Ebook PocketBook 622: opis, specifikacije, navodila

Sodobni trg blaga in storitev je poln različnih pripomočkov. Na primer, zdaj lahko kupite e-knjigo v specializirani trgovini. Ta naprava omogoča branje knjig v elektronski obliki. Danes bo naprava predstavljena z imenom PocketBook 622. Kaj je to? Zakaj je potrebna? Katere funkcije ima? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Katere značilnosti devays pozornost?

Opis

Najprej morate razumeti, o čem govorite. Kaj je PocketBook 622?
Ta pripomoček je kompaktna in uporabniku prijazna e-knjiga. Z njegovo pomočjo je mogoče ne samo brati knjige, ampak tudi brskati po spletu, kot tudi gledati slike in slike. Modna, elegantna in kompaktna naprava s podporo za vaiff - tukaj je, kako opisati ebook "PoketkaBuk 622". Katere so prednosti in slabosti tega pripomočka?

Paket

Za začetek nekaj o kompletu za dostavo. Treba je paziti na vse potencialne lastnike preiskovane naprave. Izpolnitev e-knjige ni posebej dodeljena. Kupcev ne preseneča.

V polju iz naprave lahko najdete:
 • ebook PocketBook 622;
 • navodila za uporabo;
 • garancija;
 • žica za priključitev na vrata USB;
 • Polnilnik.
 • Standardni niz praktično vseh tehnologij. V e-knjigo ni pokrova ali slušalk.

  Značilnosti

  Zdaj maloo sistemskih zmožnostih preiskovane naprave. Značilnosti PocketBook 622 so na splošno dobre. Ni idealno, lahko jih imenujemo povprečje. Nekateri gadget funkcije bodo presenečenje kupca z veseljem. E-knjiga "PoketkaBuk 622" ima naslednje značilnosti:
 • kapacitivni zaslon na dotik;
 • diagonalno 6 palcev;
 • podpora grafičnim, besedilnim in avdio formatom;
 • sposobnost pretvorbe besedila v glas;
 • RAM - 128 MB;
 • vgrajeni prostor - 2 GB;
 • podpora za dodatne pomnilniške kartice microSD, microSDHC;
 • prisotnost vmesnika USB;
 • možnost povezave z Wi-Fi;
 • 1100 mAh baterija;
 • delo naprave je zasnovano za 8000 strani;
 • prisotnost gumba za obračanje;
 • teža - 195 gramov;
 • Upravljanje naprave z uporabo senzorja.
 • PocketBook 622 Touch ponuja naslednje funkcije. Glede na značilnosti lahko rečemo, da je e-knjiga praktično univerzalna.

  Oblikovanje

  Kaj izstopa PocketBook? Zasnova te naprave je večinoma prijetna. Lahko bi rekli, da je proizvajalec našel svoj slog, ki ga skuša slediti. Videz modela 622 je videti kot PocketBook A7. Ta naprava ima črno zadnjo ploščo in bel okvir. Material, iz katerega je naprava izdelana, je mat plastika. Zadnja plošča PocketBook 622 ima tehnologijo soft-toch. Poleg tega ne moremo pomagati, vendar opazimo visoko stabilnost e-knjige na onesnaženje. Prstni odtisi na pripomočku so komaj vidni, zlahka se izbrišejo.

  Vogali "Poketka Buk 622" so zaobljeni. ČeČe gledate napravo s strani, lahko opazite majhen upogib zadnje plošče. Kljub temu je knjigo enostavno obdržati in uporabljati. Minimalizem, ki se uporablja pri oblikovanju PocketBook, daje napravi prefinjenost in prefinjenost.

  O kontrolah

  Elementi upravljanja v e-knjigi niso toliko. Vsi se nahajajo na dnu pripomočka. Tukaj najdete gumb "Omogoči /onemogoči", napravo za ponovno zagon luknje in režo za pomnilniško kartico. Na dnu knjige se nahaja tudi priključek za kabel USB. Poleg tega lahko takoj vidite standardni priključek za priključitev slušalk.
  Pod zaslonom je majhna navigacijska plošča. Namenjen je za udobno upravljanje naprave. Ko kliknete gumbe, zaslišite mehko mehko oznako, kontrole delujejo gladko. Gumb »Domov« vam omogoča, da hitro naredite posnetke zaslona, ​​vklopite glasbo ali odprete knjige. Nadzor, imenovan "Meni", služi za klicanje možnosti v aplikacijah in knjigah.

  Velikost in teža

  Ebook PocketBook 622 je kompaktna in uporabniku prijazna naprava. Zaslon knjige je 6 palcev. Lahko rečemo, da je naprava podobna majhni tableti. Dimenzije pripomočka so 115 x 175 za 10 milimetrov in tehta samo 195 gramov. To ni veliko. Knjiga je priročna za držanje v rokah že dolgo časa. Nošenje s takšno napravo je tudi precej udobno - postavi se v vrečko in v nahrbtnik ter v velike globoke žepe.

  Zaslon

  PocketBook 622 je e-knjiga, ki ustreza in malofrustrirajuće z vašim zaslonom. Dejstvo je, da zaslon te naprave po velikosti spominja na majhno tablico. Njena diagonala je 6 palcev, ločljivost pa je 600 x 800 slikovnih pik. Zaslon je izdelan s tehnologijo E-Link Pearl. Zaradi te funkcije zaslon porabi precej manj energije, slika pa postane jasna in kontrastna.
  Vgrajena osvetlitev zaslona ni vgrajena. Poleg tega e-knjiga PocketBook 622 ne deluje z barvnimi slikami. Ta naprava je namenjena samo za ogled dokumentov v črno-beli barvi. Ljubitelji, da bi brali svetle revije in stripe, takšna knjiga ne bo ustrezala.


  Na drugi strani ni pritožb glede naprave za prikazovanje. Na soncu se zaslon ne blešči, premaz se ob pritisku ne upogiba, pripomoček se dobro odziva na najmanjši dotik.

  O dolžini dela

  Kaj je PocketBook 622 še vedno poudarjen? Navodila za uporabo kažejo, da je ta naprava zasnovana za dolgo življenjsko dobo baterije. Proizvajalec navaja, da v odsotnosti Wi-Fi naprave gadget morda ne bo potrebno polniti približno mesec dni. Mnenja kažejo, da naprava resnično deluje dolgo in kakovostno. Lahko rečemo, da se obremenitev e-knjige ne zmanjša niti z aktivnim 10-urnim branjem in delom približno pol ure na internetu. Tako je PocketBook 622 naprava, ki veseli vse svoje baterije.

  O učinkovitosti

  PocketBook 622 Touch nikakor ni najbolj počasna e-knjiga. Uporablja procesor s hitrostjo 800 GHz. Tukaj ni veliko RAM-aza knjigo pa je dovolj - 128 MB.
  Te značilnosti nam omogočajo udobno delo z napravo. Vse funkcije se izvajajo hitro in brez zamud. Brez zaviranja ali "napak". "PoketkaBuk 622" je torej zelo produktivna knjiga.

  Cenik

  Zdaj malo o stroških te naprave. Ni skrivnost, da sodobne e-knjige prihajajo v različne cenovne kategorije. Kaj naj rečem o PocketBook 622? Cena te naprave ni najmanjša, vendar jo je težko poimenovati. Namesto tega je cenovna kategorija preiskovanega pripomočka povprečna. Ebook "PoketkaBuk 622" bo stala približno 5-6 tisoč rubljev. Za napravo, ki ima vse zgoraj navedene značilnosti, to ni veliko. Na račun naprave se skoraj nihče ne pritožuje.

  Zaključek

  Kaj lahko rečemo o napravi, ki jo proučujemo? PocketBook 622 je moderna, elegantna in cenovno ugodna e-knjiga. To bo zagotovo prosim ljudi, ki želijo veliko brati, narediti online deskanje. Ta naprava deluje odlično z Wi-Fi in številnimi elektronskimi formati. PocketBook 622 je predstavljena e-knjiga. V njem lahko najdete internetni brskalnik in celo predvajalnik glasbe. Če si želite ogledati fotografije in stripe v črno-beli barvi, je naprava tudi odlična. Njegova edina pomanjkljivost je pomanjkanje podpore za različne barvne sheme. Ni pomembnih pritožb strank. Udobna in kompaktna e-knjiga "Poketkeuk 622" navdušuje s svojim dizajnom, delovno dobo in funkcionalnostjo.Poleg tega knjiga ne deluje najbolje s PDF in DJVU.
  Tudi cena pripomočka ne ostane brez nadzora. Če verjamete v številne izjave, potem je PocketBook 622 (primer se prodaja ločeno) relativno poceni knjiga z različnimi funkcijami. Naprava na primer podpira večopravilnost. V večini podobnih e-knjig takšnih funkcij ni. Zdaj je jasno, kaj je PokkeBuk 622. Ali želite kupiti to napravo? Torej, če želite porabiti za dobro e-knjigo, za dolgo časa ne zahteva polnjenje. Dawis je tudi trajen, zaradi česar je trpežen.

  Sorodne publikacije