosti in funkcije

"Sedem" deluje pod operacijskim sistemom iOS 10. Ocene o tem so večinoma pozitivne, vendar pa je še vedno nekaj spornih točk. Mnogi uporabniki se pritožujejo nad sistemom za odklepanje zaslona. Če želite začeti, morate vklopiti zaslon pripomočka, nato držite prst na določenem območju in nato kliknite gumb Domov. Vse to zmanjšuje in onemogoča uporabnike, vendar je ta sistem privzet in ga je mogoče zamenjati.
Če povežete funkcijo Raise to Wake, se bo telefon samodejno zbudil takoj, ko ga boste vzeli v roko, in za popolno odklepanje se dotaknite prsta do določenega območja.

Nekateri uporabniki tudi niso ocenili nove oblike sporočila. Če je v prejšnjem OS za označevanje dostave SMS dovolj, da spustite zgornjo zaveso navzdol in jo vzamete nazaj, potem je v različici 10 potrebno posebejpojdite na vrstico s sporočili, da počistite aktivni indikator. Sodeč po povratnih informacijah lastnikov, ni avtomatskih pomočnikov, še posebej, da bi uredili svetlost zahtevkov. Vse deluje, kot bi moralo. Platforma je postala nekoliko lepša, nekoliko hitrejša in nekoliko bolj priročna.

Kamere

"Sedem" so prejele zadnjo kamero z matrico 12 Mp in čelno pri 7 MP. Največja dovoljena ločljivost fotografije je 4K. Sodeč po ocenah, o zmožnostih kamer "iPhone" lahko imenujemo soliden srednji razred, še posebej, če upoštevamo napredno tehnologijo v zvezi s tem na "Android" iz iste cenovne kategorije. Noben viden sedmi model ne more ponuditi, vendar se z običajnimi nalogami zelo dobro sooča.
Vse funkcije, potrebne za snemanje, so: ISO vgradnja, stabilizatorji, nastavitve svetlobnega snopa, interpretativna povečava in še več. Prav tako se je dobro pokazal tudi video posnetek, ki lahko prenaša 240 sličic na sekundo. Res je, da je treba dovoljenje za podporo slednjega zmanjšati.

Avtonomija

Čeprav je v primerjavi s prejšnjo (šesto) generacijo pripomočkov produktivnejši niz naborov, je življenjska doba baterij običajno raven za "iPhones". In to je tri do štiri ure v mešanem načinu delovanja.
Zmogljivost akumulatorske baterije je dodala malo - 1960 mAh ("AIFON 6" - 1715 mag), kar je nekaterim omogočilo, da nadomestijo zmogljiv procesor. Slednje se, mimogrede, ne razlikuje v vročini in se ne segreva.

V zaključku

Če primerjamo sedmo generacijo iPhonovs šesto, in mnogi, glede na preglede, so prav ti podatki in se vodijo pred nakupom novih gadgetov Apple, nato pa lahko poudarite nekaj pomembnih točk, ki jih je treba plačati. Glavne inovacije "Ayfon 7":
 • odpoved 35 mm avdio priključkov (adapter vključen);
 • nova barva - "črni oniks";
 • prehod na senzor povratka;
 • stereodinamika;
 • matrika zaslona s širšo barvno lestvico;
 • zadnja kamera z optično stabilizacijo;
 • razred zaščite pred vlago IP67;
 • spremenjen videz vložkov za antene;
 • dvakrat povečate glasnost notranjega pogona.
 • Danes lahko sedmi "iPhone" kupite za 39.000 rubljev pri mlajši spremembi 32 GB ali pa 48.000 za 128GB. Na splošno je naprava vredna svojega denarja in praktično ni nobenih preplačil za blagovno znamko.

  Sorodne publikacije