Witcher igra: Siegfried of Denesla, lik prvega dela

V prvem delu serije Witcherjevih iger so Siegfried in Denesla eden od ključnih znakov zgodbe. Najdemo ga v drugem poglavju in od tega trenutka se glavni junak pogosto sooča z njim. Ima zanimivo zgodovino znotraj vesolja in interakcijo z igralcem. Hkrati na zemljevidu ni tako enostavno najti, kot je omenjeno v članku.

Osebni podatki

V Witcherjevi igri Siegfried ne govori dovolj o sebi, saj se srečanja s tem članom Reda goreče Rose pojavljajo na zapletu v napetih razmerah. V dnevniku znaka je naveden kot pogumen človek, zadržan, vendar iz tega ni brez ambicij. Sledi pravilom in zakonom, ki jih predpisuje listina organizacije, vendar se z njimi ne smejo slepiti. Za razliko od bratov in sester ni obremenjen s predsodki, čeprav pošasti-nečloveški človek ne more prenašati. Kot otrok je bil njegov oče Aik veličasten lovec pošasti, vendar je umrl, ko je bil sin odsoten. Za to se heroj obtožuje življenja.


Prvo srečanje in izbira stranke

V prvem delu kultne serije "Čarovnice" se Siegfried najprej srečuje z glavnim likom Geraltom v kanalizaciji. Tam so našli so-cratrix - nevarno in močno pošast. Člani Reda so morali uničiti, za igralca pa je ta naloga obvezna, da bi lahko izstopili iz zapora. Med njimi se bo začel pogovor, med katerim bo Siegfried predlagal pomoč pri umoru pošasti. Če se strinjate, bo nova goreča roza novega prijatelja povečala red goreče roženajemniku, če zavrne, se vrne na položaj običajnega skrbnika. V prvem primeru bo imel Geralt dostop do pomola, drugi pa do bolnišnice St. Loboda. Na obeh mestih na parceli bodo morali hoditi. Naslednji sestanek z njim bo potekal v močvirjih v času obveščevalnega naloga. Mnogi uporabniki v tem trenutku so izgubljeni, ker ne vedo, kje najti Siegfrieda v poglavju 2 "Čarovnice". Dovolj je, da greste na Brain Cemetery, in tam bo varianta podpore za Red ali uporniki (kotik'aley).


Druga interakcija

Mnogim uporabnikom je težko najti Siegfrieda v vdovi, zlasti v tretjem poglavju. Najbolje je, da to storite popoldne, ko se čas spremeni, bo meditacija pomagala. Pripravite se na kosilo in pojdite na rezidenco gorečega naročila vrtnice. Na vratih bo novi prijatelj (če bo igralec izbral svojo stran) treniral novince. V tej epizodi je Welrad poslal Geralta, da očisti banko, zasegel gradnjo uporništva med nečloveškimi. Napad vodi Siegfried in prosi za pomoč pri tej zadevi. Uporabnik se lahko strinja ali pomaga premagati Yaevina. Ta izbira bo temeljna, saj določa stran, na kateri se bodo čarovnice borile. Karkoli igralec izbere, bo druga sila Geralta trajno pisala svojim nasprotnikom in tega dejanja ne bo mogla odpustiti. V tem primeru bo morala stran izbrati samo iz lastnih razlogov, saj razvijalci ne delijo znakov za dobro in zlo. Obstajajo samo motivi in ​​dejanja likov.

Konec ploskve

Če menite, da je Siegfried odšel v čarovnice, potem preprosto preverite zgoraj omenjene kraje ali se premaknite na parcelo. V pravem trenutku se bo srečal na poti, odvisno od odločitve stranke. To se dogaja v petem poglavju, ko bo Geralt med napadom "beljakovin" (upornikov) obiskal Shani v azilu za ranjene ljudi. Zato bo igralec šel s prijateljem, najprej v Ryle, nato pa v močvirje. Potrebno je prebiti se z boji, kot na ulicah mesta celo kaos. V starem dvorcu Reda bo potekala bitka s storilcem napada na Caer Morchen Azar Yavedom. Potem se bodo poti Siegfrieda in čarovnice razsipale, vendar ne za dolgo. Na poti do Mojstrov se spet srečate s prijateljem, ki bo tokrat vodil mutante. Lahko ga ubijejo, čeprav bo v svojem izgovoru rekel, da želi uporabiti pošasti za omejitev upornikov, jih prepričati, naj gredo ubiti druge sovražnike ali se mu pridružijo na poti do njega. Posledice te izbire bodo drugačne, vendar se ta povezava z značajem konča. Če bo preživel med Geraltovimi dejanji, bo imenovan za novega poveljnika reda goreče Rose.

Videz in značaj

V Witcherju se Siegfried najbolje izkazuje kot osebnost, ko spozna prijatelje doma v Shanu. Geralt lahko potem izbere, koga naj vzame s seboj. Brat Reda bo pogumen človek, ki bo sposoben pritegniti pozornost žensk. Vesel bo z različnimi zgodbami in bo podpiral pogovor. Na podlagi videza studijskih razvijalcev iz Poljske, je CD Projekt RED prevzeloseba oblikovalca igre Konrad Tomashkevich. Slovanski videz in ostre oblike obraza takoj opazijo tudi pri prvem pogovoru. Oblačila Siegfried ima samo eno - lupino z rtom Reda goreče Rose, ki prikazuje ustrezne simbole. Znak je precej nasprotujoč glede na svoje misli, med dogajanjem človek razume, da se še zlo bori z zlobnimi metodami, iz tega pa je samo ena težava.

Sorodne publikacije