Zakaj potrebujete vudu lutko v Terrarii?

Igralci veliko časa porabijo za pripravo na bitko s šefom. Razmišljati morajo taktiko, pripraviti opremo in drugo kuhanje. Boj s šefi je postal sestavni del igre Terraria. Tukaj, kot v drugih igrah, bi morali šefi skrbno pripraviti. V tej igri je posebna pozornost posvečena bitkam z zelo močnimi nasprotniki, zato morate razmisliti o vseh malenkostih, vključno z gradnjo posebnih aren in drugih kompleksnosti.

Doodle voodoo vodnik

Če je nekdo prišel v pekel, se potem verjetno spomni istega nerodnega trenutka, ko demonski vudu vrže lutko v klop. Verjetno je presenečenje igralcev na nasprotni strani zidov mesa ni bilo meja. Nepripravljen igralec je končal v slepi ulici in vsekakor umre, tudi če se premakne domov (naloženi debuff "Pereyak" je zlomil zadnje upanje). Da bi se izognili takšnim situacijam, je priporočljivo spremljati stanje pošasti z voodoo lutkami v "Terarijah" in ne pustiti, da predmet gorijo v lavi.


Kot je postalo jasno, je lutka vudu lutke potrebna, da pokliče močnega "šefa". Če ima igralec srečo, da dobi vudu lutko v "Terarijah", jo postavi v pravi trenutek. Igralec lahko opremi punčko in poškoduje vodnika. Če vodnik umre iz igralčeve roke, se zid mesa ne bo povabil.

Takoj ubijemo dve ptici.

Da bi se zaščitili pred naključnim rekrutiranjem zidov mesa, je treba izključiti padanje predmeta v lavi. Če želite to narediti, morate zgraditi platformo v enimateriala v peklu. Hkrati pa bo skoraj pripravljena platforma za bitko s šefom. Zdaj, ko lutka pade iz demonskega vudu, bo pristala na vašem igrišču. Hardmode, zgrajene na mestu, se lahko uporabljajo za farmakodinamske izdelke in gel. Mnogi igralci posebej pekel biom združijo, da bi tam ustvarili kmetijo.


Prodajalec tattoo lutke v "Terarijah"

V igri je alternativna lutka krojakovemu vuduu. Pade s 33% verjetnostjo iz Skeletona, ki se imenuje ponoči v bližini ječe. Če lutka ne pade iz šefa, potem lahko ustvarite nov svet, kjer morate ubiti novega Skeletona. Obstaja zelo majhna možnost (okoli 033%), da krojačka lutka pade iz plesnih pošasti.
Če lutko opremite v režo za dodatke, lahko igralec poškoduje krojača. V tem primeru, če junak ubije krojača, bo klican šef Skeleta, ki ga je mogoče večkrat ubiti. Po uporabi izdelek ne izgine. Za razliko od druge lutke, krojačka lutka ne gori v klopi. Opis je popolnoma enak kot voodoo lutke vodnika: "Ti si strašen človek!".

Sorodne publikacije