Zvočniki SVEN MS-1820: pregledi, pregledi

Snemalniki za kasete, CD predvajalniki in druga ustrezna oprema zgodnjih devetdesetih let in dve tisoč let so že dolgo zgodba. Zdaj je stoletje prišlo "številke" in vsi ti pripomočki so zamenjali en računalnik. Za kakovostno predvajanje glasbe (in vse zvočne vsebine) pa so potrebni bolj ali manj ustrezni stolpci. Standard "pyshchalkov" notebook ni dovolj. Zato je smiselno pogledati govorce formata 2.1. SVEN ponuja dobre možnosti. Njihova akustika SVEN MS-1820 si zasluži posebno pozornost.


Pozicioniranje

Podjetje postavi te zvočnike kot proračunski zvočniški sistem standarda 2.1 z napredno funkcionalnostjo. Glede na podobne cene "sošolcev", ti "Svens" izgledajo res vredni. Niso vsi proizvajalci pripravljeni dati tako kakovostne akustike za nič. Sven je finsko podjetje, vendar so njegovi izdelki izdelani na Kitajskem in v Koreji. In nič ni grozno. Prebivalci nebesnega cesarstva so se dolgo učili kako izdelovati kakovostno opremo.
SVEN MS-1820 se lahko uporablja za poslušanje glasbe in za gledanje filmov. To je skoraj popoln akustični sistem na domači ravni. Zahvaljujoč subwooferju lahko dosežete sočen in globok bas. In prav to je zelo malo proračunskih stolpcev za standard 2.0. Zato je vredno kupiti SVEN MS-1820. Pregled se začne. Ostanite strožji.

Vsebina paketa

Sistem zvočnikov je v škatli iz recikliranega kartona. Proizvajalec že na embalažipotencialnim kupcem skoraj vse tehnične značilnosti modela. V notranjosti sta dva satelita, subwoofer, z vgrajenim ojačevalnikom in povezovalnim kablom formata RCA-35 (tulipani - mini-jack). Polje vsebuje garancijsko kartico in navodila za uporabo. Obstaja tudi daljinski upravljalnik. Komplet SVEN MS-1820 je standard. Mnogi proizvajalci samo izpolnijo svoje proračunske izdelke.


No, dobava ni tako majhna. Obstaja celo daljinski upravljalnik. Toda želel bi več bonusov. Toda kaj lahko pričakujemo od poceni akustike? Ja, in "Sven" - ni najbolj radodaren podjetje. Toda kakovost izdelkov tega proizvajalca ni enaka.

Videz in oblikovanje

In tukaj se začne najbolj zanimivo. Sateliti so izdelani v obliki lesenih škatel, ki imajo vgrajene zvočnike. Dejstvo, da je uporabljeni material, ki vsaj spominja na drevo, plus. Toda dejstvo, da so prednje plošče narejene iz sijajne plastike, ni zelo dobro. Da, lepa je, vendar nepraktična. Sijajna površina zbira prstne odtise. SVEN MS-1820 zvočniki očitno niso namenjeni za pogosto udarjanje.
Nizkotonski zvočnik je zaprt tudi v leseni zgradbi. Sijajna sprednja plošča ima tudi kontrolne gumbe, kontrolnike za upravljanje basov in tonov ter mini SD kartico in režo za pomnilniško kartico USB. Nobena zasnova sistema zvočnikov ne zagotavlja. Primer imamo v črni barvi. Izgleda, da je akustika veliko in prepričljiva. Lepota je le malo pokvarjena s sijajnim odtenkom. Ampak to ni tako strašno.

Specifikacije

Tu je najbolj zanimiv del pregleda akustičnega sistema standarda 2.1 SVEN MS-1820. Zato je zahtevana izhodna moč akustike 22 vatov. Vendar je ta številka nekoliko abstraktna. Toda to ni najpomembnejša stvar. Pomembno je, da sistem zvočnikov zagotavlja jasen in jasen zvok tudi pri visoki glasnosti. Vendar pa obstaja določeno pomanjkanje visokih frekvenc. To ni presenetljivo, saj so sateliti enostranski in nimajo visokofrekvenčne glave. Vendar pa se ta pomanjkljivost lahko enostavno izravna z nastavitvami izenačevalnika. Kljub temu se akustika SVEN MS-1820 dobro obnaša pri poslušanju glasbe. Medtem ko gledajo film, nimajo nobene enake. Še posebej se je čutila globoka obdelava nizkotonskega zvočnika. In to ne more, ampak prosim. Leseno ohišje in zasnova v obliki pasu resonatorja opravljata svoje delo. Sistem lahko predvaja tudi MP3 datoteke iz pomnilniških kartic Mini SD in pogonov USB. Zaradi tega je akustični sistem bolj vsestranski. Na to in zgradili izračun podjetja. Univerzalne naprave so bolj povpraševanja. Zdaj pa se vrnimo na preglede o tem sistemu zvočnikov.

User Reviews

Pri nakupu katerega koli izdelka morate posebno pozornost posvetiti pregledom tistih ljudi, ki so že uspeli kupiti. Prav oni so imeli čas, da so cenili vse njegove prednosti in slabosti. Zato je treba poslušati njihovo mnenje. Še posebej pri nakupu tega sistema zvočnikov SVEN MS-1820. Mnenja o teh stolpcih so večinoma pozitivna. Večina njihovih lastnikov je vedela, kaj jemljejo, zato jim ni bilo trebaakustika je nemogoča. Skoraj vsi uporabniki so opazili sočen, globok bas, ki govori o čudovitem delu subwooferja in njegovem uspešnem oblikovanju. Mnogim lastnikom je bila všeč možnost predvajanja glasbe s pomnilniške kartice. Zvočniki so postali mobilni. Z lahkoto jih lahko odklopite od računalnika in jih pripeljete do koče. Dovolj običajnega bliskovnega pogona z glasbo. Prisotnost daljinskega upravljalnika je tudi plus.
Vendar pa so bili tudi tisti, ki niso bili zadovoljni s kakovostjo zvočnikov. Ti tovariši so pokazali, da je "Yamaha" - kar zveni veliko bolje. Ampak vseeno je, da se Mercedes primerja z Zaporozhetsom. Jasno je, da gre za izdelke različnih ravni in cenovnih kategorij. Toda takih uporabnikov je bilo zelo malo. Eden do dva za celoten forum. Nič več Ostali so preprosto občudovali kakovost zvoka in sestavljanje akustičnega sistema. Slednje je bilo mimogrede presenetljivo presenečeno. Ljudje še vedno ne verjamejo, da lahko Kitajska naredi kakovostno opremo.

Zaključek

Torej smo pogledali stolpce SVEN MS-1820. Mnenja o tem sistemu zvočnikov jasno kažejo, da je po takšni ceni najboljša rešitev za dom in pisarno. Toda več za dom. Akustika odlično deluje z glasbo, vendar se ves njen potencial manifestira pri predvajanju filma. Sočni in globok bas dodaja tudi "tujcem" slike nekaj novega. In želijo jih ponovno pregledati. Če iščete kakovosten in poceni zvočniški sistem standardne 2.1 za domačo uporabo, potem bodite pozorni na SVEN MS-1820. Bolje kot nič.

Sorodne publikacije