Čarobna tkanina je pravi način za obogatitev v WoW

Študija poklicev v World of Warcraft bogoslužju je sestavni del, ki naredi igralniški proces bolj zanimiv in raznolik. Poleg tega vsak igralec dobi dodatno priložnost, da nosi lik v močnejši obleki, kot tudi zasluži denarno igro.

Poklic "Kravetsky business"

Zdi se, da je najbolj zahtevna v Veliki domovinski vojni, skupaj z alkimijo in nakitom. Po drugi strani pa je zlahka nihati, dobiček pa je nekoliko višji. Kaj stane samo izdelava vrečk! Torej moram teči okoli lokacij v iskanju sestavin, še posebej, ker, na primer, čarobno tkivo pade samo na določenih lokacijah, kar ni toliko na zemljevidu sveta.
In še ena pomembna točka: višja je stopnja poklica, bolj so kompleksne sestavine potrebne za črpanje naslednje stopnje. V skladu s tem mora biti tudi znak visoke ravni za dostop do želenih lokacij, ki se ne bodo združile s prvo naključno mobilnostjo.

Iskanje tkanin

Za pridobitev takšnega vira, kot je čarobna tkanina, mora igralec obiskati lokacijo Tanaris v Kalimdorju. Za "zavezniško" frakcijo lahko zbiranje tega vira ovirajo sovražnost s Hordo. Čeprav lahko prideš tja zlahka, je prednost glavne zgodbe kampanje ravno tam.
Ob prihodu na želeno lokacijo znaka, pojdite na jug, na območje "Naselitev peskovnega kladiva". Obstajajo tri vrste ogre, iz katerih pade želeni material. Pridobivanje nibo deloval na visoki ravni značaja, če pa takoj greste tja z izvedbo parcele, potem lahko pride do težav, saj Ogre bije zelo boleče. Poleg tega so tam čarovniki. Mimogrede, možnost padca čarobne tkanine ni slaba, čeprav ni popolna.

Najboljša izbira za lekarno iz vrbovega protja

Če lenoba počaka na drobno ogri (čeprav to ni tako dolgo), želim hitro udariti črne noge s čarobno tkanino (zelo cenjeno kot stvar za preseljevanje), potem obstaja še ena možnost. To so nevarnosti, in sicer Zul Farrak (v Tanarisu) ali Stratholm (na vzhodnih plužih). Tukaj je treba določiti, da danzh preide v solo z lahkoto na hi-lvl, skupina za iskanje pa ni bila preklicana. Torej je zelo enostavno. V prvem inštitutu magothek pade dobesedno povsod, tako da lahko v enem potovanju naparite več kot 100 kosov. V Stratholmu ta vir dobro pade pri čiščenju viteške četrti. Če je prosti valuti igre, ne morete posebej seva, ampak samo obisk dražbe. Vedno obstaja ton čarobnih tkanin. Poleg tega cena za to ni posebej visoka zaradi velike količine.

Sorodne publikacije