Alfa Romeo Brera: fotografije, specifikacije in povratne informacije lastnika

Avtomobili italijanskega koncerna Alfa Romeo se od drugih razlikujejo po športnem in izvirnem videzu. Imajo živo sliko neverjetne karizme. To je tisto, kar so videli vozniki avtomobilov Alfa Romeo Brera, fotografije pa bodo predstavljene v spodnjem članku. Edinstven dizajn je bil predstavljen na razstavi leta 2002. Vendar pa je nov izdelek prišel v prodajo po treh letih - leta 2005 je bil izdan do leta 2010. Torej, razmislimo o njegovih lastnostih.

Izgled

Alfa Romeo Brera je hatchback s tremi vrati z izrazitimi športnimi notami. Takoj, ko je avto prišel v prodajo, se je zdel najlepši. V pregledih vozniki in strokovnjaki menijo, da imajo Italijani velik občutek za stil in poznajo pomen estetike. Prvič, kot je ta model avtomobila izstopa, gre za žaromete glavne optike. Izvajajo se v nenavadni obliki. Sestavljen je iz treh okroglih odsekov. Povezavo z blagovno znamko na mreži radiatorjev je enostavno določiti, saj je izdelana v trdi obliki. Na pokrovu sta dve svetli robovi. Od ekstremnih točk rešetke hladilnika se odmikajo od prednjih regalov. To daje avtomobilu agresijo in pogum. Logotip proizvajalca je nameščen na pokrovu motorja, ravno na liniji, kjer je priključen na zgornji del rešetke. Luknje za vstop zraka pravokotne oblike. Nahajajo se na dnu odbijača. Na robovih so okrogli meglenki. Odbijač je klasičen. Veliko strokovnih pregledovreči, da takšna oblika ni originalna, saj se uporablja v drugih modelih tega proizvajalca.


Profil avtomobila ni nič manj privlačen. Kolesni loki pihajo, ki vizualno povečajo velikost. Vzvratna ogledala so tudi športna. Izgledajo zelo zanimivo. Ročaji so kromirani, na vratih so reliefne linije. Vse to ustvarja harmonično končno sestavo. Privlačni vozniki upoštevajo zadnji del avtomobila. Takoj v očeh zahrbtnih vzdolžnih žarometov z zvijanjem. Sestavljeni so tudi iz več krogov. Zaradi njih je avtomobil videti agresiven, kar je izjemno potrebno za športni stil. Priključki izpušnega sistema so v spodnjem delu odbijača simetrično potegnjeni. Med njimi je nekoliko višja reža za pritrditev registrske tablice. Tu (v sredini) bližje zadnjemu steklu lahko vidite ime modela in blagovno znamko.

Če se obrnete na preglede, mnogi vozniki menijo, da tuning za ta model ni potreben. Dejstvo je, da je njegova zunanjost tako izvirna, da se brez izboljšav avtomobil jasno razlikuje po pretoku drugih avtomobilov.

Salon

Vozniki, ki so že potovali z avtomobili te znamke, so opozorili na dejstvo, da v notranjosti ni nadgradnje. Alfa Romeo Brera je opremljena s športnimi sedeži. Imajo precej visoko stransko podporo, tako da lahko voznik mirno sedi tudi na strmih zavojih. Tudi fotelji so opremljeni z ogrevanjem. Zadnji kavč je razdeljen na dva sedeža. Na žalost lastniki menijo, da jeni primerna za dolga potovanja. Srednja konzola je izdelana pod majhnim kotom, kar vozniku omogoča, da zlahka nadzira naprave. Zgornji del ima odprtine za prezračevanje. Glede na opremo je lahko vozilo opremljeno z navigacijskim sistemom. Centralna konzola ima tudi klimatsko napravo. Nahaja se na dnu. Na voljo so tudi zaslonski in drugi gumbi za upravljanje.
Volan v triciklu Alfa Romeo Brera. Je informativen. Proizvajalci imajo ključe za nadzor avdio sistema. V športnem pokrovu je prostornina prtljažnika 300 k. Zaradi tega se je obseg skoraj podvojil. Avtomobilisti v svojih pregledih so opazili, da notranjost izgleda precej elegantno. Obstajajo kromirani vložki in peresa. Za oblogo vrat je proizvajalec uporabil kožo. V spodnjem delu so veliki stebri.

Bencinski motorji

Brera je opremljena z različnimi motorji. Skupaj v vrstici je predstavljenih pet različnih energetskih enot. Nekateri delajo na bencinu, ostali so dizelski. Na žalost so strokovnjaki v pregledih opozorili na dejstvo, da italijanski motorji niso znani po svoji visoki zanesljivosti. Med delovanjem avtomobila je vedno veliko težav. Vsak potencialni voznik bi moral vedeti za to, saj je večina napak z motorjem treba popraviti. Po statističnih podatkih je ta razlog najpogostejši. Poglejmo linijo bencinskih motorjev. SvojeMlajša je elektrarna za 22 litrov. Opremljen je s štirimi valji. Navor je 231 Nm. Njegova vlečna moč je 186 konjskih moči. Poraba goriva: 7 l ob progi, 13 l - v mestu. Meja visoke hitrosti: na mehaniki - 222 km /h; Na stroju - 217 km /h.

Druga izhodna moč je 18-litrska pogonska enota. Njegov tip je turbo. Različne injekcije z več točkami. Izhodna moč je 200 konjskih moči. V primerjavi s prvo varianto porabe goriva bo pri tej spremembi malo manj - približno 1 ark. V pregledih, motoristi pravijo, da je avto s takšno postavitev je veliko boljša od dinamike. Najnovejša linija Alfa Romeo Brera je 32-litrski motor. Opremljen je z direktnim vbrizgavanjem. Vrsta elektrarne - atmosferska. Opremljen s šestimi cilindri v obliki črke V. Navor je 323 Nm. Avto s tem motorjem ima zmogljivost 262 KM. Zanj je značilna dobra dinamika in hitri overclocking - približno 6-7 sekund. Ta sprememba je na voljo s polnim pogonom. Največja hitrost: 235 km /h (na stroju).

Dizelski motorji

Nadaljevanje pregleda lastnosti Alfa Romeo Brera je nujno za motorje, ki delujejo na dizelskih motorjih. Prvi je dvolitarski agregat. Ima 8 ventilov. Zmogljivost - 163 KM. Drugi motor je zasnovan za prostornino 24 litrov. Opremljen s petimi valji. Vlečna moč je 200 konjskih moči. Premik iz kraja, je mogoče razviti "sto" za 83 sekund. Največja omejitev hitrosti je omejena na 225 km /h. Po mnenju nekaterih voznikov,Avto s takšno elektrarno je odličen za vsakodnevno vožnjo.

Prenos

Treba je omeniti, da proizvajalec ne ponuja samo širokega nabora motorjev, ampak tudi menjalnikov. Linija ima modifikacije z mehanskim in avtomatskim menjalnikom. Vsi so ocenjeni s 6 hitrostmi. Na 22-litrsko elektrarno je bilo mogoče namestiti tudi 6-stopenjskega robota. Spremembe dizelskih motorjev so bile opremljene s samodejnim menjalnikom Q-Tronic. Večina pregledov pravi, da je tako kot pri motorjih pogosto potrebno popraviti samodejni menjalnik. V skladu s temi merili velja, da je Alfa Romeo Brera zelo draga.

Kontrola

Na cesti se Brera obnaša predvidljivo. Vožnja v avtu je odlična. Takšni rezultati so bili doseženi z uporabo posebnega dirkalnega vzmetenja. Za sprednji je izbran dve hitrosti, in zadaj - več uporabnikov. Ta hatchback je primeren tudi za najbolj zahtevne voznike, saj je njegova amortizacija visoka. Na strmih zavojih se avto ne drži. Pri vsaki hitrosti natančno posluša volan.

Varnost

Alfa Romeo Brera je opremljena s platformo Premium. Odgovorna je za varnost. Po mnenju strokovnjakov, v času sprostitve avtomobila, je bil najboljši. Zaradi dejstva, da so razvijalci uporabljali trdno ohišje, ki ga dopolnjuje z inovativnimi tehnologijami, lahko voznik in potniki zagotovijo visoko raven zaščite. Da bi dosegli takšne rezultate, so oblikovalci podjetja uporabili dvofazno visoko trdno jeklo in deformirane ploščadi. VisokaTrdnost telesa je omogočila ne le povečanje stopnje varnosti, temveč tudi odlično vodenje. V standardni konfiguraciji je Brera opremljena s sprednjimi in stranskimi varnostnimi blazinami, ščitniki za kolena za sovoznika in voznikom ter sidranjem za otroški sedež.

Povzetek

Na koncu pregleda je treba poudariti pozitivne in negativne strani vozila. In to bo pomagalo pri povratnih informacijah. Alfa Romeo Brera ima številne nedvomne prednosti. Ti vključujejo:
  • Prvotna zunanjost telesa ne zahteva nastavitve.
  • Odlično upravljanje.
  • Elegantna notranja oprema.
  • Mehak obesek.
  • Širok izbor motorjev in menjalnikov.
  • Tudi pri tako pametnem avtomobilu so bile pomanjkljivosti. Pregledi so predvsem visoki stroški. Stari avto bo moral plačati vsaj 800 tisoč rubljev. Vendar se je treba zavedati, da bo tudi njegova storitev stala precej. Še pred slabostmi voznikov pripisujejo pogoste okvare motorja in menjalnika.

    Sorodne publikacije