G-senzor. Kateri pripomočki so prisotni?

V sodobni družbi je uporaba videorekorderjev postala tako pogosta in običajna kot, na primer, pranje ali umivanje zob zjutraj. V zadnjem času so priljubljeni snemalniki z vgrajenim G-senzorjem. O tem, kaj je to in zakaj služi, bomo razpravljali v članku.

Kje se uporablja?

V preteklosti so velike metropole preobremenjene z avtomobili. Število avtomobilov raste veliko hitreje kot ceste. Zato je verjetnost prometnega dogodka zelo visoka. Vozniki so postali težko dokazati pravilnost, kajti če se krivec skriva pred prizorom, je težje ponovno sestaviti podrobnosti nesreče. To je iz zgoraj navedenih razlogov, da je kultura z uporabo video rekorderji in drugih sredstev za nadzor tako tesno navajeni na to v Rusiji. Stalni način videonadzora z uporabo pripomočka, ki je nameščen na vetrobranskem steklu, zagotavlja, da bodo podrobnosti o prometni nesreči temeljito reproducirane. G-senzor bo pomagal popraviti trenutek nesreče.


Kaj je to?

Kot že omenjeno, ta modul pomaga natančneje določiti trenutek nesreče. G-senzor je elektronski merilnik pospeška, ki zajame trenutek, ko se obremenitev vozila poveča, in močan padec hitrosti, če je avto v gibanju. V primeru ostrega umika iz stanja mirovanja je trenutek rasti hitrosti in obremenitve fiksen. Snemanje videa se začne istočasno. Poleg tega je ustvarjena datoteka samodejno zaščitena pred izbrisomtako, da ga vstavite v poseben razdelek na pomnilniški kartici pripomočka.

Povsod je?

Treba je opozoriti, da vsi pogoni ne zagotavljajo tako nepogrešljivega modula kot G-senzor. Na žalost večina voznikov raje uporablja običajni način snemanja vsega, kar se zgodi, in izbere proračunske možnosti izdelkov, pri čemer poudarja, da je pri vožnji in v temi berljivo število avtomobilov.


Zato morate pred nakupom izdelka videti, katere funkcije in moduli proizvajalec podpira. G-senzor se lahko imenuje drugače: senzor nesreče, elektronski merilnik pospeška, šok-detektor, senzor za udarce ali G-Shok. Edina stvar je: popravite trenutek trka, tako da je lažje ponovno ustvariti vse podrobnosti dogodka.

Primeri pripomočkov

Če nekdo ne ve, kaj je G-senzor in kakšno načelo delovanja, se ne bojte vprašati prodajalca-svetovalca v trgovini. S to značilnostjo je mogoče iskati internetne vire: na mnogih mestih se seznam naprav filtrira ob pogoju prisotnosti /odsotnosti senzorja udarca. Na primer, izdelek Mio MiVue 626 stane od 5890 do 8610 rubljev, ima G-senzor. Video snemalniki s takšno funkcijo so dražji od svojih manj funkcionalnih analogov, vendar je treba razumeti, da je modul preprosto bistven. Še posebej v velikih mestih. Dražja in premišljena različica je "kardinal G3", cena katere - od 9400 do 10000 rubljev. Model pritegne pozornost ne le do določene funkcionalnosti, ampak tudi do odlične kakovosti videa.
Registrar Smart Mirror 10 in 1 - zelozanimiv pripomoček, ki je nameščen namesto vzvratnega ogledala v kabini. Optimalna vrednost za denar, s številnimi funkcijami, ki olajšajo življenje vozniku. Poleg G senzorja ima ta naprava prednjo in zadnjo kamero, ki prepozna glasovne ukaze in podpira način predvajanja videa neposredno na zaslonu. Pomembno je samo izbrati pripomoček, ki se osredotoča na dimenzije avtomobila. To je, če je avto majhen, nakup neroden snemalnik, ki posega v pogled, ki zavzema veliko prostora na vetrobranskem steklu, bo nelogičen.

Zaključek

Preden se odločite za pametno. Na koncu je ta nenadomestljiv prijatelj avtomobilista zelo koristen. Odločiti se morate za vrsto pomembnih funkcij in odvrniti nepotrebno. Na primer, takšna stvar, kot je G-senzor, je resnično nepogrešljiva in je prisotna v številnih sodobnih registracijskih zavezancih, ki so dani v prodajo po razumni ceni. Po drugi strani pa takšne možnosti, kot je preprečevanje, da bi se voznik približal cestnim oznakam na desni ali levi strani, večinoma uporabljajo tovornjaki na dolgih potovanjih. Konec koncev, na progi ni izključena možnost, da se potopite v kolo skozi monotonost pokrajine pred očmi. V mestu je možnost onemogočena: prvič, obstaja veliko ovir (drevesa, stebri), ki lahko izzovejo napačne pozitivne rezultate, in drugič, premikanje v ravni črti ni tako dolgo, da bi lahko zaspali za volanom (po izkušenih voznikih). Zato opisana funkcija ni potrebna vsem. Glede na navedeno je bolje izbrati DVR, ki je vnaprej določen z nizom.priložnosti. To bo preprečilo preplačevanje za možnosti, ki bodo sčasoma postale neupravičene in bodo zagotovile pravilno delovanje pripomočka. Na koncu, uporaba izdelkov pri 100% priložnost ne pusti lastnika obžaluje, da denar zapravili. Težava je lahko v tem, da nekdo ne ve, kaj je G-senzor (ali katera koli druga funkcija), zato ne sumi na funkcionalnost izdelka. Vso srečo na cestah!

Sorodne publikacije