Xlive.dll: Kaj je to in kako popraviti napako z odsotnostjo te datoteke

Xlive.dll: Kaj je to? V tem članku ne bomo samo odgovorili na vprašanje, temveč bomo predlagali načine za rešitev problema, ki je nastal zaradi pomanjkanja te datoteke. Če naletite na to težavo pri zagonu iger, jo lahko po branju do konca popravite.

Opredelitev

Začenši z opredelitvijo xlive.dll. Kaj je to? Zdaj bomo podrobno razumeli. Že s širitvijo lahko razumemo, da gre za dinamično knjižnico. Kdo ne ve, takšne knjižnice so isti programi, ne samo, da se takoj nanašajo na niz aplikacij. DLL-ji pogosto opravljajo samo eno funkcijo. Knjižnica xlive.dll je torej potrebna za pravilno delovanje računalnika s kodo igre. Z drugimi besedami, brez te datoteke ne boste mogli igrati na spletu z vašimi najljubšimi igrami. Žal se takšna napaka pojavlja tudi v samotnih igrah. Tukaj je že mešano. Z uporabo predložene knjižnice bi, kot pravite, posredovali preverjanje pristnosti vašega računa. V skladu s tem, če ne morete storiti, potem igra ne bo začela.


Zdaj veste, da je xlive.dll knjižnica, ki je potrebna za izvajanje mnogih iger, vendar ne veste, zakaj je z njo povezana napaka.

Razlogi za pojav

Znanje, da je xlive.dll knjižnica, nam daje idejo o možnih vzrokih za napako. Zdaj bomo poskušali to podrobneje ugotoviti.
Tako je napaka, povezana z odsotnostjo datoteke xlive.dll, najpogosteje določena z naslednjimi vidiki:
 • Datotekav računalniku manjkajo knjižnice.
 • Datoteko so poškodovali virusi.
 • Različica knjižnice je zastarela.
 • Iz vseh drugih razlogov, razen drugega, morate to datoteko znova namestiti, vendar je glede virusov nekoliko bolj zapletena. Dejstvo je, da če virusi vplivajo na to knjižnico, ponovna namestitev ne bo pomagala, bo zopet okužila. Zato, preden začnete odpravljati težavo, preverite prisotnost zlonamerne programske opreme s protivirusnim programom.


  Rešitev # 1: Namestitev paketa

  Pogosto uporabniki iščejo xlive.dll za GTA 4, vendar je treba omeniti, da je knjižnica univerzalna in primerna za vsako igro. Najboljši način za odpravo težave je namestitev paketa Games for Windows, na besedo, v kateri potrebujemo knjižnico. Pojasnite, kako prenesti ta paket, ni vredno, saj se bo z njo spopadel tudi neizkušen uporabnik. Vendar pa je mogoče podati priporočila. Glavna stvar, ki jo morate vedeti, je prenos paketa z uradnega mesta razvijalca. V tem primeru je Microsoft v tej vlogi. Poiščite paket, ga prenesite v računalnik in ga namestite s pomočjo čarovnika za nastavitve.

  Rešitev # 2: Ročna namestitev knjižnice

  Če iz nekega razloga niste mogli uporabiti prejšnje metode, lahko ročno namestite knjižnico xlive.dll. Poglejmo si, kako to narediti.
 • Knjižnico moramo prenesti iz interneta. Če želite to narediti, uporabite kateri koli iskalnik tako, da se registrirate z njim"xlive.dll". \ t
 • Nato pojdite na mesto, kjer lahko prenesete datoteko. Vendar upoštevajte, da številna spletna mesta tako širijo viruse, zato si oglejte dobro oceno.
 • Prenesite knjižnico v računalnik. S tem nihče ne bo imel težav, toda po nalaganju preverite datoteko z antivirusom, da jo boste ponovno zavarovali.
 • Premaknite datoteko v mapo "System32" ali "SysWOW64". Ti imeniki so na poti C: Windows. "Če imate 32-bitni sistem, morate datoteko vrniti v" System32 "in če je 64-bitni v" SysWOW64 ".
 • Rešitev # 3: Namestite knjižnico s programom

  Če ne želite spoznati vseh trikov ročne namestitve knjižnic, uporabite poseben program DLL-Files.com. Če želite začeti, jo prenesite, izberite in nato zaženite in sledite spodnjim navodilom:
 • Poiščite "xlive.com".
 • Kliknite na najdeno datoteko.
 • Kliknite Namesti.
 • To je vse, potem bo knjižnica nameščena na vaš računalnik in vprašanja o igrah bi morala izginiti.

  Sorodne publikacije