Chrysler 300: fotografije, specifikacije in ocene

Ameriški avtomobili se v naši državi redko pojavljajo. Kljub temu pa so praktično vsi razmišljali o posedovanju "Američana". Prvič, ti avtomobili pritegnejo pozornost na svoj veličasten in spoštljiv videz. Hkrati pa strah za porabo goriva in stroške zadrževanja. Toda kaj je v resnici tipičen "Američan"? Vzemimo primer Chryslerja 300.

Opis

Posledično je to ameriški avtomobil s polno velikimi kolesi, ki se proizvaja v različnih spremembah:
 • limuzina s štirimi vrati.
 • Univerzalno (Chrysler 300 Touring).
 • Obstaja tudi "zaračunana" različica. Imenoval se je Chrysler 300 SRT8. Vendar to ni vse. Ker se "Chrysler" pogosto uporablja na porokah, ne moremo omeniti takšne spremembe kot limuzino. Takšni avtomobili so izdelani v tovarni, imenovani Chrysler 300 Limo. V notranjosti so značilni mini bar, hladilnik, miza, TV in drugi elementi, ki so značilni za limuzine.

  Oblikovanje Chryslerja

  Vsakdo izbere avto, ki se posveča njegovemu videzu. V tej številki Chrysler 300 nima konkurentov. Avtomobil je bil izdan leta 2003, vendar tudi zdaj izgleda dobro.


  Avto ima masiven in nevljuden "moški" videz. Pred nami je ogromna maska ​​hladilnika in pravokotni žarometi. Trdnost poudarja masivno hrano in ogromne kolesne loke. Mimogrede, 18-palčna kolesa so bila v tovarni nameščena na ta model. Ampak ljubitelji tuninga brez težav so to postavili tukaj21. diski Dizajn je tako srečen, da se ničesar ne spremeni, razen pogonov v zunanjosti.

  Mere, zračnost, masa

  Američani ne marajo kompaktnih avtomobilov. In Chrysler 300 je še ena potrditev tega. Torej, dolžina avtomobila je 505 metrov, širina - 189 višine - 148 metrov.
  Vendar pa moramo reči, da je odstranitev "ameriškega" majhna. Na standardnih kolesih je njegova vrednost 145 centimetrov. V tem primeru prazen avto tehta skoraj dve toni. Njena nosilna zmogljivost pa znaša okoli 400 kilogramov.

  Notranjost Chryslerja

  Notranjost je prav tako nevljudna, vendar manj trdna. Center ima nerodno konzolo z velikim digitalnim prikazom. Obstajajo "twist" klimatska naprava in CD-sprejemnik. Na plošči je tudi analogna ura (a la "Rolls Royce"). Volan je v modelu s štirimi kraki, z vložki pod aluminijem. Instrumentna plošča je puščica, vendar informativna, kar dokazujejo pregledi.

  Prav tako se lastniki pozitivno odzivajo na sedeže. So udobne in urejene v različnih smereh. Električni pogon in ogrevanje sta že v osnovni konfiguraciji. Poleg tega ima Chrysler 300 C prostorno notranjost. To ni presenetljivo, saj je medosna razdalja več kot tri metre. Dovolj je tako spredaj kot zadaj.

  O prtljažniku

  Ta avto je most, ki ni samo v kabini. Prtljažnik limuzine je izračunan na 504 litrov. Hkrati je dovolj globok. Vendar pa obstaja pomanjkljivost. Da, prtljažnik ima ozko luknjo.
  Stanje lahko reši samo nakup vozila Chrysler 300 Touring Estate. In je na petem mestuPredstava ima prtljažnik 630 litrov. Ampak to še ni vse. Zadnji del sedeža je sestavljen. Tako se lahko uporabna količina poveča na 2 tisoč litrov.

  Tehnični podatki

  Za ta avto je na voljo več bencinskih in dizelskih enot. Torej je osnova v liniji 27-litrski 6-valjni atmosferski motor z zmogljivostjo 193 konjskih moči. Naslednji je 35-litrski motor. To je tudi šestvaljni motor v obliki črke V. Največja moč - 250 konjskih moči. Za ljubitelje hitrosti obstaja možnost z 57-litrskim motorjem. To je osemvaljni motor serije HEMI. Moč agregata - 340 konjskih moči.
  Prej smo omenili avto Chrysler 300 SRT8. To je najmočnejša modifikacija, ki se razlikuje po osemvaljnem motorju v obliki črke V in 61-litrski. Ta enota razvija neverjetnih 430 konjskih moči. Trdna cev za gorivo je šestvaljnik z direktnim vbrizgavanjem goriva. S prostornino 3 litre doseže 218 konjskih moči. Kaj je ameriška Chrysler dinamične značilnosti? Mnenja pravijo, da tudi pri osnovnem motorju ta avto ni slabo razpršen. Torej, za prvih sto jih zaposli v 111 sekundah. Z motorjem s 250 konjskimi močmi je avtomobil varnejši. Pospeši do sto v 92 sekundah. Osemvaljnik HEMI v 64 sekundah. No, zaračunana različica "strelja" na stotine v samo 57 sekundah. Hkrati je največja hitrost "Chryslerja", odvisno od nameščenega motorja, od 209 do 260 kilometrov na uro.

  Kot je navedeno v pregledih, \ tNajbolj optimalna v seriji je bencinski 35-litrski motor. Z njim ne gre toliko denarja za polnjenje. Hkrati lahko uživate v neverjetni hitrosti. Na 100 kilometrih poti v mestu je avto porabil 15 litrov. Na cesti vozi porabi 10 do 11. Drugi motorji (gredo starejši od hierarhije) porabijo stabilno od 20 litrov.

  Prenos

  Chrysler nastavi klasični štirimpasovni pretvornik navora. Kaj pravite na to? Chrysler 300 z ACPP je precej živahen pri prehitevanju. Stroj ne trka in prestavi se hitro, pravijo lastniki. Da pa ne bi "obsodili" škatle, jo je treba redno servisirati. Olje (ali bolje, ATP-tekočina) ga je treba spremeniti vsakih 60 tisoč kilometrov.

  Tekalno orodje

  Le malo ljudi ve, da je bilo podvozje za 3. "Chrysler" izposojeno pri "Mercedesu" v karoseriji W210. Oblika zadnjega vzmetenja je potrditev. Kot je navedeno v pregledih, ima avto odlično gladko vožnjo. Tudi na nizko kakovostni gumi popolnoma "pogoltne" sklepe in neenakosti. Ampak ostri manevri ta "ameriški" ne mara. Zato je treba s športnega načina zapustiti vožnjo (z izjemo napolnjene različice, kjer je nekaj popravljenih vzmetenja in zavore).
  Med pastmi so ocene nosilec ležajev pesta. Njihov vir je nepredvidljiv. Nekateri gredo 100 tisoč, drugi so oblečeni že v 20. letu. Poleg tega se ta nosilec spremeni v montaži s pestom, kar je s finančnega vidika neresno. Bloki ročic na cilindru med uporabo ne potrebujejo pozornostiveč kot sto tisoč kilometrov. Enako velja za krmilne noge in konice. Na splošno je vzmetenje "ameriškega" na naših cestah zelo težko.

  Zaključek

  Tako smo ugotovili, da gre za ameriški avtomobil "Chrysler 300". Ta avtomobil ima razkošen in sodoben dizajn, zanesljive motorje in udobno notranjost. Ta model je bil eden redkih, za katerega je enostavno najti rezervne dele v Rusiji. Kar zadeva stroške storitev, ta avtomobil ne bo dražji od BMW in Mercedes-Benz. Med slabostmi je treba poudariti nestanovitnost avtomobila in veliko porabo goriva. Toda tudi s takšnimi slabostmi je ta avto eden vodilnih na sekundarnem trgu. Najti nekaj boljšega od "Evropejcev" bo težko. Stanejo veliko več. Torej, če potrebujete prestižno limuzino poslovnega razreda za majhno ceno, bo Chrysler 300 odlična možnost.

  Sorodne publikacije